Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Много се радвам за малкото Лили. Дано и за напред да има такъв успех.

# 61
  • гр.Стара Загора
хахах Валче много се смях на поста ти  smile3532
Отидохме до МОЛ-а ама всички магазини ги затваряха защото вече били със зимно работно време  smile3511,ама си хапнахме доволно и Боби миличкия беше много изморен и му се спеше и не му се дочака 22,15ч. за филма и току що се прибрахме .
Нищо в сряда ще почива и ще отидем тъкмо си избрах и още един филм С ЖЕНИ НА МОРЕ и един 3D,така че смятам почивката му добре да я оползотворим с много филми и пуканки с пепси  smile3534
Нинка в МОЛ-а има коледни партита почти всеки ден с програми и дядо Коледа  newsm10 с подаръци за дребните.
Новините за свекъра ми са че е в стабилно здравословно състояние и в сряда ще го изпишат но трябва много да си почива и да не се натоварва.Милия само се раздава ходи напред назад не се е спрял имаше огромна нужда от почивка но не по този начин заслужена  smile3518
Оф днес много пиша спирам и ви желая Лека Нощ

# 62
хахах Валче много се смях на поста ти  smile3532
........................

Хе, радвам се че съм те разсмяла  Blush

Айде лека и спокойна нощ на всички ви и на бебчетата също, да слушат много Hug
Бягам бързо, че възглвницата ме дърпа Laughing

# 63
Теденцето заспинка преди час. Беше много уморен милия, даже не можах да го уригна. Аз направих малко пауза в писането ми из темите, че след последният ми пост направо ме хвана срам и реших да се въздържам известно време  Embarassed

Утре сме на консултация за 6тия ни месец и ще взимат кръв и урина на бонбона и малко се притеснявам защото първо знам каква мизерия е лабораторията на поликлиниката  Crazy и второ не знам как ще му сложа колекторчето за урина утре сутринта  Crazy незнам аз ли съм тъпа или какво, но тази джаджа просто не виждам как ще я "инсталирам" на Теди утре newsm78 Знам че много мами са ползвали и сигурно е обсъждано вече, но все пак може ли малко разяснение какво се отлепва и къде се залепва че ми е тъмна Индия  #Crazy Благодаря  Hug

Много се радвам за ЛИЛЕНЦЕТО на Таня и съм сигурна че всичко ще се оправи за нея и ще си вижда нормално   bouquet сладурката малка е такава очарователна усмихната бонбонка, че направо ми иде да я схрускам като я гледам по снимките  Hug Hug Hug Всяка вечер я мисля и чета темата във фейсбук.

По диагонал прочетох, че ГОГО пак е болничък милия - оф дано е за последно и не е сериозно, че Ели направо не знам какво ти вече с такъв мъник прескачащ от болест в болест. Дано се оправите бързо  fingerscrossed

Минолтичка дано е само период на зъбче това което описваш и Бо се оправя бързичко  fingerscrossed

Преди няколко дни бяхте подхванали темата за свекървите и направо ме сърбеха ръцете и аз да се оплача, но се въздържах да ви натоварвам с мойте, както се оказа след като ви прочетох, бели кахъри  Laughing и все пак как ви се струва свекървата да ми дава акъл какво и как да правя след като Теди заспи вечер, при условие че не живее при нас, не ми помага и идва един път на 2 месеца  Crazy За първи път ми беше това порицание по този начин (а от 10 години и половина сме заедно, но явно до сега не е имала поводи жената да ми прави забележка  Mr. Green)  и ми се видя много странно, но аз съвсем спокойно, даже без да я погледна докато джитках на фармвил  Joy, й обясних, че пера дрехи на бебо през ден, а гладя каквото ми трябва и когато ми трябва  Naughty

# 64
Добър вечер, кога точно беше сбирката, къде - и с бебетата ли? Все не съм разбрала.
Лили няма да остане така, ще се подобри. Просто го усещам, и ще видите!

# 65
Здравейте и от нас! Hug
Мадленка, благодарско за темичката!  bouquet
Много се радвам, че нещата с Лили се развиват добре, дай Боже да може да вижда малката душичката и с двете очета! Praynig
Джиджи-Биджи -да не казвам голяма дума, но за сега мисля да ходим на Коледното празненство в Кукления, а вие? Hug
Роситка smile3501 за разбирателството със свеки! Дано и свекърът ти се възстанови, но наистина сега трябва много да се пази и физически и емоционално! Peace Аааааааааа и аз искам на кино и пуканкиииии, ама няма! Sad
Минолтичка - дано Бо се оправи по-бързо и дано е от зъбките! Praynig
Katilias - ако продължаваш да постваш такива вкусотии, ще се наложи да ни пращаш по пощата... Crazy, ами нали сме кърмачки Grinning
Видях темата, в която сте защитили Лили и Танчето, много хубаво!!! Hug Лошото е, че след разкритието за този изрод, който излъга /и Слава Богу, че няма такъв случай Praynig/, че детенцето му е болно, хората губят вяра и подлагат под съмнение всички останали случаи...

Дано и Гого се оправи скоро, миличкото! Praynig
И не на последно място да кажа, че след като цяла нощ спах на пресекулки - 10 минути, рев, 10 минути, пак рев /ама как ги уцелва точните интервали моето буби/  Laughing, днес сутринта видях, че е пробил втория ни зъб! Mr. Green Да се надявам, че с това одисеята "Великото крещене, сърдене, мръщене и неспане" поне засега, ще приключи!!! Peace

Излязоха ни изследванията, много ми е притеснено, като гледам урината не е добра Sad, май ще пускаме пак стерилна! ooooh!
Стига съм се обяснявала, хайде на всички лека нощ и спокойни спящи бебоци!!! Heart Eyes

П.П. Щях да забравя  ooooh!,софиянки,СПЕШНО може ли да ми препоръчате някъде свястно място за нощувки в София /не много скъпо/, може и квартира за нощувки, или нещо такова, защото ще е нужна може би за 10 дни! Ще съм благодарна на всяка информация, колкото може по-скоро! Благодаря предварително!!!

# 66
Здравейте! И ние все не спим,май зъби ни мъчат, към 3ч. се събужда нощес и почва да бесува,обикновенно като му дам цокане и се успокоява и веднага се унася ама сега реве много жално и не иска да суче сякаш нещо го боли Sad
Дано всички болни и мъчени от зъбките бързо се оправят.
Минолта защо снимката на Преслав изчезна от темата друга ли трябва да кача  Thinking
Лека нощ от мен да се опитам да поспя до 3ч Grinning

# 67
Таня, много се радвам за добрите новини, дръж ни в течение, много сме, силни сме.
eli_dechkin, кръщавай ме както искаш. Стига да не съм Кетчуп  Simple Smile В началото много се дразнех по начина, по който местните ми произнасят името. Понеже е спелувано малко тъпо - Katya, те се скъсват да ми викат Катчьйъ. Никога не съм си мислела, че името ми е трудно за произнасяне. Затова искахме да сложим на Александър международно име. Да няма драма например, като отиде в България при баба си и се казва Ноа, например. Следващото ни дете ще е Даниел (или София) Grinning
За мъжете - ееех, те са друга раса  Laughing Моят мъж е страхотен, много ми помага, старае се, но понякога  Shocked Облича Алекс - не му казвам какво да му облече, шкафовете са пълни с дрехи - появява се - блуза с дълъг ръкав и отгоре боди тип потник с къси гащета. Невъзможна цветова комбинация, за да довърши този fashion crime, сложил и чорапки - в невъзможни цветове. Или тази сутрин - става, започва се лудо търсене на кабела за машинката му за бръснене. Ходи до другата баня, прерови половината чекмеджета в гардероба. Накрая каза-  ми довечера ще го търся пак. Хубаво, търси си го. След 2 минути влизам в банята, отварям чекмеджето да си взема нова паста за зъби  - и ооо, изненада, кабелът си е там. Викам му - ми ето го бе. Отговорът беше - ми този кабел не седи в това чекмедже, защо да го отварям  Shocked И още имам милион, ма аз не се връзвам - да си прави каквото си иска, важното е да виждам, че има желание да ми помага.
rosita__, това исках да кажа за взаимоотношенията - понякога самите ние не се усещаме, като кажем или направим нещо. Все си мислим, че другия е виновен. Може би и това, че си толкова млада (ееех, как ти завиждам), и все още тъй да се каже не те "завъртял" живота, може би и затова понякога приемаш толкова драматично нещата. С което исках да кажа, че с годините някакси човек се научава, че не си заслужава да троши нерви за неща, които така или иначе вече са станали и не може да се променят. Искрено се надява свекарът ти да се оправи. Стиснати палци от мен.
Dendri,няма да показвам сладките, че много идейни ги направих тази година - всяко човече украсих като член от семейството - едното с руси къдрици (направени от гирлянд), мен с едно горнище на бански, както казах - много идеи имам, ма нямам времееее.
И прочитайки поста на Галя1982, още ли ги уригвате тези деца бе? Аз не го правя целенасочено вече - някой път, като го вдигна от столчето за хранене и го сложа на рамо (да го нося някъде), той сам си се уригва.
Стана дълго, извинявайте - за разстройство, колектори за урина, и болни деца - не съм компенетна, не мога да дам съвет. Дано обаче това е реакция на изникването на зъби, а не някаква болест.
CrazyDeina, пращам ти на лични рецептата, само малко по-късно, да си изровя тетрадката, че Алекс спи в мен.
Kazablanka,  виж този линк http://sofiabulgaria.virtualave.net/bg.html
За колко човека, кога, защото сега по Коледа, е малко трудно да се запазят неща.
Хайде, до скоро

