Джиджи и ние сме така. Цокваме по 2-3 минути и започваме да разглеждаме наоколо. И понеже до сега хранех само от едната гърда от днес съм решила да давам и двете. Първите 2 опита завършиха с 10 минутно сукане. Иначе на 2 часа папаме

за Лили. Силно вярвам, че в Германия ще направят чудо и малката принцеса ще може да вижда и с двете очета подобаващо. Дано! Радвам се също, че дотук новините са добри и всичко се развива както трябва.
. На мен по празниците и в края на седмицата въобще не ми остава време... Даже след тях обикновено съм ужасно уморена и през работната седмица релаксирам.
Дано и за напред новините около вас са само хубави! Вярвам че всичко ще се развие по най-добрия начин, само имайте сили да издържите! Целувки на малкото Лили. А каката как е? Сигурно и на нея не и е лесно милата 

Е, не ни е първия ама все той ги чупи милия и все така преди вечеря. и после ходи и повтаря:"защо все на мен ми се случва?" Милото ми каръче
Загубена работа. Както каза Десиве, ако не си борбена, ще си оставиш детето ли, направо са за убиване, ама айде ... 

УЖАС!!!
незнайно защо сърцето ми падна в петите и чак когато каза хохохо имали дечица в тази къща чак тогава пулса ми се успокои и разбрах,че това е на братовчедка ми от долния етаж мъжа й 

, благодаря за съвета - получи се и при мен. Още веднъж , Минолтичка , благодаря и на теб! 

,а аз въобще не се съмнявам защото ти си един уникално силен човек,способен на всичко за детето си.ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ!!!

Сутринта не спа,при което стана голям
.Направо ме побърка 
Да се възползваме от времето,че нещо
Малкото продължава да е с температура. не иска кърма, не иска храна, нито вода. Вече започнах да се притеснявам да не се обезводни. Сега заради разтройството се чудя да давам ли сок... или пък чай?!?