Херка, много сте забележителни с ДБС (тя да не се крие, а да пише)
Дай Боже всекиму, само се моля всичко да е наред.А котешкия нокът като Имунобор или Саменто го даваш?
Дай Боже всекиму, само се моля всичко да е наред.
. Аз си имам едно пораснало октомврийче. Казва се Яни и понеже пак очакваме бебе силно се надяваме да стане горд батко на една беборана
. Сега много се тревожа баткото да не се почувства пренебрегнат или да ревнува когато се появи бебето. Ще имам ли достатъчно време за него? Много ме е страх понеже в момента сме изцяло отдадени един на друг и той е много привързан. Кажете как е при вас?
- опитай да му внушиш ,че бебето е "негово" - ще го научи на много неща , винаги ще има с кого да играе , дай пример с познати семейства с 2 деца - сега и вас ще е като у тях - много ще се забавляват ...... дори ако щеш - дай му да избере нещо - кошарката , играчките , тапетите ... , нещо от това което ще купите за бебето .
. Аз още от сега го подготвям, че като се постопли ще му направим стаята и че ще бъде по-самостоятелен. За сега го приема добре, но да видим. Благодаря още веднъж за отделеното внимание.
!

Да си жива и здрава, много обичана и да се сбъднат мечтите ти 
Слави миналата година...разбирайте 2011 се спука от бронхити...като сметнах...само 4 месеца не е пил АБ...и все хрипове в гърдите...на няколко пъти бяхме на прага на двустранната пневмония
Декември месец ходихме на изследвания за бронхиална астма защото педи ни прати...е нямаме /което разбира се е добре/ Но сега семейния съвет реши да го спрем от градина и да го гледам в нас. Както казва педи - по добре с двамата и здрави отколкото Слави в нас и болен. Незнам какво да направя...слабото място са му дробовете. На другите не им пречат сополите обаче на нас - да. А в градината ги водят...всички знаете как. Сега април месец ще го водим на Сандански...е то ние целия катун ще ходим де - кой да ми гледа Борис?!? затова комплект....направо си записвам и продецури да му правим в санаториума. Та сега съм с двамата и ми е весело