Моя го водих на логопед,че не може добре да говори-бърка словореда и ред други неща,но иначе не му млъкват устата.
Когато го водих на логопеда той ми каза,че на тази възраст трябва да може да преразказва и да рисува къща(това бяха нещата ,който ние не можем да правим и за това ги запомних
),но пък напр. може да брои до 100 без проблем и азбуката я знае от 3,5г.Другото което каза,че държанието му е на по-малко дете и да го водя на психолог.Той верно обича да се глези много и да се гушка ама не можем да спрем с мъжа ми да не го мачкаме вече
Та сега съм записала час за известен(за това часа ни е за 3 май
) детски психолог и ще видя какво ще кажат.Сега когато започна да ходи по-честно на градина започна да преразказва и рисува къщи

Преразказите са му много смешни и показва с ръце когато не може да каже нещо.
И се чудя дали въобще да го водя.
ПП.Сега като си прочетох поста все едно детето е малоумно(ужас).Просто не говори добре и мен това ме мъчи отдавна.
КАтостане сутрин..та докато легне вечел и с баща му вече ни пушат главите.
Аз започнах да разказвам 1 приказка няколко поредни дни и после забелязвам голям напредък в него когато се опитва да ми я пресъздаде.Просто трябва търпение и много работа.Вадя и някой задачки от един сайт и така постоянно гледам да се занимаваме с нещо.Няма да казвам как го мързи нооо мен това не ме грее много.