помощ магия

• 20 040
  • 161
  •   1
Отговори
# 30
Много ви е весело и смешно...Молете се,само се молете да не ви застигат подобни неща.Незнаете с какво се занимават хората и какви енергии се използват за създаването на такива главоболия...Само много се молете.И попрочетете това -онова първо и тогава се подигравайте.Това,правенето на "магии"/аз не бих ги нарекла така/ е чиста химия и физика.Ако се поразровите и попрочетете ще се убедите.Водата е най-големият проводник на енергия.Незнам дали сте чували и дали въобще знаете,че има направен цял филм за водата и каква е нейната тайна.Знаете ли,че водата може да "помни"?Да,в истинският смисъл на думата.Защо ли поповете ни ръсят със светена вода?И защо е светена?Защото над нея са казани свещени думи,очистващи и хубави думи...Помислете малко.Незнам също дали знаете,че е правен експеримент /има го и филмиран/ от руснаци,които откриват,че структурата на водните молекули се променяла,когато изречеш различни думи над водата.Знаете ли за този популярен израз,че от настроението на домакинята ,зависело дали ще е вкусна или не гозбата?...Съветвам ви пълво да се запознаете по-дълбоко с материала и тогава да пишете.Това не е майтап.Казах ви,че не знаете просто и си нямате и капка идея какви хора има и с какво се занимават. Rolling Eyes...Не си мислете за отвари и прочее.Просто прочетете за свойствата на водата и металите,от най-новите учебни материали и книжки по физика и химия/последни проучвания и т.н./...
И много се молете да не ви застигат такива отрицателни енергии...ама много се молете!Тепърва има да научаваме много интересни неща,тепърва.... Rolling Eyes...и не всички ще ни се харесат.... Tired

# 31
Сега ще ви разкажа Момиче на 29 г.се събужда сутринта и не може да познае майка си .Отиват в болница приемат я ,след 5 часа изпада в кома ,така 10дни , направиха и що изследвания имаше ,не   разбраха какво и е ,отиде си на 10денКогато моя близка попита лекаря от какво си отиде той отговори Незнам -От магия...Аз също не вярвах До тогава.

# 32
dodyniki   bouquet

Съгласна съм с написаното от теб.
И разбирам останалите, на които им е смешно.
И на мен ми беше смешно и развивах теории за абсурдността на подобни неща, докато не се случи и на моето семейство.
Не съм ходила никога на гледачки, баячки, ходжи.
Единственото място, което сметнах за редно да посетя беше църквата, без да съм прекалено религиозна.
Дори днес обаче, когато се сетя, че някъде има човек, който в даден момент е искал смърт и болест за мен и семейството ми....е, това е достатъчна предпоставка за раздрусване на нервите ми, а от там последствията могат да бъдат всякакви.
Посетих и психолог, който много ми помогна, за да се отърся от мисълта, че животът ми е подчинен на стореното от този човек.Да запазиш психичното си здраве в такъв момент е изключително важно. Всички знаем, че стресът отключва всякакви заболявания, които в последствие смятаме, че идват от направената магия. И така до безкрайност...

# 33
Клъстери,dodyniki . Wink

# 34
бррррррррр, колко страшно. Mr. Green

мен подобни неща не ме хващат обаче. имам си от отварата, нося си я в малко шушенце и удрям по една юнашка глътка периодично. после се уригвам юнашки и всички магии се разбягват в шаш и паника Joy
не е много изискано, ама помага Wink

додиники, единственото, за което се моля е Бог да ми дава здрав разум за да не изтрещявам.
занимават се. мдам. и като има кой да им се връзва.........
живея с човек, който вярва в подобни неща. доста скапан живот води завалията.
аз съм въоръжена с добро настроение, спокоен дух, не правя никому това, което не искам да ми се прави на мен, гледам да помагам с каквото мога на човечеството и го обичам като цяло.........това е сигурна ваксисна срещу всякакви магии, убедила съм се. че и той намзва покрай мен, та не му се слуват много злини Mr. Green

cybercat, той е учил при мен........обаче щото беше все в лошо настроение и му излезе пъпка на задника, кат го магьосваха.......
некадърник е.
на авторката на темата ще препоръчам да вземе 20 лева, да иде да напазарува фафли и да ги занесе в близкия и дом за деца, лишени от родителски грижи. и да ги погушка........
вярата и добрината убиват всяко зло.
наш избор е в какво да вярваме. аз своя съм го направила много отдавна.........

занимавате се с простотии, давате пари на разни ненормалници, гледате само собствените си задници и после ревете, че са ви омагьосали.
не виждате болката и мъката около себе си, не правите нищо за да я намалите. и се чувствате зле.............и сте зле, защото го вярвате и го допускате до себе си.

# 35
  • Bapнa
Стига глупости, водата помни да - експеримента беше всъщност китайски  Naughty
Според мен хората, които се връзват на подобни неща, сами допускат отрицателното да им действа. А тръгнат ли по баячки, екстрасенси и т.н. става порочен кръг - колкото повече си вярват и се отчайват, толкова повече въпросните "помагачи" се възползват от тях! Ходи се на църква, мисли се положително, вършат се добри неща - така човек сам си помага и се зарежда с положителни емоции и никой не може да му пакости с някви магии и прочие. И аз съм чувала уж верни истории от близки приятели, на които искам да вярвам, но  Crossing Arms Лошото стечение на обстоятелствата поради собствения ни избор понякога е неизбежно - тези, които имат по-силна интуиция го избягват. Другите вместо да го наричат отговорност  след действията си, го класифицират като магия. По-скоро е каръщина.
Бъдете позитивни   bouquet

# 36
  • София
Сега ще ви разкажа Момиче на 29 г.се събужда сутринта и не може да познае майка си .Отиват в болница приемат я ,след 5 часа изпада в кома ,така 10дни , направиха и що изследвания имаше ,не   разбраха какво и е ,отиде си на 10денКогато моя близка попита лекаря от какво си отиде той отговори Незнам -От магия...Аз също не вярвах До тогава.
И ти вярваш ли в това-Боже, живеем в 21 век, стига  с тези езически ритуали и практики
 Laughing

# 37

Най-популярното такова изследване е на Масару Емото, който е японец. Може и китайски експеримент да има, би ли ми дала линк?

# 38
  • Bapнa

Най-популярното такова изследване е на Масару Емото, който е японец. Може и китайски експеримент да има, би ли ми дала линк?

Извинявам се имах предвид това изследване и писах по памет - сменила съм му националността на човечеца без да искам  Mr. Green

# 39
Ха, няма проблем. Не бих се изненадала и китайци да имат такъв експеримент.  Peace

# 40
пишп ми на лично, ако искаш координати на една много веща баба Hug

# 41
Според мен хората, които се връзват на подобни неща, сами допускат отрицателното да им действа. А тръгнат ли по баячки, екстрасенси и т.н. става порочен кръг - колкото повече си вярват и се отчайват, толкова повече въпросните "помагачи" се възползват от тях! Ходи се на църква, мисли се положително, вършат се добри неща - така човек сам си помага и се зарежда с положителни емоции и никой не може да му пакости с някви магии и прочие. И аз съм чувала уж верни истории от близки приятели, на които искам да вярвам, но  Crossing Arms Лошото стечение на обстоятелствата поради собствения ни избор понякога е неизбежно - тези, които имат по-силна интуиция го избягват. Другите вместо да го наричат отговорност  след действията си, го класифицират като магия. По-скоро е каръщина.
Бъдете позитивни   bouquet

