помощ магия

• 20 046
  • 161
  •   1
Отговори
# 15
Предложение към модераторите: поради многото зачестили в последно време теми за свръхестествено, магии и пр., нека бъде създаден форум за "Магии, заклинания и вещерство", където компетентни могат да дават съвети и препоръки, както и да гадаят.  Mr. Green

Само това чакам!  smile3508

# 16
Предложение към модераторите: поради многото зачестили в последно време теми за свръхестествено, магии и пр., нека бъде създаден форум за "Магии, заклинания и вещерство", където компетентни могат да дават съвети и препоръки, както и да гадаят.  Mr. Green
Само това чакам! 
                             Чакай си ти. Ама модератор ще е Руска  tooth.

# 17
  • Bapнa
Пооооомощ - правя Вуду магия, ама не стаааава  Mr. Green

# 18
Пооооомощ - правя Вуду магия, ама не стаааава  Mr. Green
Може да не си забила карфичката на правилното място.
Или си пропуснала в отварата,с която си заляла кукличката да сложиш устнички от прилеп?

# 19
  • Bapнa
Бода проклетата количка Маккуин на лапето .... Надявам се да изчезне от всички дискове, торенти, компютри и т.н.  Mr. Green

# 20
Каква магия ти е сътворена , бяла или черна?Ако е черна бая ще олекнеш финансово .Как може млада жена да ходи по врачки и ходжи и да взима всичко казано от тях за чиста монета. newsm78 newsm78 newsm78За да виреят и зарибяват "шаманите" ,трябва да има  будали които им се връзват.
Ела при мен и аз за 200 лв./няколко пъти/ ще ти разваля магията. Peace

# 21
Бода проклетата количка Маккуин на лапето .... Надявам се да изчезне от всички дискове, торенти, компютри и т.н.  Mr. Green

Мушни една игличка У аспуха на количката.
Ако е мъжка ще се затрие от раз.  Naughty

# 22

То само с боцкане не става , трябва да изпраскаш и един яростен вудо танц hahaha

# 23
Добре, че има и такива теми, та малко да се поразвеселим.
Иначе напоследък - непопулярни мерки, такси за детски градини все такива маловажни проблеми занимават форума.
Към авторката не знам на колко си години, но предполагам, че си доста млада - излез, напий се, купонясай, разпусни душата...

# 24
  • Bapнa

То само с боцкане не става , трябва да изпраскаш и един яростен вудо танц hahaha
Joy Joy Joy

# 25

Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=4sIXDKMh_gk

# 26
  • Bapнa
хъахаха   Joy
това ми прилича на черно парти с мнооооооого водка  Mr. Green

# 27
хъахаха   Joy
това ми прилича на черно парти с мнооооооого водка  Mr. Green
Водка с маслинка на клечка/можеш да боцкаш с нея/ Joy

# 28
много сте гадни.........вместо да помогнете на момичето.
аз съм давала рецептата, ама пак да я дам.

взима се от жаба -перушина, от змия -заден ляв крак, от риба -козина, от прилеп -рога. всичко това се смесва с ячници от червей и виме от кокошка, вари се на слаб огън, при пълнолуние, в котле. желателно е варящият да е гол.
около 3 часа.
обтрива се жертвата с отварата и воиля, магията изчезва. може и да се пие отварата, обаче е рисковано, защото често хваща диариа. мдамммммммм.
пет лева струва рецептата. ако не ми ги пратиш на лични, ще кълнъ да ти умре кварталния.

кога ще отворят този форум за вещерство, магия и уруки, че и аз искам да списвам активно там.

# 29
matakosmata, много си добра!  smile3501

Да не си учила "Отвари" при този сладур?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт