Пъзели 12

• 26 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
13.12, Дон Домат, Славейков

1. Вероники, може да закъснее Simple Smile
2. Dragon's Bride, 13.00 / 14.00
3. Мърморанче, 13.00
4. Stardust*
5. Desi_Ivanova, 13.00
6. Sixthsence
7. Murzel ?
8. Джинджи,13.00
9. blue_dream, 13.00
10. Bubchen ?
11. Creative ?
12. Евето, 13.00, може да закъснее Simple Smile

# 76
Добро утро момичета.Честит имен ден на всички, които празнуват.Моето малко момиченце има празник.Чувствайте се почерпени.
Аз още си чакам куриера  Tired .Направо ми иде да им се обадя и.........
Ама ще дойде де-рано или късно

# 77
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Името да им носи здраве, късмет и повече хубави неща newsm67
Куриерът от онзи сайт ли? Много хора се оплакаха от там като че ли Thinking

# 78
tsvetkova_elica ,честита ти именничка   bouquet
Да ти е жива и здрава , и много да Ви радва.

# 79
  • Русе
Честито на всички които празнуват днес smile3525Само с хубаво да ви споменават името.
Студентите да споделите как изкарахте празника  Simple Smile

# 80
А рано е да споделят тези, които са празнували Laughing

# 81
  • София
 Честито на празнуващите днес и специално на малката фъстъковка на  tsvetkova_elica

Аз вчера случайно се сдобих с три малки пъзелчета на Касторланд по 80 части. Влязох в едно магазинче да купя разни сладки неща за детето  Embarassed и като ги видях не устоях, ама те пък и евтинки по 2.40лв. бройката. Имаше една серия с коли и една с кучета и котки. Моите и трите са с животни, колите определено не ме радват.

От онзи сайт понякога ги доставят светкавично, както някои тук се похвалиха, но друг път нещата се проточват ,ако нямат пъзела наличен и го чакат отнякъде. Мен само ме издразни факта, че не пращат и един мейл примерно, в който да ти обяснят, че да речем след два дни ще ти го пратят. Иначе пише време за доставка от един до три работни дни, но моите неща ги позабавиха повече. А и като правех поръчката пишеше, че пъзела е наличен  Naughty

Аз може да успея и сама да дойда на срещата, пък макар и за малко. Е, после ще трябва да се прибера с ГТ, но не е болка за умиране

# 82
Благодаря ви момичета.В понеделник ми се обадиха, че единия пъзел не е наличен и се разбрахме да доставят останалите два.Даже момичето каза, че утре(т.е. вторник) ще са при мен.Обаче куриерите явно се бавят.

# 83
Veroniki, тези пъзели с котките можеш ли да ги снимаш? Blush

# 84
  • София
Veroniki, тези пъзели с котките можеш ли да ги снимаш? Blush

Аз си взех този , а в серията има още три с котета. Ето тук ги щракнах всички от серията цък и пак  цък Другите два са ми с кученца, един избрах аз, а другия детето го награби.
 Ако ти харесва някой кажи да ходя да го купувам, че и без това имам да ти връщам пари  Embarassed

Много ме хвана яд, че не ги открих по-рано, за да пратя един заедно с големия пъзел подарък  Crossing Arms

# 85
Много са симпатични Grinning Може да ми вземеш, но наистина не ми се иска да те разкарвам Rolling Eyes

# 86
  • София
 Следобяд ще отскоча до там, за да взема пъзелче за blue, тъй че ако някой друг също иска, да казва бързо  Wink

# 87
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името! Елица, специални честитки на малкото сладурче! Много да те радва!

Аз със "сайта-дето-не-се-споменава" досега не съм имала проблеми. Обаждат се и идват на втория ден, никога не са закъснявали. Вероники, страшно готини пъзелчета!

# 88
Ехе дойде най-накрая.
Да питам сега кой беше нареждал списъкът на Дядо Коледа-от рамката дали може да се започне

# 89
  • Den Haag
Честит имен ден и от мен на всички именници   bouquet Hug Heart Eyes

Аз нещо изоставам, от 2 дни не съм сядала да реда  Tired

Общи условия

Активация на акаунт