Октомври 2006

• 74 297
  • 588
  •   1
Отговори
# 495
Oska, мила, имаш най-голямата прегръдка от мен и Габи! Hug Hug
Бог да прости татко ти! Мир на душата му! Praynig Flowers Rose
AIR, и на теб прегръдка от нас! И много, много кураж! Вярвам, че всичко е за добро и ви предстоят много хубави емоции с най-важния мъж в живота ти(Ради)! Hug Heart Eyes

Мами от София, имам предложение! Да си направим среща! Heart Eyes Предлагам в някой парк или градинка, където на повечето ще е удобно, през някой почивен ден! Очаквам вашите предложения!!! Със сигурност имаме какво да споделим. Heart Eyes
Пожелавам ви страхотен уикенд! Hug

# 496
  • Откъм Варната
Oska моите съболезнования Sad

AIR вярвам си взела най-доброто решение за вас, горе главата и от сега нататък само хубави неща ти пожелавам да ви се случват   bouquet

Ние сме добре, аз си работя, Митака си ходи на градина, не го напъвам да учи азбуки и цифри, щото си ги знае, само дето не ще да се учи пише, но и за това има време, нямам много време да се занимавам с него, но явно в градината добре се занимават, понеже все ме изненадва с нещо ново. Смени вече едно зъбче и второ е на път, расте и не се спира, станал е един малък шишкав мечо, някъде към 35 кг мисля че е вече, има мноооого за щипане и мачкане, не е боледувал от ноември 2010 г. което може само да ме радва, пожелавам на всички такова здраве...

Това от нас, ще гледам да наминавам по честичко от тук, че се позабравихме   bouquet

# 497
  • Стара Загора
Добър вечер и от мен bowuu
AIR наистина през втори тежък период си инала...но вярвам, че е за добро.
Калиии .... малеее 35кг. Shocked ти ме уби. Слави е 21кг. на 118см. височина.
Спрян е от градина...записан е на предучилищна.

# 498
Oska,  Hug На тази тема не ми се говори, защото татко просто е жертва на лекарска немърливост
Обърнаха ни живота на опъки ooooh!

Калинко, какви 35 кг е това Митаче,  набора ви е едва 20 кг, вече се научих къде има тесни модели от слип, потник, дънки, анцунг... та до яке и обувки #Silly. А се храни, ама как подбираа. Единственото, което мога да пробутам по всяко време е краставица и ябълка

Иначе е жилав, як и здрав, разминаваме се с хомеопатия и рядко се срещаме с лекарката

За ученето, ами не иска човека и това си е .. Познава буквите, смята по разни игри .. да видим дали ще задоволи амбициите на свеки да го научи да чете до на есен hahaha

# 499
AIR , добре дошла отново Hug!
няма нищо по-естествено от това да опиташ да дадеш на детето си семейство с татко и мама заедно . не се обвинявай  , поне сега няма да се съмняваш , че разводът е правилно решение . ще се справиш  Peace!

за детската се съмнявам , но поне сутрин и вечер Васил яде ! не доброволно , разбира се  Mr. Green успявам със заплахи и наказания . обаче пак е кльощав -около 17-18 кг. старая се , ама....

буквите отдавна знае , сричкува по-прости думи , но не му е интересно .с броене и цифри - много зле .
писането- ужас някакъв - изписва буквите отдолу нагоре , също и от дясно наляво често .
разкривени - една грамадна , една малка и смачкана . с една дума фина моторика йок .
затова и се опитвам да настоявам да пише повече . не се получава . също като Калима - нямам достатъчно време .

ле ле , Митака сменя зъбки ! кога пораснаха ?!
а Васил е с 2 болни зъба  , но още не сме го водили на зъболекар  .

не съм упълномощена , но понеже ДБС  не е писала ........
цитирам sms от didita4u :
"малката Ана се роди в 13.10 , 2840гр. 49 см. И двете сме добре !"
09.03.2012

късно видях съобщението и несмея да звъня по телефона , затова тук честитя на Диди !
да са ви живи и здрави Димитър и Ана ! да сте щастливо и сплотено семейство четиримата
 Hug!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 15:08 от oska

# 500
  • Стара Загора
Ехааа добре дошла Ана Hug Heart Eyes
За писане, учене...зле сме..с кеф рисува и реди пъзели Crazy Иначе учим в нас...обаче всичко бързо му писва..особенно ако е сгрешил нещо или го върна да дооцвети защото е драскал а не оцветявал Mr. Green Душа камбана ми е Twisted Evil
Осе, осе няма ли да идваш по нашите земи Rolling Eyes

# 501
Здравейте мамчета Simple Smile

Мислех да ви пиша за Диди в понеделник, след като ми мине прегледа, но Оска вече ви е зарадвала. Аз само в отчетната на Диди писах, бях забравила какво е да си щъркелче с такава новина Simple Smile
Сега да ви зарадвам и аз. Живот и здраве през лятото Ема ще си има братче  Mr. Green Heart Eyes

за зъбките - Емка смени двата долни резеца, а постоянните са почти изравнени с млечните вече. Има и два пробили кътника (от постоянните).
за височина и тегло - трета в групата 122 см. и 23 кг.
за буквите и цифрите пише и смята. някои букви ги обръща. Започнала е да чете (дума, две, рядко цяло изречение).  Абонирана е за "Бърборино" - като го получи му решава всичките задачки.
С рисуването не се справя много добре, но пък има голямо въображение и желание.
В ДГ ходи на доста занимания. Миналия месец беше за седмица на ски. Два пъти в седмицата задължително е на плуване и така. Mr. Green

AIR
, по-добре отделно и в спокойна обстановка, отколкото с мама и тати в постоянно изнервена обстановка и скандали.  Hug
За другите няма да пиша, че чат пат се чуваме и си казваме каквото има  Simple Smile

# 502
  • Някъде в Европа...
Здравейте , мамчета!

didita4u, Честито момиченце! Да расте здраво детенце!

ДБС, леле, честито ти синьо щъркелче! Относно семейната обстановка - и аз съм на същото мнение и това ми дава сила и известно успокоение.. Peace

Дано мойте проблеми са последните и след тези две чудесни новини, да се радваме само на добри такива...

зъбките - нямаме паднали, нямат и намерение да падат Mr. Green, иначе млечните са ни много здрави (няма оплаквания и не сме посещавали зъболекар досега, няма и кариеси) и много правилни. Моля се и постоянните да са такива и да не е наследил от баща си  Mr. Green Мойте са здрави бели зъби и много равни и правилно подредени...
мерки - 19 кг и между 115 и 120 см...
букви и цифри - буквите знае, цифрите също. Сравнява числа. Не може да чете...Оска и Ради е така с изписването. Явно ще четем за постиженията на госпожиците в темата и ще си цъкаме с език...малчуганите ни ще ги догонват  Wink

Нищо ново при нас....
Поздрави, момичета   bouquet

# 503
  • Стара Загора
Аууу още хубави новини..летят ли летят Hug Радвам се много з вас dbs и чакаме с радост новото попълнение  Hug
Слави не чете...познава обаче буквите и казва азбуката...с леки кореции от мен. Като изписваш буквите ги казва...обаче не чете. Цифрите също ги знае и познава..някои ги пише. Рисува и реди пъзели като луд. Решаваме разни задачи с едни книги и със серията моливко.

# 504
  • София
Момичета, благодаря за поздравленията! Мога да кажа, че сме много щастливи! Пожелавам на всеки да има поне 2 дечица. Сега сме доста по- уверени родители и се радваме от сърце. Физическото натоварване е същото, но някак не си давам толкова зор.

ОСка, гуш, съжалявам за татко ти.
ДБС, знаеш, чакам те за съвместни разходки с колички Wink
АИР, макар че със сигурност ти е трудно, мила, радвам се, че си обърнала страницата и си на нов етап от живота!

За кг. - 21 кг., не съм сигурна, но май е 118 - 119 см.
Чете ми по 2 страници с гатанки вечер. Не сме го учили целенасочено, от зор да си чете списанията Мики Маус се научи. Също смята и ме кара да му пиша задачи. Това пък заради едни карти Бен Тен със събиране и изваждане.
Есента го закарахме 3-4 пъти на плуване със зор, но е мъка, не ще и не ще и се отказах от тая амбиция. Не иска и да се запише на друг спорт. В градината ходи на изкуства и много му харесва. И вкъщи все майстори нещо.
На зъболекар ходим регулярно, досега сме оправили 4-5 кариеса. Отначало не даваше, но вече свикна и няма проблем.
Хайде, че трябва да спя докато бебка спи Wink

# 505
  • Варна
Колко ми е драго да ви видя, мили момичета! По едно време никой не се вясваше в темата и аз отдавна не съм я отваряла, а то пълно с живот тук!
didita4u Да е жива и здрава Ана! Да расте здрава и щастлива!
AIR Браво на теб! Взела си изключително важно решение и си направила най-доброто. Аз вярвам, че си много силен човек, щом премина през всичко това и със сигурност правиш най-доброто за детето си, което е най-важното. Сигурно е било много тежко, но и това ще отмине и предстоят много хубави дни.
Кали верно ли 35 бе Shocked Нашият Митко още 20 няма, някъде около 19 си стои, а ръстът му е около 115. Пък си хапва детето, не е като да стои гладен.
И аз като Хера смятам да го запиша в предучилищна в училище. Никак не съм доволна от г-жите в градината и напоследък твърде много им се ядосах. Така че, ако всичко е по план, на есен тръгва с песен в училище. Нито чете, нито буквите знае, с броенето се справя с въображение докъм 20. Все някога ще научи, каквото му трябва. Дето викам - ние с баща му като учихме толкова, докъде се докарахме  Laughing Преди искаше да стане шеф на полицията, но баба му го уплаши, че много ще трябва да учи. И сега заяви - искам да правя нещо по -просто - например да карам такси.
Весели празници на всички! И много здрави яйчица и деца

# 506
  • Някъде в Европа...
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички за моралната подкрепа, която ми оказвате! Вярно, беше/е доста трудно...моят живот доста се различава от вашия, аз съм средното между 3 поколения вкъщи и постоянно ми се налага да се нагаждам между останалите 2....понякога много ми липсва точно стандартния семеен живот на 30 и няколко год. жена, но свикнах....Така поне ми е доста по=спокойно...

Едните празници отминаха, предстоят другите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ради е добре. Заведох го към Чирпан при баба ми и дядо ми за Великден. Съответно много се радваха всички = и той и те, а аз 1 седмица се откъснах от статуковото тук...без Интернет, без тел....нарочно си забравях тел. в чантата и пълно спокойствие...по цял ден на двора с детето, играехме на волейбол, тенис, мач....Той се радваше на козичките, пусках го да ги гони...селска идилия....
Относно училището = аз не смятам да го пускам сега. Предучилищната ще е в детската градина, доволна съм от нея, а и да си спечели още 1 г. чисто детски живот  Simple Smile
Мериха ни и ни телглиха = 20 кг и 116 см на 5г и половина  Simple Smile

Весели майски празници!   bouquet

# 507
Здравейте, мили момичета!!!
Изгубих се аз пак:), но ето ме пак:)
Растем и ние, но аз напоследък съм много ангажирана с Дари. Тя имаше матури тази година, а и май влизаме в пубертета и започват по-сериозните проблеми:(
Алчо, миличкият, за сега е доста послушен и много се разбираме
Той сега ще е предучилищна и ще тръгне другата година на училище. Не може да чете, познава само цифрите и някои букви. Аз не се занимавам с него. Оставила съм го сам да се развива. Едно време натисках Дари и сега не мога да я накарам да учи. Голям проблем стана, така че него не го насилвам.
Той иначе ходи на логопед, не може да казва ж, ч, ц, щ все още, надявам се до другата година да ги изчистим. Пее в хор Смехоранчета и ходи на английски, но не знам какво знае, никога не казва.
За мерките - 19 кг/120 см, но кака вече е 150 см и продължава да доминира физически. При нас ревността така и не изчезна, Дари още не може да я преодолее Sad
Момичета, хайде да се организираме някоя събота  в някой парк:)
Празниците ще пътувате ли? Ние сме тук - повечето време в Парк Света Тройца.
Ако има желаещи за някой друг парк или зоологическата градина - аз съм ЗА
Целувки и до скоро!

# 508
  • Стара Загора
Ама съвсем заспа тая тема Mr. Green
Тези дъждове ни умориха направо Tired Цял ден вкъщи направо луднаха и двамата...но днес от сутринта обещава да е хубаво времето и мисля да го оползотворя качествено Mr. Green
Ние ръстем. Бебето вече стана на година..проходи....и така.
Баткото ни го мериха и теглиха...120см. и 24кг. Бива...не е зле. Бебето мноо манекен го раздава...ама нищо. На 1,1г....9кг. и 81см.
Сега нали съм с двамата вкъщи и леко съм на.."седмото" небе ама Joy ще се оправя. Вчера ги водих в детски кът....да отчетем празника...но нищо особенно.

# 509
  • София
Момичета,здравейте и от мен!

Не бях влизала отдавна и сега прочетох толкова новини,припомних си доброто старо време.Ние също сме с второ попълнение от женски пол-малката Ана се роди на 7ми октомври,ден преди р.д.на кака си.Много ми е натоварено,но не съм и помисляла да оставам с едно дете,много съм щастлива,сега се кърмим все още-нещо,което не успях първият път изобщо.То  и сега не ми се получи както исках,защото нямах достатъчно мляко,и Ани сучеше мързеливо и 10 дни се мъчихме само на кърма и почнахме да дохранваме с АМ.Но пък все още суче и май ще си продължаваме така до първи клас... Mr. Green

Много се вълнувам за избора на училище,но след дълги колебания реших Катето тази година да остане в ДГ,а догодина в училище близо до нас,което уж се смята за добро училище...Дано учителките са добри,късмет.За мерките-23 кг/120см е някъде.Не обича особено да чете и пише,смятането й харесва повечко,събира и изважда до 10,опитва се да умножава малки числа,но е доста трудно.

Общи условия

Активация на акаунт