Октомври 2006

• 74 786
  • 588
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Благодаря много за пожелания Hug
Снимки...за срамотиите от мързел не съм снимала...един приятел снима с моя апарат та ще кача някоя снимка де...да се отсрамя Mr. Green Само пръхтя и лежа....едва изкарвам работния ден и ям все едно ще ми е за последно. Накрая незнам какво ще става с мен Crossing Arms
Валка ЧРД на чаровната Мария  bouquet Heart Eyes

# 271
  • София
Херка, и от мен лека и безпроблемна! А Слави да ви е жив и здрав, и да е много щастлив!

Мацки, как се навивате за второ? Аз за едно нямам време, макар че часовника тиктака и трябва сериозно да се замисля...Wink

# 272
Хери мила и от мен честито и леко бременнене ти желая. Peace Praynig HugАз също не съм забелязала лентичката.Чакай още колко има до края.... мързела ще расте все повече и повече... Laughing
Heart така или иначе сме в джаза с едно пък там и второ...бухаш се с главата напред Mr. Green че живота си върви.А и децата имат нужда от дружка с която да си играят и споделят.Не му мислете много. Heart Eyes Wink

# 273
  • -
Heart така или иначе сме в джаза с едно пък там и второ...бухаш се с главата напред Mr. Green че живота си върви.А и децата имат нужда от дружка с която да си играят и споделят.Не му мислете много. Heart Eyes Wink
Хахаха,Мира,това е най-готиното обяснение,което съм чувала по въпроса... Mr. Green Аз да си призная се замислям от няколко месеца,но още не съм го решила твърдо.То вярво че е божа работа това,но...нещо не ми стиска сякаш.А Мария снощи каза искам:3 братчета-ще се казват Софи,Джани и Гошко!!!/последните са двама младежи и една девойка от детската градина/
Айде слагайте снимки на децата бързо!

# 274
Вие много либерални деца имате, Михаил казва твърдо, че не иска бебе.. защото край нас бебета много и той се чувства пренебрегнат
Обяснението от него е
1. Много плачат
2. Няма място

Железни аргументи, а ?  Mr. Green

Докат не ма е треснала склерозата..

Честит Рожден Ден на Вики !!!
Да е здрава и вечно усмихната

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 09:34 от KOTE

# 275
  • Стара Загора
Аз мисля, че Слави просто още не осъзнава, че баща му вече няма да е само негов Mr. Green иначе да е опънал търнаците Mr. Green
Незнам как ще разделят сержанта просто Crazy

# 276
Хера, на мен оня ден ми разиграха сценка с раждане Михаил и наборчето в блока, която днес е също рожденичка   bouquet
Та значи момиченцето си сложи топка под блузата за да бъди 'беминна", след това се развика, че ражда и казва на Мишо викай линейка. Мойто ходи като свободен електрон и вика "Линейке, линейке" и възрастната съседка , в чийто дом се разиграва сценария, лети от хола до спалнята виейки като линейка  hahaha Mr. Green

Мишо вече се вози на линейка, че нали катастрофирахме с автобус на градския транспорт. Една дама с нова колица не видяла светофара, че и свети червено, после и автобуса не видяла, та така го изхака, че колата й влезе под хавтобусЯса.
 Важното е, че диването му няма нищо и след 2 седмици пак се съгласи да се вози на автобЯс.

# 277
Честит рожден ден на тези, които са празнували - Мария, Вики, Ива, Кари, Алекс и Ради! Здраве и късмет.
Хера, сигурно ще го поделят някак си, току виж останало нещо и за теб. Още веднъж - всичко да мине леко, а останалото ще се нареди.

# 278
  • Някъде в Европа...

Почерпете се за здравето на моето малко-голямо детенце!

П.С.  Embarassed Ще чета по-късно вашите публикации и ще коментирам тогава... Embarassed

# 279
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ЩАСЛИВИ МАЛКИ ПАКОСТНИЦИ.

# 280
И ОТ МЕН СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ЕНЕРГИЯ, ВСЕ ТАКА ЛЮБОПИТНИ КЪМ СВЕТА И ВСЕ ТАКА ДА БЪДАТ НАШИТЕ СЛЪНЦА!!! baloni     party023    ura Gift Gift Gift

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 23:58 от miki m

# 281
  • Стара Загора
Честито на рождениците  bouquet
AIR срама нямаш с тая торта Crossing Arms Mr. Green

# 282
AIR, къде са виличките ..

Честито на рожденниците  newsm59 newsm67 и искааам снимкииииииииииииииииииииииииии

# 283
Ехо приемате ли още едно октомврийче Laughing
Моето момченце Антон е роден на 29 октомври Simple Smile
Честито на рождениците Hug  bouquet

# 284
  • Стара Загора
Добре дошла на новата мама Hug
Да знаете, че заради вас съм качила две снимки...имам мързел Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт