Пъзели 12

• 26 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ехе дойде най-накрая.
Да питам сега кой беше нареждал списъкът на Дядо Коледа-от рамката дали може да се започне

Аз съм нареждала от рамката, но не точно този с дядо Коледа, а един друг пак такъв деко Peace

# 91
Момичета, имам едно Фъпросче към вас  Grinning 

Къде в София може да се намери пъзел с някаква такава картинка - бял кораб в синьо море и на синьо небе  Laughing . За предпочитане е да е снимка, а не картина и да е някъде между 500 и 2000 части. Ще ми се да си го купя "на живо", ако мога, но например за показания на Трефл не се сещам от къде. В краен случай ще го поръчам... но за това си знам кой е сайта.

Идейки някой?

# 92
  • София
Момичета, имам едно Фъпросче към вас  Grinning  

Къде в София може да се намери пъзел с някаква такава картинка - бял кораб в синьо море и на синьо небе  Laughing . За предпочитане е да е снимка, а не картина и да е някъде между 500 и 2000 части. Ще ми се да си го купя "на живо", ако мога, но например за показания на Трефл не се сещам от къде. В краен случай ще го поръчам... но за това си знам кой е сайта.

Идейки някой?

На пазара "Герена" май има техен магазин, някой скоро го спомена, ако не се лъжа. Не съм 100% сигурна, но май и в "Бонжур" ги имаше, но за него да не те излъжа.

# 93
В Джъмбо бях виждала нещо подобно от 500 части, но не беше Трефл.

# 94
  • UK
Навсякъде ги има тези кораби, но изобщо  не съм си правила труда да запомням къде точно, щото никак не ми харесват. Simple Smile Съжалявам че не мога да помогна.

Аз също съм редила зимния деко пъзел, не този с дядо Коледа, но тя рамката е същата, и аз започнах от нея. Много от парчетата на самата рамка не се захващат едно за друго, стоят стабилно след като наредиш поне един ред нормални парченца, но не е проблем да се започне от рамката. Simple Smile

# 95
  • Тук и сега
Абе, чудно ми е тези от Комсед, като са вносители на Равенсбургер, защо не зареждат с тяхни нови пъзели, а си седят все старите бройки по рафтовете. Много се изнервям да ви кажа Close

П.п. Честито на Всички именяци! Да се почерпите добре за Ваше здраве!

# 96
Навсякъде ги има тези кораби, но изобщо  не съм си правила труда да запомням къде точно, щото никак не ми харесват. Simple Smile Съжалявам че не мога да помогна.

МГМ, и на мен хич не ми харесват  Mr. Green  , ама е за подарък, какво да се прави.

Ще пробвам скоро местата, които сте казали... А на Илиенци случайно?  newsm78

# 97
  • София
 Джинджи, на Клементони има с кораби и във Fancy са намалени в момента. Ето един от 500 части, има и от 1000, но те май бяха рисунки, а не снимки. Имат реални магазини на бул.Черни връх и в Аутлет Принцес в Младост

# 98
  • София
Момичета, имам едно Фъпросче към вас  Grinning 

Къде в София може да се намери пъзел с някаква такава картинка - бял кораб в синьо море и на синьо небе  Laughing . За предпочитане е да е снимка, а не картина и да е някъде между 500 и 2000 части. Ще ми се да си го купя "на живо", ако мога, но например за показания на Трефл не се сещам от къде. В краен случай ще го поръчам... но за това си знам кой е сайта.

Идейки някой?
В Кауфланд Дружба имаше подобен.

# 99
  • София
И аз да се запиша в новата тема, че ще ви изтърва Mr. Green

За списъка - рожденият ми ден е на 19.07

# 100
  • София
Днес и получих подаръка страхотно опакован направо да му е жал на човек да го отвори, благодаря на другарчето за подаръка   bouquet

# 101
В "Бонжура" на пл."Славейков" мисля , че мярнах такъв
но цените бяха по високи от "онзи сайт"

# 102
Абе, чудно ми е тези от Комсед, като са вносители на Равенсбургер, защо не зареждат с тяхни нови пъзели, а си седят все старите бройки по рафтовете. Много се изнервям да ви кажа Close

П.п. Честито на Всички именяци! Да се почерпите добре за Ваше здраве!
Мързелче и аз скоро с продавачката в един магазин се разприказвахме на тая тема  Thinking

# 103
  • Тук и сега
Джинджи, за съжаление в Илиянци няма пъзели. На мен ми е близо и от време на време обикалям, но освен парцалки друго няма.

# 104
  • София
Пак да се оплача, небето върви, ама много бавно  Confused вече ми е досадно.

Този уикенд нямам възможност да дойда на срещата, но на някоя следваща ще съм на линия. На вас приятно изкарване и правете снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт