помощ магия

• 20 043
  • 161
  •   1
Отговори
# 45
хм. а ако вместо да отслабна примерно почнат да ми растат мустаци, а Twisted Evil или още по-зле, рога и копита.........

това с потъркването с хартишката ми напомня един виц. един дал съвет, за да порасте много бюста на една жена, да търка между двете гърди с тоалетна хартишка. доводът му бил, че това търкане е повлияло добре на задника и Mr. Green

rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 46
Здравейте,съвсем наскоро ходих на ходя каза ми че имам някаква магия"черен живак" нищо за тези неща и за първи път ходя при такъв човек.Честно казано ме стресна малко,но и същевременно нищо конкретно не ми каза.Та въпроса ми е след колко време мога пак да ходя някъде при друг евентуално да се уверя във думите и да разбера повече за тази магия?Моля за помощ ако някой знае нещо.

в никакъв случай не ходи при ходжи, ще си докараш страшни неприатности, или най-малко ще те излъжат и оберат

отиди при свещеник, да ти чете подходящите за магия молитви, ако изобщо имаш нужда

правилото е, че ако не искаш да си имаш проблеми, не ходиш при врачки, екстрасенси и прочее от този род, особено пък ходжи

# 47
По повод последните изказвания:Голям залък лапни,голяма дума не казвай!А ни най -малко се присмивай или подигравай на каквото и да било,защото не знаеш какво ще ти се случи утре и какво ще ти дойде до главата по време на земният ти път.Защото винаги,ама винаги/това е закон/,за каквото се смееш или подиграваш идва ден,в който жестоко се каеш за това.
За поповете и църквите...църквата е храм.Аз не ходя там заради попа.Ходя там,защото според мен самото място е осветено,тихо и подходящо за молитва.Вкъщи също човек може да се моли,стига молитвите му да идват от душата и да са смислени.
Стига сте писали щуротии.Айде ,добре...казахме на авторката,че магии не съществуват и напразно се връзва.Ок, и аз съм против ходенето по врачки и баячки.Ха сега кажете на кого ще повярвате?На ходжата дето не ви познава,ама преди да ви каже ,че имате направена "магия" ви е казал неща,които не сте споделяли с никого и дефакто целият ви живот със всичките ви роднини по имена,без да сте се срещали с този човек преди това,камо ли да го познавате,тоест глътнали сте си граматиката от точността ,с която ви е описал досегашният житейски път.Та така,на него ли ще повярвате или на някакви непознати съфорумки,които ви карат да си варите отвари и да си мажете косата,краката и т.н...../не го запомних/ и то казано с присмешка и подигравателен тон.Питам.Не обърквайте момичето повече и не се подигравайте на положението.Нужен е подход и правилна преценка на ситуацията,а не дрънканици и небивалици с цел публикуване на мнение и оригинален текст./това ще го предложа на Кейси да пусне анкета/.
Аз съветвам авторката да се запознае по-дълбоко с дейността на ходжите и баячките и врачките и ще стигне сама до извода,че тези хора всъщност могат да влизат в "световната памет" и от там да черпят информация за миналото на даден човек.Но.Освен ходжи,баячки,гледачки и врачки,те са и отлични психолози,което не трябва да се подценява.Никога,никой човек не ходи при такива хора,освен,ако няма сериозни проблеми.Екстрасенсите имат определена дарба.При някои тя е по-силно изразена,при други по-слабо.Казват ти каквото знаят и ,тъй като всячески трябва да се опитат да измъкнат повече пари от теб,непременно ти лепват и някоя магия.Тази дума е твърде силна и "приказна" според мен,затова аз бих го нарекла чуждо влияние.Писах има вманиачени хорица,които се занимават наистина с правене на такива неща.И колкото и интересно да звучи понякога злобата наделява и дори прекаляват.Един прост пример с една наша съседка /лека и пръст/...Нищо не и бяхме направили на жената,ама тя вечно руптаеше,завиждаше и недоволстваше.Колкото пъти се  разминех с нея все тунтонеше:"Къщичката ви да изгори,дано,къщичката ви да изгори на пепел да стане!"След по-малко от два месеца нейната пламна и изгоря до основи-точно на пепел.Късно се прибрхме и дори ние викнахме пожарната.Не и стигна това ,не си взе поука,че лошото ражда още по-лошо и се връща като бумеранг,ами продължи,този път с друго:"Бял ден да не видите,пустош да гледате!"...След месец два сина и полудя и се разболя от рак.Животните и бяха излезли от заграждението и бяха опустошили целият и двор.Тогава чак се осъзна,че това,което е казвала се е връщало при нея с тройна сила.Покая се,иска прошка,дори си призна ,че е заравяла кости в двора ни с червен конец/открихме ги/,ама...твърде късно.Стореното-сторено...За това ви казах да не се смеете.Имам и още един пример от живота си,но не искам да го разказвам.Зтова ви казвам,че магии няма!Има влияние от чужди хора,но ако не му обърнеш внимание и ,ако не ходиш по врачки и баячки,за да задълбочаваш нещата,ако вършиш добрини и не кълнеш-всичко ще си дойде на мястото.Повече няма какво да кажа засега.

# 48
  • Bapнa
Поддавала съм се на влиянието на майка ми и цели 2 пъти си губих времето при врачки ... Нищо, от казаното им не беше вярно, въпреки че майка ми настояваше, че на нея с удивителна точност й познавали... Баба ми /по бащина линия/  е много отрицателен човек - постоянно накатосва, че ни завиждали, че ни следели, че ни приклинали и т.н. С нея вечно спорим има ли магии или не и никога не стигаме до консенсус по темата  Whistling Заради това, че не знам какво ще ми се случи утре не тегля големи заеми и не ипотекирам - сериозно, не се шегувам. Нооо въпреки всичко не съм съгласна, че някой може на някого да напакости с "магия" или с отрицателна енергия. Това според мен е някакво елементарно обяснение на лошите неща, които ни се случват. Пак повтарям каръщина.
Няма да изброявам всички неприятности за тази календарна година, сполетели мен и семейството ми - то не бяха болести, безпаричие, актове - фирмени и катаджийски, проверки и т.н. ... еми не ви пиша за помощ за врачка, нали ? Защото и на другите се случват и ще се случват и годините си минават, лошо и добро се сменя . Това е живота. И ме е яд, че някои хора не се взимат в ръце, ами пак разчитат да пилеят пари по врачки, вместо както каза едната мама - да купят вафли за децата и да направят нещо добро. И затова тонът ми е подигравателен - барем се усетят !

# 49
  • Bapнa
Сега ще ви разкажа Момиче на 29 г.се събужда сутринта и не може да познае майка си .Отиват в болница приемат я ,след 5 часа изпада в кома ,така 10дни , направиха и що изследвания имаше ,не   разбраха какво и е ,отиде си на 10денКогато моя близка попита лекаря от какво си отиде той отговори Незнам -От магия...Аз също не вярвах До тогава.
А това според мен се нарича "лекарска небрежност" ! Някой пак е пил, докато е трябвало да бъде на лекции. От личен опит - имам такива съученици, вече лекари  ooooh!

# 50
По повод последните изказвания:Голям залък лапни,голяма дума не казвай!А ни най -малко се присмивай или подигравай на каквото и да било,защото не знаеш какво ще ти се случи утре и какво ще ти дойде до главата по време на земният ти път.Защото вин...............

малко гнусничко звучиш, не намираш ли.......
и от позицията на каква, се питам. дали не си на 79 newsm78
може би трябва да се отнеса сериозно към темата, а. никой не е бил наказан на този свят заради майтапи, ако не влага в тях лоша мисъл, но за лоши мисли - да.
и спри с този поучителен тон, че ми се драйфа  Sick
20 години си казвам здрасти почти всеки ден със смъртта и знам доста неща за злото и доброто по този повод. и така нататък.
и ще ти кажа в отговор, пази се какво мислиш, защото това е още по-опасно от безобидните шеги.........и внимавай какви послания носят думите ти.

# 51
dodyniki
Моме ,ти в коя секта членуваш.Твойте проповеди тук не вървят , а клетвите и заканите  са грозни.

# 52
По повод последните изказвания:Голям залък лапни,голяма дума не казвай!А ни най -малко се присмивай или подигравай на каквото и да било,защото не знаеш какво ще ти се случи утре и какво ще ти дойде до главата по време на земният ти път.Защото вин...............

малко гнусничко звучиш, не намираш ли.......
и от позицията на каква, се питам. дали не си на 79 newsm78
може би трябва да се отнеса сериозно към темата, а. никой не е бил наказан на този свят заради майтапи, ако не влага в тях лоша мисъл, но за лоши мисли - да.
и спри с този поучителен тон, че ми се драйфа  Sick

20 години си казвам здрасти почти всеки ден със смъртта и знам доста неща за злото и доброто по този повод. и така нататък.
и ще ти кажа в отговор, пази се какво мислиш, защото това е още по-опасно от безобидните шеги.........и внимавай какви послания носят думите ти.

не звучи гадно, и тонът и е нормален
на мен също ми се е случвало да ми направят магия и то два пъти и то в америка-от колежки и то в университетска болница!
при положение, че нито съм мислела за това, нито някога ме е било стах от такива неща, нито съм ходила по врачки и баячки. Просто не отричай това, което не знаеш какво е. Това, че думите на жената ти предизвикват страх, не е нейна вина. Тя казва истината.

# 53
съжалявам, ама вие наистина си вярвате.
тъй като се считам за здравомислещ и психически здрав човек, няма да участвам повече в тази тема. не сме равностойни, а и не мога да споря с хора, за които се съмнявам, че не са им всичките чаши и чинии в шкафа и яко им тракат чакрите.
случаят е безнадежден.
оттеглям се.......

# 54
dodyniki
Моме ,ти в коя секта членуваш.Твойте проповеди тук не вървят , а клетвите и заканите  са грозни.

hahaha хем вие страх от думите и, хем е от секта щото ходи на църква, хем няма такова нещо

ако наистина вярваше, че това са измислици нямаше да говориш за клетви и закани
надявам се да не ти се случи, каквото ми се е случвало на мен, а явно и на нея, защото не нито измизлица, нито лъжа

# 55
тъй като се считам за здравомислещ и психически здрав човек, няма да участвам повече в тази тема. не сме равностойни, а и не мога да споря с хора, за които се съмнявам, че не са им всичките чаши и чинии в шкафа и яко им тракат чакрите.
случаят е безнадежден.
оттеглям се.......

Joy

# 56
Цитат
Не личи по жлъчта,която изсипа в този пост.... Tired...Ако знаеше какво е зло и какво добро,нямаше да използваш тези изрази,които....няма да пиша,за да не ме баннат,а и не е в стила ми.Никого не съм клела.Не съм на 79,на 28 съм ,но сигурно съм преживяла доста неща,за да имам смелостта да напиша това.И след като наистина никой не знае какво може да му дойде до главата във всеки един момент от живота си-не е редно да се присмива,да осмива или да се подиграва на вярванията на когото и да било и за каквото и да било.Членувам в една секта,да,от която ,като гледам повечето от вас са се отрекли и тя се нарича Българска Православна Църква.Не ме интересува какво мислите...знам само,че един ден ще си спомниш тези думи,от които сега ти е станало гнусно...Тези думи ми ги каза преди доста време една жена...и на мен ми звучаха "гнусно",но....ми дойде до главата....и това е при всеки,абсолютно!Не напразно хората са я казали тази поговорка,която писах в предният пост.Не съм я измислила аз,а и предците ни не са я измислили случайно,не мислиш ли?... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:48 от dodyniki

# 57
dodyniki

Грип , няма нужда да нападаш Додиники , върнах се назад в темата / отново / и никъде не видях клетви и закани написани от нея ! Напротив ! Аз  само мога да й благодаря за всичко , което е написала по темата ! И го пише за добро !
Съгласна съм с това  , което пише Dodyniki , и я  подкрепям изцяло  Peace  bouquet 

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 22:14 от djina 222

# 58
случаят е безнадежден.
оттеглям се.......
Мдааа,оттегляш се и с право.Не защото си здравомислещ и психически здрав човек.Всички сме ,като теб-здравомислещи и психически здрави.Напускаш темата,защото не си достатъчно добре запозната с материяла и стигаш до задънена улица.Когато човек,не може да намери отговора на даден въпрос /или не иска/,за него е по-лесно да обави дискутиращите за откачени,само защото на него не му е понятно за какво говорят.Това,че си много далеч от това за което говорим тук,не ти дава право да нападаш,да обиждаш и да сипеш "грозни" думи.Благодарим все пак,че се включи при "нездравомислещите"  Rolling Eyes

# 59
Страшно е положението, когато млади хора спират да разчитат на собствените си способности и воля и започнат да прехвърлят отговорността за неуспехите си на "магията"...
Аз съм страшен фен на фентъзи литературата...
Ама някакси не мога да си представя Анкх- Морпорксо ежедневие...
Не че не съм правила опити с образователна цел да се "просветля" по темата, но всичко ми звучи толкова нелепо...

Общи условия

Активация на акаунт