# 68
KayRenn, Katilias - благодаря ви за грижата!!! Hug  bouquet
Katilias -  и аз искам рецептата  Laughing

# 69
Момичета благодаря ви за отговорите. Аз дори не знаех точно какво са имуностимулаторите. Мадленка, специални благодарности - предадох и на Цеци (моята приятелка) инфото за лекарката от Правителствена. Тя си намерила, но каза че има голяма възможност да потърси и твоята позната... много ги избира лекарите.(
Мийка, в ресторант Пикант, Младост е срещата.
http://www.picant.info/map.html
 Заповядай  в 13.00ч. на 9.11...все още 2009г. Wink
Казабланка, не че кой знае какво, но ще ти пиша ЛС.
Катя, показвай ги бре... сладките. Обожавам да се ровя и да разглеждам кулинарни творения. Обожавам!

И аз не уригвам Рада от около половин месец. Тя когато трябва си го прави сама.
Лека нощ ви пожелавам.

# 70
Много набързо запис и от нас с двете зайки.

Нямам много време, само отгоре-отгоре прегледах пропуснатото тези дни.

Танче, много се радвам на обнадеждаващите новини и се моля силно при Лиленцето бързо и успешно да се развият нещата не само с едното, но и с двете очички - дори и частично, но да прогледне и с двете!  Praynig Hug Praynig Hug

Ели, чак ми се насълзиха очите, като прочетох, че Гоги пак не е добре... Стига дееее. Наистина, дали хомеопатия или нещо подобно няма да помогне...  newsm78  Ух, дано да нямате повече такива "емоции"...

Минолтичка, дано и Бо бързо да се оправи!   Praynig   Hug

Роситка, стиснати палци за свекър ти!

Ние засега сме на линия за сряда.

Спокойна нощ!

# 71
Добро утро, поспаланки!
Днес без разточителна закуска!На диета сте, че идват празници  Heart Eyes

# 72
Добро утро  Hug
Рони, какви поспаланки бе, аз от 5 и половина съм на крак  Tired Малкото реши, че му се играе, и то най лошото, че точно с на кака си косата си игра, а тя милата се мъчи да спи  ooooh! Сега отивам да правя попарка и да се мъча да натикам нещо на наядащото си бебе. по късно ще се включа да видя какво ново  Laughing

# 73
Валче, и аз така от 6 часа, ама мислех, че само на мен не ми върви със спането Hug

# 74
Добро утро и от нас.
Аз да се похваля,че съм болна.Цяла нощ не съм спала от главоболие,парацетамола не помогна....сега съм като парцал....Какво ми стана незнам?Едни топли и студени вълни ме обливаха,потих се като маратонец,а за рядкото щ....е да не говоря.Дано поне съм свалила малко килца  Thinking
Иначе Георги е добре,кърмим се,надявам се да не прихване моята болежка.
За срещата да кажа,че евентуално ще дойда,зависи как съм!Пък и се оказа,че сме без кола...та ще го решим утре.Иначе много искам да ви видя всички мами и сладки бебета.
Много се радвам за новините около Лиленцето.Дано се оправи  Praynig
И аз Георги не го уригвам,той сам се справя.Утре сме на консултация алилуяя!!!След два месеца чак.
Е това е засега от мен,до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт