Октомври 2006

• 74 298
  • 588
  •   1
Отговори
# 480
Хери МЕРСИ МИЛА. Леле ама хич не ти е лесно!!!Много са сладки твойте мъжлета.Какво да ти кажа за санаториума идеята е страхотна.Дано минат тези неразположения с дробчетата на Слави.Аз напоследък Калоян го лекувам с хомеопатия което си излиза доста соленичко но поне не сме на АБ.Не знам как ще мине и този вирус де.Уф направо е ад с тези болести.Лошо е когато са 2 деца и се заразяват едно от друго.Но гледането в къщи е по-доброто решение отколкото болен и все на лекарства.Пожелавам ви много ЗДРАВЕ!!!! Hug Hug
Добре дошла на новата мама. Hug  bouquet
Аз днес съм кратка ще пиша повече когато имам временце! Hug

# 481
Момичета и Жаки много ми боледуваше и по болниците лежахме няколко пъти,но от миналата година и давам всеки ден коластра по една капсула и от тогава не е пила нито един антибиотик,много съм доволна.А до преди това всеки месец си беше на антибиотик  Wink

# 482
  • Стара Загора
Момичета и Жаки много ми боледуваше и по болниците лежахме няколко пъти,но от миналата година и давам всеки ден коластра по една капсула и от тогава не е пила нито един антибиотик,много съм доволна.А до преди това всеки месец си беше на антибиотик  Wink
Давам коластра и зелена енергия на Аквасорс са и двете всеки ден като почвам от септември, давам още саменто/конетшки нокът/ и клеева тинктура - по 5 капки всеки ден като почива от тях о 15 дена и 15 давам.
И няма и няма Twisted Evil То докато му издам всичкото сутринта се наяжда Twisted Evil
Отделно пие всеки ден чай с ехинацея и мента /има един на ДМ/

# 483
хахаха..Хера,вие сте бетер нас Simple Smile
И на Жаки дробчетата са и слабото място,последният път в болницата за това лежахме.Направиха някаква криза и беше много страшно.За щастие от тогава сме закрепили положението.Един треньор по плуване ми каза,че е е хубаво да ходи на плуване,щом там и е слабото място,та през топлите месеци и на плуване я записвам,сега ме е страх.Затова сега на други спортове я записвам.
Пожелавам Ви и вие бързо да се оправите и да нямате повече такива притеснения. Hug

# 484
  • Стара Загора
Еми кво да ажа...Слави го записахме още на 3г. на плуане...обаче един байсен има в граа и той не се поддържа...хвърлят много хлор и от хлора получи задух Twisted Evil иначе много обича да плува.
За това баща му го води по байсените дето са тук на Старозагорските мин. бани по СПА хотелите...уж са с по-малко химия.
Та така...много обича плуването...липсва му когато не ход но...няма шанс да го пусна втори път там. Първият път изкара месец и половина да ходи на тренировки...два пъти в седмицата бяха...

# 485
Моя 1 и 2 група от градината за това не ходи почти на градина,защото малко сопол да имаше и веднага бронхит,никакви ангини,направо в дробовете.
Сега няма такова нещо,просто явно го израстна,но ми е правило впечатление,че морския въздух му влияе много добре.
Хер,дано и при вас така се получи.
Ние пък сме на тема Варицела.Мина я уж ама няма пъпки,бе.Имаше точно 5 пъпки по тялото.Педи каза не било нормално така да се кара  Rolling Eyes Друг лекар пък ми каза,че деца със по-силна имунна система така я карали ама аз се чудя от къде да я има толкова силна след като не съм давала нищо преди шарката,а и е ужасно злояд и плодове не яде.
Просто с това ядене ме изкарва извън нерви.
Няма сила на света, която да го накара да опита нещо ново на вкус.Не яде манджи,супи яде на сила и то с уговорки като брои да са точно 10 лъжици и само бульончето ooooh!,месото го яде само във вид на колбас,абе пълна трагедия.Не мога да го залъжа с нищо,всичко което се слага в устата минава щателен преглед и ако нещо не му хареса не иска да го яде.

# 486
  • Стара Загора
Незнам вече какво да кажа...или направя за тези болести.
Таси на море го водим...минимума е 7 нощувки на морето...няма пропуск от бебе Twisted Evil
Яде много плодове Crazy иначе може да живее само на сокове Twisted Evil
Врицела още не сме карали

# 487
Таси, и на моя близка детето кара шарка с 5 пъпки, не знам на какво се дължи, но е факт. Михаил на 8 месеца като я кара имаше не повече от 30 пъпки .. лошото е, че сега до лятото ще е с паднал имунитет, ей лепеше всичко, което минаваше

Дребоса пак удари ваканция - баща му е у дома и решихме да не го пускаме на ДГ в този студ.

# 488
при този мръсен въздух навсякъде ... и още какви ли не вредности в храната явно много деца са податливи на бронхити . и като гледам все повече стават .

Васил не беше боледувал почти година  . тъкмо онзи ден го споменах на моя приятелка , къде ми трябваше .
в момента кашля буквално нон-стоп , ако изобщо можете да си го представите , а аз направо примирам , не ме свърта на едно място .
последните 2 часа с кашлицата повърна 4 пъти доста сериозно .
май никаква логика тук не работи ! би трябвало точно той , дето не е изтощил организма си с боледуване , по-леко да изкара грипа , но не - усложни се ужасно .

5 дни е с висока температура стигна дори до 40 градуса, ако пада то е до 37 , 3-4  само .
ЛЛ  днес му изписа АБ -  панцеф        ,но  незнам дали няма да бягаме към Пулмологията пак .
такива резки обрати в състоянието му има - сутринта никаква кашлица , а отведнъж наобяд каза ,че му е мн. студено и му се спи и започна тази серийна кашлица - няма спиране .

таси , вече не търся обяснения - варицелата протича доста различно при всеки . и при моите деца така беше . при Васил пъпките  може и да са били повече от 5 , не броих , но бяха съвсем малко . обаче пък температура страховита - видях термометъра да показва 40,7 .
за мен това , което описваш е нормално , няма защо да се притесняваш .

# 489
Честит национален празник, Октомврийски мами! bg И честит имен ден на именниците!
Ей, ще се забравим скоро...... А, беше време когато не минаваше ден без да споделим нещо тук във форума....Нормално е, всички сме заети....А, децата растат, с тях и грижите...
Оф, отнесох се... Blush
Момичета, драснате два реда как сте!
Ние сме добре. Мъчим се с писане на букви и цифри, ама наистина се мъчим... Confused Хич няма желание...Все едно я карам теореми да решава... Акъл не ми стига как ще ставаме ученици?! ooooh!
Оska, надявам се, че вече сте забравили гриповете, настинките, температурите и Пулмологията!
Целувки от нас! Heart Eyes

# 490
плашиха ни със птичи и свински грип , обаче този май беше най-якия .
от нашите познати мислех , че   само едно хлапе го пропусна , но разбрах ,че миналата седмица е наваксало ./доста от родителите също се разболяха , един даже я докара до пневмония /.
Емил се размина с АБ , при Васил след 4-5 дни уж здрав , имаше ден отново с температура . дадох още седмица , в която ги държах в къщи за затвърждаване  на оздравяването .така станаха 3 седмици , в които бяхме затворени 3-мата у дома . не се оплаквам , изкарахме си страхотно . имах нужда от повече време с Васил .

в първия ден , в който планирано отдавна и много очаквано ги изведох навън .... разбрах ,че  баща ми е починал Бог  да го прости !
споменавам го , заради теб КОТЕ  . не е нещо , за което като пиша ще ми олекне , просто за да ти кажа ,че вероятно донякъде мога да си представя какво ти е ! Бог да прости и твоят баща !
miki m , ти ми се обади в онзи момент , без да знаеш . искам да ти кажа , че ми стана топло и мило от това .

за поддържането на връзка - при мен времето някак неусетно отлита . все се каня да се обадя на много от вас утре  , а то това утре си е маняна явно !
но сериозно смятам от др. седмица да го направя Mr. Green Laughing!

Васето беше на ски-училище от детската . качвал се е само 2 пъти на влека и както изглежда не е усвоил завоите , но си има диплома за клас А ниво 1 . не се оплаква .
имам голям проблем да измъкна информация от него , за това какво се случва , какмо мисли и т.н. . много искам да ми споделя , но в упоритите ми опити да го накарам , само го плаша и като че ми отговаря каквото мисли ,че очаквам да чуя .

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 11:08 от oska

# 491
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мили приятелки!

Сигурно много от вас ни забравиха, мен и Ради, аз обаче си ви чета от време на време....

СЕга не мога да се включа по актуални теми, които обсъждате...занапред ще се поправям Embarassed

При мен се случиха (отново) неприятни неща в личен план, за които може би сама съм си виновна....Ако помните  случайно в края на 2008 се разделих с баща му, после (пролетта на 2011, когато се почувства той готов и ни извика) къде под негов натиск, къде от някакво мое чувство за дълг към семейството и към детето ми ,къде от добрина и вяра, че всеки има право на втори шанс, му позволих да ме омае, че се е променил и заминах при него в Германия (той е там от 2009). След доста тежък период, отново  Embarassed реших, че този човек си е същия и само дава голи обещания без реални действия, хванах Ради и се прибрахме в Бг. Добре, че не направих най-голямата глупост, да напусна работа предварително, ами само използвах 3 м неплатен отпуск за детето...Тайно се надявах, че това би го стреснало = но точно обратното = човекът ме "наказа" за това, че съм си тръгнала от него, недавайки повече от половин година пари за Ради. Е, после прати накуп, но не във финансите е въпроса...ако ме разбирате...Както и да е...Дадох си сметка, че връщане назад няма, че никога няма да е бъде както е било и му поисках развод. Имах спънки от негова страна за развод по вз. съгласие и пуснах молба за развод по исков път.. без да го обвинявам, без нищо (макар, че той е причината още за първата ни раздяла), просто заради фактическа раздяла от 3 г период...делото мина, той не се яви...днес си взех решението  Confused, всичко е така както го исках в молбата  Confused. Не се чувствавам добре...наревах се едно хубаво....и пак, и пак преживявам всичко, което преживях преди 3 г, но вече с едно пораснало  детенце, за което се грижа сама от 2 г му възраст и по което няма толкова грижи, колкото отговорност.......Страх ме е..., ще успявам ли да се справя и занапред. Sad
Според страничните хора  и изглеждам и се справям добре със всичко. Продължаваме да живеем с родителите ми . С Ради си имаме обща си наша  стая, но поне вече не спим на едно легло  Simple Smile

Детето е добре, ходи на градина, справя се добре с цифри, букви. В градината посещава английски и рисуване. Два пъти в седмицата посещаваме и тренировки по плуване. Имаме си треньор, който го учи да плува. Ужасно съм доволна, много заякна и като физика и като здраве покрай този спорт.

Друго сега не се сещам какво да пиша!
Ще ви следя редовно, за да може да вземам отношение по дискутираните теми!

Прегръщам ви силно!   bouquet
 Много ми липсват и ми е много мъчно за онези дни покрай бременностите ни и покрай първите годинки на дечковците, когато се чувствах толкова щастлива....

# 492
  • Някъде в Европа...

Скъпи мами, бъдете успешни, удивителни, много обичани и уважавани!

Честит празник!

# 493
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Желая ви да сте здрави и да се чувствате обичани всеки ден. Поводът, който ни е събрал всъщност е майчинството и това поддържа този сайт.

Пожелавам на всички хубав, усмихнат и приятен ден.

# 494
AIR, добре дошла отново. Всичко ще се оправи, трябва да мине малко време и ще се убедиш че е това е най-правилното решение за теб и детето.

Общи условия

Активация на акаунт