помощ магия

• 20 036
  • 161
  •   1
Отговори
# 60
На човек се случва това, в което вярва. Да, една магия може да те убие и унищожи- ако вярваш и си убеден,че може. Ако си осъзнал, че няма какво да те нарани, ако си достигнал до осъзнаване, че Всичко е Бог, и всеки от нас е самото Цяло, но проявено по различен начин- няма да те достигне. Как тогава Бог може да нарани Бог?! Ти си Бог, аз съм Бог, Бог е природата, Бог е материята, Бог е магията, Всичко проявено е Бог. Кой ще те нарани и защо ще го прави?! Няма кой. Но е нужно да си го разбрал и осъзнал. Говорим за ниво на осъзнаване, за етап, в който разбираш,че няма лошо, няма как да има. Защото си само Ти, останалото са твои аспекти, които се разгръщат, за да се изявят. И пак достигаме до Енергията следва Мисълта и Всичко е Едно. И това си ти.
Нека да препрочетем "Разговори с Бога",/който желае/, темата там е обяснена прекрасно.  Simple Smile

# 61
dodyniki
Моме ,ти в коя секта членуваш.Твойте проповеди тук не вървят , а клетвите и заканите  са грозни.

Грип , няма нужда да нападаш Додиники , върнах се назад в темата / отново / и никъде не видях клетви и закани написани от нея ! Напротив ! Аз  само мога да й благодаря за всичко , което е написала по темата ! И го пише за добро !
Съгласна съм с това  , което пише Dodyniki , и я  подкрепям изцяло  Peace  bouquet 

А това как го разбираш ?

По повод последните изказвания:Голям залък лапни,голяма дума не казвай!А ни най -малко се присмивай или подигравай на каквото и да било,защото не знаеш какво ще ти се случи утре и какво ще ти дойде до главата по време на земният ти път.Защото винаги,ама винаги/това е закон/,за каквото се смееш или подиграваш идва ден,в който жестоко се каеш за това.

# 62
Това не е клетва,мила-това е един от законите на Вселената!Колкото и странно да ти звучи това.Който се смее или подиграва на някой и нещо,винаги,ама при всички случаи в един момент от живота му-може да е след 1-2 дори след 30 години,но нещата се подреждат така,че да изпиташ на свой гръб това,за което си се присмяла или подиграла.Казвам ти го от личен опит.Преживяла съм доста неща и ти гарантирам,че е така.Върни се на поговорката и помисли над нея.Аз не мисля,че някой си я е измислил случайно докато си пие ракията в някоя кръчма.... WinkКойто не вярва-ще види,който не чува-ще чуе.
Питам пак:Ако някой застане пред теб и ти каже всичко за миналото ти,без да познаваш този човек,дори спомене най-съкровените ти тайни и желания,които не си споделяла с никого и след това срещнеш някой,който ти казва,че това са глупости-на кого би повярвала?Явно не са ти се случвали подобни неща,затова и не си запозната с това,за което става въпрос в темата.Чела ли си за тайната на вселената?Действа,казвам ти го със сигурност.Но има хора,които я използват ,за да вършат злини.И това явно не знаеш.Нищо...един ден ще научим такива неща за Вселената и за произхода си,че свят ще ни се завие.Каквото е писано-ще стане.Прочети и Библията.Там можеш да намериш много отговори,стига да знаеш как да разкодираш посланията. Peace

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 10:24 от dodyniki

# 63
"Законът за привличането гласи, че всички форми на материята и енергията се привличат от онова, което има сходна вибрация. Приложенията на този закон са многобройни, а валидността му се простира върху всички познати Вселени. „Сходните неща се привличат.” Мислите ни привличат сходни мисли и се превръщат в големи мисловни натрупвания, наречени мислоформи. Основната вибрация, която поддържа даден човек, отразява настройката на мислите му. Когато започнем да осъзнаваме мислите си, можем да повишим вибрацията си, като предпочитаме мисли, които в по-голяма степен хармонизират с желанията ни. Когато мислите ни са в хармония с най-силните ни желания, сме изпълнени с радост и възторг. Когато се научим съзнателно да подбираме мислите си, преставаме да бъдем жертви на вече остарелите си мисловни модели. Започваме да привличаме мисли с все по-висока вибрационна честота и повишаваме мисловното ниво, на което сме привикнали да вибрираме. "

и още: http://zashto-kak.hit.bg/duhovnite_zakoni.htm

# 64
dodyniki ,колко време след раждането на Христос е написаната частта от Библията,която касае неговото раждане,живота и смъртта му?

# 65
"Законът за привличането гласи, че всички форми на материята и енергията се привличат от онова, което има сходна вибрация. Приложенията на този закон са многобройни, а валидността му се простира върху всички познати Вселени. „Сходните неща се привличат.” Мислите ни привличат сходни мисли и се превръщат в големи мисловни натрупвания, наречени мислоформи. Основната вибрация, която поддържа даден човек, отразява настройката на мислите му. Когато започнем да осъзнаваме мислите си, можем да повишим вибрацията си, като предпочитаме мисли, които в по-голяма степен хармонизират с желанията ни. Когато мислите ни са в хармония с най-силните ни желания, сме изпълнени с радост и възторг. Когато се научим съзнателно да подбираме мислите си, преставаме да бъдем жертви на вече остарелите си мисловни модели. Започваме да привличаме мисли с все по-висока вибрационна честота и повишаваме мисловното ниво, на което сме привикнали да вибрираме. "

и още: http://zashto-kak.hit.bg/duhovnite_zakoni.htm
Именно!За това писах в един от предишните си постове,че трябва да търсим причината за следствието в себе си,а не в магиите и т.н...
Китана-да си призная честно-нямам идея кога е писана,само знам,че всичко написано в нея е истина и ,че всичко,което се е случило /в наши дни/ е било написано много преди да се случи ,всичко,което се случва сега също е описано,описано е и това,което тепърва ще се случва.Ако успееш да вникнеш в смисъла на думите и подредиш "пъзела" ще ти стане ясно.За мен няма значение,кога е написана.Има значение вярата ми в това,което е писано ,това,което е било,това,което е и това,което има да стане.

# 66
Написана е най-малко 200 години след тези "събития".

# 67
На човек се случва това, в което вярва. Да, една магия може да те убие и унищожи- ако вярваш и си убеден,че може. Ако си осъзнал, че няма какво да те нарани, ако си достигнал до осъзнаване, че Всичко е Бог, и всеки от нас е самото Цяло, но проявено по различен начин- няма да те достигне. Как тогава Бог може да нарани Бог?! Ти си Бог, аз съм Бог, Бог е природата, Бог е материята, Бог е магията, Всичко проявено е Бог. Кой ще те нарани и защо ще го прави?! Няма кой. Но е нужно да си го разбрал и осъзнал. Говорим за ниво на осъзнаване, за етап, в който разбираш,че няма лошо, няма как да има. Защото си само Ти, останалото са твои аспекти, които се разгръщат, за да се изявят. И пак достигаме до Енергията следва Мисълта и Всичко е Едно. И това си ти.
Нека да препрочетем "Разговори с Бога",/който желае/, темата там е обяснена прекрасно.  Simple Smile

Разговори с Бога е много хубава книга. Simple Smile

Simple Smileа другото, което си казала е много хубаво и поетично, но невярно-не и на физическо ниво.

ако това беше така, то сталин, понеже е бог, нямаше да може да нарани и избие милиони хора, хитлер, също, буш-също.До момента американските "богове" са избили стотици хиляди цивилни, включително деца в Ирак. Ако твоята теза е вярна на физическо ниво нямаше да може никой да убие и увреди никого, а всеки ден виждаме как това не е вярно.

На матафизично ниво, нещата, които казваш са верни. Въпреки  че гореспоменатите хора са избили и измъчили милиони, то те реално не са навредили на душите им, защото на душата не може да се навреди и тя е безмъртна. Ако някой ти направи магия и в резултат си загубиш работата, домът ти изгори, разболееш се или нещо от този род, той не вреди на душата ти, само на тялото и емоциите ти. Това е така, но не знам дали ти е голямо утешение в момента.

Когато на мен ми се случи да ми направят магия, и двата пъти, нито съм мислела за това в момента, нито ме е било страх, нито пък когато и да било в живота ми съм се страхувала от магии, нито съм изобщо когато и да съм ходила по баячки и ходжи. И двата пъти разбрах по ефекта на магията върху мен и по ефекта върху тях, като им се върна направеното-не без моя помощ. Те не са ми навредили на душата, нито на тяхната душа някой може да навреди. За това, въпреки преживяното и до ден днешен не ме е страх от магии и не ходя по врачки, точно както не ме е страх от катастровфи, въпреки че са ежедневие и всеки ден умират хора от това и ми е добре известно, че и аз не съм застрахована.Просто отчитам реалността на катастрофите и на магиите и си живея живота, като внимавам как пресичам и дали някой не ми праи нещо.