Нали знаеш,че не винаги нещата зависят от нас самите?Нали се сещаш,че не сме сами във Вселената и светът не се върти около нас,а ние около него?Това,което си писала ти,го писах и аз в един от предишните си постове,може да се върнеш и да го прочетеш.Само,че съгласи се,че не всички хора /включително и ти -убедена съм/ при някаква шокираща и сложна ситуация,ще могат да мислят интуитивно и с положителна нагласа.Това е адски трудно-знам го от опит и при все това не е невъзможно,но!Докато осъзнаеш,че има и други пътища,може да ти мине всичко през главата.За това писах да се молиш да не ти идват подобни неща до главата.Явно нямаш такива "необясними" случки,затова си смела да напишеш това.И аз като теб бях смелчага.Светът се въртеше около мен и всичко зависеше от мен,дори и съдбата ми!Няма такова нещо.Колкото и да ни се иска-НЯМА!Всичко е предварително предначертано,колкото и да ни се иска да вярваме,че ние сме господари на съдбата и живота си...Аз също казах,че не трябва да се ходи по врачки и баячки,защото освен,че е малко вероятно да ти помогнат,най-лошото е тъкмо обратното:могат още повече да ти навредят.Ходи се на църква,пости се,молиш се....това е най-важното.Идеята ми беше съвсем друга,но не я схванахте.Когато нещо ти се случва през живота,което не е благоприятно или пък се занижат един след друг проблемите не трябва да ходиш по врачки и баячки,за да ти кажат,че имаш направена магия  Wink...Трябва просто да преосмислиш живота си,начина на мислене да промениш,ценностната система,възприятията си и да потърсиш грешките,които си допуснала,за да ти се случи това.Има закономерности във Вселената и ние трябва да ги спазваме.Неможем да си правим ,каквото поискаме и да очакваме Бог или съдбата да е благосклонна към нас.А ни най-малко пък да разваляме "магии",които са всъщност плод на нашите предишни действия и постъпки.

# 42
пишп ми на лично, ако искаш координати на една много веща баба Hug

ако таз баба може да ми направи магия да стана отново 55 кила, да ми се вдигнат ц...те и на мъж ми да му порасне коса, давай я насам.......
инак гадовете хирурзи могат тез магии, ама искат сума ти пари Joy

ай стига ако може с тази църква.........Бог е в сърцата, а не по разни усмърдяни институции. ще иде жената при някой пиян поп, ще я щипне по дупарата и после пак ще има рев.......

# 43
matakosmata
Ето ти магийка за заслабване:
Създайте магическа сфера за процеса н загуба на тегло. Сложете под възглавницата си синьо мънисто или парче корал – това ще ви предпази от отрицателно влияние. Под леглото сложете камък или кристал във формата на пирамида – това ще ви избави от прекалената и нездравословна употреба на храна.

Направете си малка торбичка от кожа или черен фланелен плат. Сложете в нея шепа босилек, три скилидки чесън и парченце от ваш нокът или косъм. Направете от восък фигурка с триъгълна форма и напишете на нея своите име и дата на раждане. Притиснете палеца на дясната си ръка към восъка, капнете една капка кръв, сложете в торбичката и я зашийте. Дръжте я в себе си и винаги когато ви се дояде, потъркайте торбичката с думите:

Прося твоята защита и се моля. Отведи цялото зло от мен. Защити ме през нощта. Защити ме през деня. Дръж нещастието по-далеч от мен.

Изпълнявайте дневния ритуал. Изберете свещ с цвета на морска вълна или оранжева, намажете я с ароматно масло или парфюм. Напишете вашето желание, например: «Аз искам да сваля 5 килограма», на свещта и я запалете. Оставете я да изгори до края: с това вашето желание ще отиде в ефира.

Погребете вашите нежелани грамове. Всяка нощ, с настъпването на тъмнината записвайте вашето тегло на къс хартия, потрийте с нея онези места по тялото си, които искате да видите по слаби, а след това закопайте хартийката в земята. Ако изпълните всички неща, апетитът ви ще намалее и ще можете да го контролирате. 

# 44
хм. а ако вместо да отслабна примерно почнат да ми растат мустаци, а Twisted Evil или още по-зле, рога и копита.........

това с потъркването с хартишката ми напомня един виц. един дал съвет, за да порасте много бюста на една жена, да търка между двете гърди с тоалетна хартишка. доводът му бил, че това търкане е повлияло добре на задника и Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт