Гласуване за Отегчителни стари кучета

• 8 447
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
Не мога да повярвам, че Ивонска ми води с двайсе гласа.
  grinning012 /Няма емотикон, пилящ с раш пила глава./  Благодаря, че побутна темата.

# 121
  • София
Вълчо имам два свободни гласа, ако искаш единия веднага ти го давам.

# 122
Keйс, имаш една Драма Куийн в историята си, а още искаш  Crossing Arms

# 123
 Не мога да повярвам, че гласувалите за Ивонска знаят смисъла на думите отегчен, или отегчителен, или старо куче...

# 124
  • София
Не мога да повярвам, че гласувалите за Ивонска знаят смисъла на думите отегчен, или отегчителен, или старо куче...

Кой ти гледа такива детайли - важното е, че съм номер едно!  Flutter Важното е каквото и да правиш, да го правиш така, че да е за първото място!  Mr. Green

Вълк, ако Някой тръгне да те утешава на ЛС, внимавай! Не се знае кога и как ще злоупотреби с всичко казано/споделено, забелязал си вече...  Wink

# 125
  • София
Не мога да повярвам, че ивонска би могла да се класифицира по подобен начин.
Може да е остра, директна и малко неудобна понякога, но с ум, остър като бръснач и определено е на светлинни години от "отегчителна".
Острият ум винаги е интриуващ, но за съжаление придружен с остър език, води до отмъщение в анонимно-анкетна форма.
И между другото, ако някой не ми е симпатичен, не мога да проявя такова тесногръдие, че да го обявя за глупав, защото само глупостта мога да дефинирам като отегчителна.

Виждам, че не съм единствената с тази посока на мисли, слава Богу.

# 126
  • на плажа
 Лично аз никъде не съм казала, че номинираните от мен съфорумци са глупави. Ивонска( визирам нея, защото явно това ви е болката) има остър език и се изразява добре, но е ужасно досадна в желанието си да доминира и да налага мнението си. Като я видя в някоя тема повече от два-три пъти прескачам писанията и.
П.С.
 Ето, дадох писмени обяснения за вота си.

# 127
  • Bapнa
Лично аз никъде не съм казала, че номинираните от мен съфорумци са глупави. Ивонска( визирам нея, защото явно това ви е болката) има остър език и се изразява добре, но е ужасно досадна в желанието си да доминира и да налага мнението си. Като я видя в някоя тема повече от два-три пъти прескачам писанията и.
П.С.

Peace подкрепям и аз така гласувах

# 128
  • София
ИраМира, можеш да гласуваш както намериш за уместно.
Не си длъжна да ми даваш обяснения, въпреки, че аз, самата съм се обосновавала за всичките си номинации.
Но това не ми пречи да се озадачавам, въпреки всичко.

# 129
  • София
П.С.

Това е съвсем конкретно и не ме обижда. Отдавна съм забелязала лек уклон към крайности в характера си, но нека ви припомня, че това не във всяка ситуация е негатив! Така че, в случая приемам критиката.

# 130
Гласувах.

# 131
Azzy абсолютно права си, че Ивонска може да е всичко друго, но не и отегчителна. Непредсказуема ми е, затова и интересна. Отегчителни са ми тези потребители с много дългите постове, които се въртят около едно-единствено изречение. Тях ги прескачам и номирам за скучни.

# 132
  • Сливен

Laughing Laughing Право в десятката

Аз все още имам три гласа  Wink

Вълка, кремената, рокси и ivonska не ги считам за стари кучета - сори!

# 133
Винаги ми е бил чуден патосът, с който някои потребители защитават позицията си. Както и идолопоклонничеството. Никога не съм намирала за странно и необяснимо това, че всеки човек има свое собствено виждане за другите.

# 134
Винаги ми е бил чуден патосът, с който някои потребители защитават позицията си. Както и идолопоклонничеството. Никога не съм намирала за странно и необяснимо това, че всеки човек има свое собствено виждане за другите.

Благодаря ти, че продължаваш да споделяш свои мисли, без всякаква връзка с темата. Сигурна съм, че все някой ден ще ни убедиш, че е важно да ни засипваш с моментните си прозрения, не може тази упоритост да е напразна.

Общи условия

Активация на акаунт