С две думи-живейте спокойно, но не си заравяйте главата в пясъка и не отричайте реалността не тези неща.  Wink

# 68
Страшно е положението, когато млади хора спират да разчитат на собствените си способности и воля и започнат да прехвърлят отговорността за неуспехите си на "магията"...
Аз съм страшен фен на фентъзи литературата...
Ама някакси не мога да си представя Анкх- Морпорксо ежедневие...
Не че не съм правила опити с образователна цел да се "просветля" по темата, но всичко ми звучи толкова нелепо...

чакай сега, какво общо има магията с това "млади хора да спират да разчитат на собствените си способности и воля и да започнат да превхрълят отговотността за неуспехите си на "магията"? Когато се случи да ми напртавят магия, първо не съм имала неуспехи-напротив, имах успехи, второ въпреки магията пак успях-проблем възникна за "магьосниците"-случи им се това за което на мен ми бяха правили магията. Просто не разбираш за какво става дума, защото не си го изпитала и дано и така да си остане.

# 69
Колко мъка има на този свят .... ooooh!
Някои не си пият илачите на време - гледай кво става....... #Crazy
Други "сестри" са объркали форума...... newsm78

# 70

е нищо, ти нали си ги пиеш...гледам и ваксина за свински грип имаш... hahaha Joy всичко ти е наред

# 71

Просто са преместили темата в друг форум, та затова е така...

# 72
Един от моите илачи е това всъщност,каквото изобразява и аватарът ми.Това е моята душевност.Ако можеш да я прочетеш по картината -виж ме ей,това съм аз,това са моите мисли и чувства.Обаче друго си мисля.От що ли трябва да се интересува и вълнува човек,за да си сложи името ГРИП.... newsm78.../не се обиждай или засягай,но наистина ми направи голямо впечатление и ми стана интересно/...Да,мъката е много по тоя свят...и още ще има.Но аз вече знам кой се мъчи и съм сигурна.Със сигурност не сме ние тези,"които не си пием илачите" и ще дойде ден,в който всички ще се убедят в това.Ще дойде ден,в който за "ненормални",ще се смятат тези,които днес се наричат "трезвомислещи""здраво стъпили на земята" и т.н...Съветвам те да попрочетеш малко литература,да си поблъскаш главата над сложните ребуси и свещените книги,да научиш повече за живота,но от духовната му страна и може тогава да си поговорим.Признавам си-преди време и аз като теб си мислех,че някои люде не си пият лекарствата....Оказа се обаче,че аз съм била тази,която не ги е пила....защото ми дойдоха твърде рано такива неща до главата,че ти е бедна фантазията.Тогава щеш не щеш осъзнаваш,че не си само човек от плът и кръв,осъзнаваш,че имаш душа,и че тя има нужда от спасение.Благодарна съм и на една съфорумка/тя ще се сети коя е/,за гдето ми отвори още повече очите за "невидимото"И ти ще дойдеш на моята един ден-убедена съм.Писах вече,че на всеки му идва времето да разбере за какво става въпрос,при едни твърде рано,при други точно,навреме,при трети чак на смъртният им одър,но идва.Идеята ми всъщност бе не да споря,а просто да кажа,че освен материя,съществува и НЕматерия,която не можем да виждаме или докосваме.Нея само можем да я усещаме.А ,ако изобщо не можеш да я усетиш,значи си на много ниско духовно стъпало... WinkДухът владее материята и всеки,който позволи на материята да владее духа сам се погубва! Peace

# 73

Именно!За това писах в един от предишните си постове,че трябва да търсим причината за следствието в себе си,а не в магиите и т.н...
Китана-да си призная честно-нямам идея кога е писана ,само знам,че всичко написано в нея е истина  

Ние  не сме били свидетели на тези събития за да твърдим, че  знаем със сигурнст,че  нещата писани там, са истински.

# 74
Напротив,ти и днес си свидетел,но отказваш да го видиш.Или човек го вижда,когато стане "напечено"...за жалост....улисани в материалното,забравяме за духовното...Последният препис на Библията,която ми е вкъщи е от 1942-ра.Има неща,които са писани в Откровение на Йоан-случващи се чак днес...И то до най-малката подробност.Нямам основание да не вярвам на написаното и да търся доказателства за съществуването на Христос.Доказателствата ги носиш в сърцето си.Всеки ги носи.Твой проблем си е ,ако не си ги открила.

Общи условия

Активация на акаунт