Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 044
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 240
  • Тука, под липите стари...
Да се похваля - поръчах си Бромелаин и Папая Ензим от NOW FOODS, сдобих се и с Боди Флекс-а. Като си получа ензимите започвам да вземам от трите вида по една таблетка, три пъти дневно. Нали такава беше схемата?
Имам няколко възпалени нерва, които се намират на главата и врата и ми причиняват ужасни болки. Наред с  лекарствата, които пия, ще опитам и ензимите. Ако успея дори малко да намаля възпалението, ще съм благодарна.  Пия си и рибеното масло, ох..., дано си заслужава.

# 241
не знам вече направо се обърках .Кажи ми пантер с моя ПА мога ли да се оправя с ензимите или да си взема Адепенд ?
 newsm78 newsm78

# 242
Честита Коледа!!!Днес ходих в Хасково и там намерих Бодифлекс супер в магазин Лечител но където и да питах за Now foods ме гледаха като трактор  Shocked имаше само в еедна аптека някакъв български панкреатин 10000 Май ще изчакам да заредят в София и да поръчам онлайн  Sunglasses

# 243
Запис и от мен  Peace

# 244
Къде се намира магазинът на NOW FOODS?

# 245
ПРЕДСТАВИТЕЛНИ МАГАЗИНИ - София:

HealthStore 1:
Студентски Град, ул. "Акад. Стефан Младенов" №1
Работно Време: Понеделник - Петък 10:30-20:00
Събота/Неделя: 10:30 - 18:00
телефон в магазина: 0878 88 55 55

HealthStore 2:
Лагера, ул. "Хризантема" №11-13
Събота 13:00 - 16:00
Неделя - Почивен ден
телефон в магазина: 0878 88 55 88

HealthStore 3 (BodyArt бутик):
Център, бул Витоша 120 (вход от ул. Доспат)
Събота 10:30 - 18:00
Неделя - Почивен ден
телефон в магазина: 0879 28 55 88 

# 246
Купували ли сте скоро продукти на GNS?Вчера питах за папаина в аптеката наблизо,казаха че поддържат всичко на GNS,но много-много отдавна продуктите нямали внос,дали е вярно?

# 247
Купували ли сте скоро продукти на GNS?Вчера питах за папаина в аптеката наблизо,казаха че поддържат всичко на GNS,но много-много отдавна продуктите нямали внос,дали е вярно?

Е, не ме разбивай сега и с това. Стига ми Ескимото. В нашата аптека също има богата гама от продуктите им. Дано не изчезнат!
Накрая ще ни накарат да си отворим един магазин и да си внасяме каквото ни трябва!

# 248

Накрая ще ни накарат да си отворим един магазин и да си внасяме каквото ни трябва!

newsm10 И аз съм си го мислела  Simple Smile !

Успешна последна работна седмица!

# 249
Честита Коледа на всички!

Най-добри пожелания и да даде Господ да пиете всичко това само за профилактика!

Няколко добри новини:

Мой добър приятел (пиещ ензими) забелязал, че Папаинът почиства боядисаният му език от пиене на тежки червени вина. Логично, ама някой трябва да ти го каже...

2.По традиция по празниците се събрахме стари приятели на чашка в кварталната кръчма. В събота почнахме от обяд с червено вино. Към 18 часа продължихме с уиски в домашна обстановка. И така - до сред нощ...

Хубавото в случая беше, че на другата сутрин нямах ни следа от махморлук!!!
Впрочем същото забелязах след служебния купон миналия понеделник.

Тия ензими са голяма работа!

3. Открих една нова серрапептаза. На NOW foods. Впрочем, и те самите не знаеха, че е серрапептаза:

Protein Digest - 60 caps. x 45000 HUT = 40 лв. В момента - промоция - 32 лв. излиза по-евтино от финландската, ако пиете големи дози (както трябва).

След малко - въпросите.

# 250
Пантера само този продукт ли е с промоция в NOW foods или имат отстъпка на всичко?

# 251
Изглежда само за залежали продукти.

# 252
По въпросите:

samuel - за възпалени нерви - високи дози вит.В  комплекс  + останалото. Но става бавно.

Може да се опита и с LDN.

photelov - прав си да се объркаш. Ама нали се учим в движение...

В светлината на последните "открития" бих ти препоръчал да пробваш първо ензимите - действат по-бързо. И имат повече благоприятни странични ефекти.

А LDN си остава още една възможност.

Поръчай си ензимите онлайн, извън София няма да ги намериш. Съжалявам!

# 253
  • Варна
И на мен така ми казаха, в аптека която поддържа продуктите им  Confused.

Папаин за дъвчене само на GNC ли има? Купих на 4Life, но е за пиене, а искам да изпробвам ефекта с почистването на зъбен камък.

# 254
NOW food имат папаин за дъвчене. Аз почти нямам зъбен камък, но и след като дъвках на няколко пъти папаин все си ми стои. Така че не очаквай чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт