Цели и срокове в кърменето не съм си поставяла, това е естествен процес.

Аз едвам си докарах кърма с непрекъснато цедене, вече мислех да поспирам, пък тя не ще да спира
Ние прескочихме до Хисаря за една нощ, бебо се уби да реве в колата на отиване, цяла вечер кисел , ужассссс....
Нашият хемоглобин беше 125 преди месец и половина. Аз толкова висок не съм имала

Много държа да обикалям докторите, нищо че опитът ми ме кара да не им вярвам 100%. Чета, питам, събирам мнения и тогава решавам дали да вярвам. Познатите казват че съм половин доктор. НЕволята ме научи.
Колкото до проследяването на бременността тук и в Австралия- ми то там държавата се е погрижила доста по-добре за бременните отколкото тук. НАли не сте забравили, че НЗОК поема 3-4 кръвни изследвания, и два УЗ. Другото е мерене със сантиметър. Да не говорим, че ФМ у нас се смята за екзотично нещо. Но смятам, че сме голееееееми късметлии, че имаме толкова лесен и евтин достъп до медицински услуги в доболничната помощ. Всеки може да отиде когато си поиска на какъвто си доктор поиска срещу 20-30-40 лв. Мисля, че това никъде по света го няма.

много е яко клипчето

Кремче радвам се че сте се повеселили и вие, но какво си ги пазите само за вас.