Октомври 2006

• 74 343
  • 588
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Ооооо Кали ти прояви живот Mr. Green Hug
Тая нашата тема съвсем умря хайванката Crossing Arms
У нас течеше ремонт..пребоядисване и разни други дребни неща и аз бях пратена на вилата. Та се завърнах вече...или изтъркалях - за мен е все тая Mr. Green Почва обратното броене дет се вика...и ме е страх де Blush
Слави март месец беше болен...бронхит с хрипове от двете страни....бая се поизмъчи но вече е добре....слава богу. Иначе е същата шматка...дай му бели и щуротии да мисли. Вчера беше за първи път на градина от две седмици и го питали станал ли батко и той рекъл -след пет минути ще стана Mr. Green Та госпожата решила че ме закарил в болницата Mr. Green Сержът вечерта трябвало да се обяснява Mr. Green

# 376
  • Откъм Варната
Ооооо Кали ти прояви живот Mr. Green Hug
....
  Hug
Темата умря с тоз Фейсбук, там ви следя кой, какво, накаде Simple Smile

Митака таз година не е боледувал още, само от 2-3 дена нещо леко се сополиви и накашля, но с капки за нос и Проспан се оправи за нула време, много бърбори и вади такива изречения че направо ни забива в земята, на всяко нещо има отговор, днес например като го взех от градината ми обяснява че трябвало да отидем да купим играчка, защото неговите не били достатъчно и така... Simple Smile

# 377
гледахте ли барелина Ангелина в неделя ?
тюх ! аз изпуснах - то неделите при нас са пълна лудница със сичкото сиган у дома и направо изключих .
само на клипчето автореклама на "нощни птици" я видях вихрена и свежа .

Кали , браво на момчето ! все така да ти е здрав.
Хера , стискам палци и това раждане да мине леко !
а младежа да си избере най-късметлийската дата !

# 378
Привет, дами!
Нали не сте ме забравили?
Ние сме добре - Мартото е прекрасен и става все по-прекрасен! Откакто отприщи словесната си енергия и не е спрял. Расте като едно много любвеобилно и внимателно дете, игрив, поносимо палав, весел... изобщо той е моето добро настроение.
Обичам си ви всичките! Обещавам да подновя участието си тук.
Що се отнася до мен - много неща се промениха. Започнах преди време работа и сега всеки ден пътувам до Варна, където работя. Някои сигурно знаят къде се изявявам  Party За личния ми живот няма какво да пиша, щото нищо там не е както трябва да бъде, така че е по-добре да не го коментирам.
Хубав и усмихнат ден на всички ви!

# 379
Aйде да се впиша и аз - днес сме на зъболекар в 16:30 първата пломба я понесъл добре(ходиха с баща си), днес да видим какво ще правим.. Изпуснахме преди 6м контролния и сега правим 2 зъбчета  ooooh!

За здравето- да кажем е ОК, бърборенето - ами ако му сложа динамо можем да се откажем от ЕОН
Енергията доста често е в повече, абе нормално 4,5 год дете.. Сега сме във фазата - от всичко ме е страх, и богато въобръжение в тъмното - резултата е, че спи или с мен, или с баща си. Офертата е тримата да спим на спалнята, но Мише рита и заема 2/3 от спалнята Mr. Green

Охх и да се оплача - или аз съм тежък случай с организацията и времето, или просто много дини нося под една мищница - не сядам по цял ден събота и неделя, накрая резултат никакъв - нито чисто, нито сготвено, нито детето уморено от разходки ( а да и моите кг все толкоз си седят)
Вярно, че работя основна работа +  хонорар + учене, ама може ли изобщо да не ми стига времето за нищо. Всяка седмица започва със списък задачи, за днес си записах дори да си зашия копчето на якето  Crazy

# 380
хе хе , коте ,
преди да се роди Васето, всичко блестеше от чистота , но сега ела да видиш ...... хем почти всеки ден прахосмуча и мия цялата къща и пак е кочина .
да не говорим , че се замислям да понамаля времето за чистене  Mr. Green , не си представям цял живот да влагам толкова енергия в дейност "пълни каца без дъно "
демек -драстично съм снижила  критериите си за чистота и не ме е срам Mr. Green !

