Октомври 2006

• 74 323
  • 588
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!!
Много се радвам, че се видяхме с русенската банда!! Снимки ще има в края на месеца, защото си забравих фотоапарата в Русе Blush

Кашлица и сополи- убедена съм, че има нещо като алергия към София. Grinning Сериозно, когато отидем на море, или по-чист град от този отвратителния, няма никакви проблеми. Но тук се почва с хреми и кашлици. Наистина и ние сме в най-прашния район, просто не знам какво да правя.. Sad

Букви и цифри- знае азбуката почти без грешка, цифрите също. Брои до 40, после почва "четиридесет и десет" и така. Но към цифри от малка си има афинитет. Дано стане математик или физик Mr. Green

Играчки-прибира си играчките отдавна сама. Подрежда си дрехите и леглото( не често, но все пак е нещо), като това е постижение на бавачката, която е желязна.

Иначе е много суетна, то са желания за рокли, гримове,лакове..Като порасне не знам какво ще е, а аз никога почти не се гримирам и не съм маниак  на дрехите, но Везната си е Везна! Баща и я лигави зверски, ще е ужасна за гаджетата след време, все ще иска нещо. .. Важното е всички да са здрави!!
Целувки!!

# 256
Честит рожден ден на Слави! Да е жив и здрав и да се смее често.

Херка, стискам палци!

# 257
Хери честит ти рожденник..Да ти е жив и здрав и едно хубаво детсво му желая..   Hug Hug Hug

# 258
  • Стара Загора
Благодаря момичета Hug

# 259

Честит рожден ден на Слави!
Здраве , усмивки и много ведесели игри му желая!

# 260
Започва дъжда от октомврийски РД..

Херича, ЧРД на Слави, да е здрав и енергичен   bigdance2

# 261
Херааааааааааааааааааааааааа   Wink

# 262

Честит рожден ден на Слави! Да е здрав, щастлив и нека слушка мама и тате, защото на мама със сигурност ще й трябва!  Hug
Лека бременност Херка!  Heart Eyes

# 263
Леле аз не гледам лентичките вече Хера , лека и безпроблемна!!!

# 264
Къде дремя, Херича.. лека и безаварийна, на финала здраво бебе за бойната дружина от беладжии Simple Smile  bouquet

# 265
  • Откъм Варната
Честит рожденник Хера да е жив и здрав и да бъде най-послушния батко  Hug

Честит рожден ден на патерици и на Мария на valka77  bouquet

# 266
  • -
Здравейтеееее!Честит рожден ден на Слави,да е жив и здрав,голям и послушен да расте!На мама лека и безпроблемна до края!!!
Моята Мария вчера направи 4г...кога ли мина това време,чак не ми се вярва понякога?Ходи на градина,вчера празнува там с децата,в неделя ще е партито в детски клуб.Но е много непослушна,чак не мога да се справя понякога.Госпожата много я хвали и не вярвам че става въпрос за моето дете?!?Иначе върви едричка-105см и 20кг е в момента.

# 267
Valka, да е послушна госпожичка Мария, много да ви радва.   bouquet

Много съм отвеяна простете.. Имам само една забележка - къде са снимките на порасналите деца  Naughty

# 268
  • Откъм Варната
....Много съм отвеяна простете.. Имам само една забележка - къде са снимките на порасналите деца  Naughty

Тъкмо това си мислех преди да ти прочета поста, и аз искам снимков мат'риал от рожденниците, който има рд да почерпи с нова снимка, та да си видим чааветата колко са пораснали Simple Smile

# 269
  • -
Направих нов албум в снимка.бг http://octomvri.snimka.bg/family/4-godishni-sme-veche.535733 ако искате можем да качваме там снимките.Снимки от рожденния ден ще кача като ни мине детското парти.

Общи условия

Активация на акаунт