Хубаво е сигурно значи да си непукист и на някои им се получава навсякъде и по всяко време, на повечето обаче не. Ето аз например на теория съм спокойна майка с нагласата "колкото по-естествено, толкова по-добре". На практика обаче педиатърката ми казва, че хемоглобин 116 е нисък за толкоз едро бебе. Щото късно съм захранила, трябвало от 4-ти месец. И аз се тревожа някак си, щото все пак е специалист. За таткото да не говорим, един месец ми дудна всеки ден "кога ще го захранваш".
Така че не ни се чуди, приеми че национално ни тресе хипохондрията.
А относно кашите, наистина на безмлечните не виждам в съдържанието да пише, че съдържат желязо, поне на безмлечната оризова на Хип, която имам. Можеш да проверяваш по съдържание кашите ето тук: http://www.papa-bebe.com/, но пък и там пише, че безмлечната на Милупа е обогатена с желязо
р каквото всъщност не съдържа. Не, че като кашата е обогатена с желязо то пък ще се усвои...Хъм и аз не знам какво да те посъветвам. Много ти помогнах

, профилактиката му е майката и докторите, квит и да са, са по знаещи от нас.
ще предам вашите съвети! Иначе Дуфастон са й изписали.
Беше меко казано погнусен
с позиви за връщане. Милото ми момченце
Хайде на пързалката!

,незнам баща й днес как ще работи милия.Заспа в 20ч. след баня и мляко и в 22ч. като каза че се е наспала това е,то не бяха игри,песнички пяхме носихме се и едва в 01ч заспа сложих я в кошарата и решихме и ние да спим но уви тя си изтърва биберона и като писна
аз й го дам уж засмуче и пак го изтърве и пак рев и накрая я взех при нас на спалнята поспа 3-4 часа и реши че е готова отново за игра бърка ни в очите ,ушите,косата бърбори накрая пищеше от радост и аз станах и я махнах от спалнята поне Боби да поспи и така до 8ч наяде се и заспа чак до 12 нищо че в 11ч трябваше да яде
Сега гледам като дрогирана а имам да върша куп домакинска работа
Не мога да си представя да кърмя до такава възраст при все че това дете яде луканки и пържоли да дъвче и мен
.