Ma4o , радвам се че се появи  .
засичала съм те по разни други форуми . в готварския например .
чакам пак да пишеш тук.

аз съм прясно бясна и ще споделя , макар да не му е тук мястото .
тъпото почиствоне на София в нашия квартал се изразява основно в отсичането ва безброй храсти , малки дръвчета и клони !!! най-мръсното на тая мръсна София е въздуха !
чудничко - насадиха безредно иглики , а "изчистиха" тонове листна маса .
само да видя някой пак да сече , жив ще го одера  Close!

# 381
  • Откъм Варната
Привет пак от нас, днес махнах помощните гуми на колелото на Митака сега ще се учим да караме нормално Simple Smile, само че първия опит беше неуспешен за него и много физически натоварващ за мен, обиколихме квартала той карайки, а аз бягайки около него да го подпирам да не падне с възгласи " Не спирай да въртиш педалите" и "Дръж кормилото изправено", барем сваля най-сетне някой килограм. Баба ми и дядо ми са против това че махнах малките гуми, но след като миналата година смля колелото от каране, мисля че вече знае за какво иде реч и може да се научи и без тях.

Мачо каде работиш във Варна?

# 382
Привет!

Кали, много правилно си постъпила, като си ги махнала. Трудничко е в началото за учещия наистина и уморително да тичаш и да крещиш едно и също, но пък те бързичко се учат. И изобщо не е рано. Марти се научи на две години да пази равновесие, благодарение на едно колело без педали, което му купих тогава. Виж каката е луда работа в това отношение  Joy Но пък тя е царица на тротинетката. Работя в Алфа радио.
КОТЕ, хич не е в теб проблемът по отношение на организацията. При мен е същата работа - все чистя,все подреждам, все готвя и накрая пак е мръсно, разхвърляно и няма нищо за ядене. Каката е половин ден на училище и съответно и обядва вкъщи, та зорът е голям. Ама така е - като се замисли човек - 8 часов работен ден, взимане от училище, градини, водене на извънучебни занимания, връщане у дома и оттам нататък се почва големият размисъл кое по-напред. На каката домашните ли да видя, на малкия ли внимание да обърна, да готвя ли, след котката ли да чистя, абе хамалогия.
Хубав и усмихнат ден на всички независимо от времето навън.

# 383
  • Стара Загора
Добър ден от мен bowuu
Отчитам се 2 в 1 Mr. Green и то огромно. ВЧера бях на преглед...човека си расте и дебелее. Правиха ми запис на тоновете...пръво явно спеше, че бяха 120 после като се разгалопира като луд 140-160...лудо човече Heart Eyes
Сега стоя и си чакам да родя...дано стане бързо и неусетно както със Слави Mr. Green Мечтая си тука.
Вие работите, готвите, чистите...аз само лежа и пръхтя и ходя на кафета с приятелки Mr. Green
Слави миналата година чму свали баща му помощните колела но го хвана страх детето и пак ги сложихме. Сега ще го пробва пак - или поне така ги чух да си говорят скоро.

# 384
Привет. Hug
Оу някакво раздвижване стана тука... Mr. Green Heart Eyes
Хери тъкмо си мислех не си ли родила вече.. Blush Heart EyesПий си спокойно сега кафенцата и си почивай още малко че после каква лудница пак те чака.. Mr. GreenНе че те плаша ама ...на.. Whistling CrazyАйде пожелавам ти същото раждане както със Слави.А между другото много е готин.. Grinning
Мачо радвам се че се разписа.Спомням си когато каза за Марти и това че се притесняваш че много не говори.И това че сега му се радвате толкова много.  bouquetИ Калоян по-късно проговори но сега що годе не спира. Crazy
Кали нека свиква детето като е задобрял с 2 гуми сега да пробва и без.Те бабите се дуднат нещо...там за да са намесени в случая. ooooh!И нашия е като луд ес колелото ама нали е слаббб та ме е страх още да го пускам без помощните че току виж го премазало колелото... #Crazy Mr. Green
Оска това с чистенето напъълно ми е познато.Подкрепям те макар че аз изобщо не търпя да ми е кочина и все гледам да чистя ама наистина мнооого ми писна.Уж Калоян се беше научил да прибира играчките си ама сега го мързи много.
Абе мацки искам да ви питам :Калоян почти всеки път се прави че не чува какво му се говори и като повторя поне 3 пъти или накрая повиша тон чак тогава се обръща.Е разбира се това което му изнася го чува още от първият път....Освен това е много мързелив с обличането направо ме побърква ..всеки път повтарям по 1000 пъти айде Калояне обличай се...направо ме изкарва вече от равновесие.Кажете как е при вас.Направо си мисля че това не е нормално вече за възраста му... ooooh!

# 385
  • Стара Загора
Мире благодарско за пожеланията Heart Eyes а за лудницата и това дето ме чака...подготвям се..на сержа съм купила успокоителни..ако не свършат работа го пращам на процедури Mr. Green
Абе мацки искам да ви питам :Калоян почти всеки път се прави че не чува какво му се говори и като повторя поне 3 пъти или накрая повиша тон чак тогава се обръща.Е разбира се това което му изнася го чува още от първият път....Освен това е много мързелив с обличането направо ме побърква ..всеки път повтарям по 1000 пъти айде Калояне обличай се...направо ме изкарва вече от равновесие.Кажете как е при вас.Направо си мисля че това не е нормално вече за възраста му... ooooh!

Мда...същата картинка...сякаш е глух Twisted Evil Веднъж исках от доки направление да му проверя ушите и слуха и тя се стресна жената. Викам - абе докторке не ме чува бе...даже не ме индикира, че говоря. А тя - ами те всичките деца не чуват родителите си Mr. Green
Чува каквото си иска и когато си иска...другото му минава през пишката Twisted Evil

# 386
Мда...същата картинка...сякаш е глух Twisted Evil Веднъж исках от доки направление да му проверя ушите и слуха и тя се стресна жената. Викам - абе докторке не ме чува бе...даже не ме индикира, че говоря. А тя - ами те всичките деца не чуват родителите си Mr. Green
Чува каквото си иска и когато си иска...другото му минава през пишката Twisted Evil
Хери този отговор напълно ме задоволи.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 387
Aми като си говорим за номера на 4,5 год деца.. да попитам
Вашите деца къде спят, защото нашето дете спи на нашето легло. Значи вечер четем прикакза или гледа детско в неговата стая - 15-20 мин, гасим ТВ-то и след 5 мин вече се е самопреместил  в спалнята  Crazy. съгласен е да спи къде ли не , само някой да легне при него, пък ако ще и след 5 часа да е , в смисъл не държи някой да го приспива, по-скоро иска да е сигурен, че някой ще спи при него.
А забравих с него върви и антуража му - 4 плюшки, съндъче с коли  smile3511

# 388
  • Стара Загора
Да легне преди нас това е мисия невъзможна Crossing Arms Лягаме всичките да спим...ние в нашето легло а той в неговото, което е в нашата спалня и заспива така. Не четем книжки /той не обича/ обикновенно пее песента "Зеленчуци, който не яде" Mr. Green Понякога антуража му е малък...понякога е повече...спи с камиони, колички, бакугани и т.н, които сержа разчиства когато то заспи Crazy

# 389
Коте и малкия си спи на неговото легло и преди да легне четем по 1 приказка..и примъква поне 5 колички...,камиони и т.н.Но за сметка на това пък сестра му спи при мен и дума не може да става да спи в нейното легло..Е още е малка де, но не ми мирише на отучване скоро. #Crazy
Аз пак да питам: ooooh! Mr. GreenВашите сладури могат ли да разкажат приказка..като казвам разкажат силно казано но поне да пресъздадат най-кратко..Че нашия му костват неимоверни усилия за да го направи.Не искам да питам за момичетата там знам че нещата стоят доста по-различно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт