Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 048
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 255
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пинко, Eто го това на NOW, ама аз ли не разбирам... в съдържанието не пише серрапептаза...  newsm78

# 256
  • София
NOW food имат папаин за дъвчене. Аз почти нямам зъбен камък, но и след като дъвках на няколко пъти папаин все си ми стои. Така че не очаквай чудеса.
Ninia, от колко време го приемаш Папаина и в какви дози? Аз го взимам от 1 седмица-3 пъти по 2 таблетки и зъбния ми камък  се намали на 60%-70% , очаквам до още една седмица да изчезне напълно и тогава го спирам...да ви кажа наистина ензимите свалят кръвното и пулса, аз съм обикновено с ниско кръвно 100/70 и пуслс 72-75, а сега ми е около 90/60 пи пулс 65-68 и се чувствам леко замаяна точно както, когато ми е паднало кръвното и за това мисля да ги спра като ми се махне зъбния камък....друго което мога да споделя е, че Папаина не помага при вирус, сега както си го пия ме мъчи някакъв грип с хрема и болки в ставите и не мисля, че ензимите ми облекчават състоянието ми...та това са ми впечателнията... Simple Smile

# 257
Тука съм...

Solar Wind - харесвам продуктите на GNC, ама тукашните им търговци са гола вода. Магазинът им е празен и все очакват стока... Така си е от 3 години.

Друг е въпросът, че гамата им от ензими е бедна.

Ninia - това ме учудва. Не става въпроси за чудеса, но зъбният камък и налепите по откритите части на зъбите пада доста ефикасно. Това, което е под венеца, обаче, не е достъпно за папаина и се чисти по-трудно. Особено ефектно при мен е изчистването на кафявия налеп отвътре на предните заби.

veihaivei - да, точно така, не пише. Ако пишеше, щяхме да се усетим още преди месец. Но пише ПРОТЕАЗИ И ПЕПТИДАЗИ от Aspergillus, а това е американската серрапептаза.(Оригиналната е китайска). Очевидно имат проблеми с някакви патентни права. Но нас това не ни засяга. то май и на финландската не пишеше...

Аз я пия от вчера. Заедно с Панкреатин от Solgar - скъп. (50 табл. х 750 мг с 75 000 USP протеаза за 25 лв) Това е положението. Три пъти х 1 дневно. Снощи даже малко ме заболя корема, ама май беше от едни люти чушки.

Bobka -  това , което пиеш е доста слабо за да те излекува. Изобщо, само с ензими възникнала вече болест не може да се преодолее. Сигурно защото вирусите са вече вътре в клетките.

Кръвното и пулса специално падат от Бромелаина. В ензимите от папая се съдържа и бромелаин. Като ги спреш, ще ти мине.

Аз няколко пъти наблягам на това, че силен и многостранен ефект се наблюдава при комбиниране на много ензими в големи дози. И ефектите, които аз споделям с вас са постигнати точно така.

Вие, от своя страна ще кажете какъв е ефектът от прилагането на отделни ензими в икономични дози.(знам, че пред Нова година само ензимите са ви проблемът...)

И накрая - папаинът е най слабият от ензимите...

# 258
Да, djeni_, категорично - ензимите! Нека проведе един масиран курс с всики ензими - намаляват драстично пикочната киселина, премахват болката и очистват ставите. Ако ползва английски да потърси в Гугъл "systemic enzymes  +gout"  и да вярва само на очите си.

Успех и Весели Празници!

(задръстена поща...)

# 259
заПРЕДСТАВИТЕЛНИ МАГАЗИНИ -в София,

Благодаря,Шоколадче!

# 260
уф лежах малко в болницата с бъбречни кризи.днес доктора ме гледа на ехографа и каза че камъкът бил към 6 мм.утре ще си купя бодифлекс ама за другите ще трябва да почакам че тук никой не е чувал за нау фуудс Sad

# 261
Очаква те голямо пиене на ензими.  Продължително, в големи дози. Поръчвай ги онлайн, друг избор нямаш.

За утеха си спомни, че ти пък си в царството на сусамовия тахан... Laughing

Успех!

# 262
otивам да си бъркам тахан с мед Rolling Eyes

# 263
ще поръчам чак догодина и ще ги карам с Налтрексона Нали бива така?

# 264
Естествено, че може. Единствено условие - не ги почвай едновременно. Да има 2 седмици разлика. Налтрексона в началото е склонен да предизвиква парадоксални реакции и трябва да си наясно откакво са.

Освен това Налтрексонът няма влияние върху разграждането на камъни в бъбреците.
За разлика от ензимите.

# 265
значи почвам с Налтрексона нали  newsm78

# 266

Serving Size: 1 Vcap®
Servings Per Container: 120

Amount Per Serving
Proprietary Multi-Enzyme Blend            560 mg*      
Protease                                          12,500 HUT*      
Acid-Stable Protease                            100 SAP*      
Amylase                                             2,500 DU*      
Lipase                                                  750 FIP*      
Cellulase                                              500 CU*      
Lactase                                                200 LAC*      
Papain (from Papaya)                        6,000 PU*      
Bromelain (from Pineapple)               5,000 FCC*      
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.

Тези ензими имат подчертано храносмилателен ефект. Заради целулази, лактази и др. Но са вегетариански. Аз лично бих препоръчал едни Super Enzymes от 24 лв., които съдържат и Панкреатин.

Потърси ги на сайта на NOW:

http://buyhealth.eu/now-super-enzymes-90-nno.html  

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 15:14 от PinkPanther

# 267
photelov - щом искаш - почни с Налтрексона, пречки няма.

# 268
  • Пловдив
Аз пък взех че писах на Now foods да им се скарам, че нямат Серапептаза. Нали в nowfoods.com има такъв продукт - Serrazimes.. Те веднага ми отговориха, че са планирали да го внасят догодина и в края на януари ще го има. Само не знам каква цена ще му сложат като видяха, че има интерес. Иначе е добре, че веднага са се ориентирали.
Аз засага си купих само Папаин и си смуча от 2 дни. Изчиства ми се езика, зъбите ми са гладки - не очаквам кой знае какво - зъбен камък нямам. Дадох на мъжа ми да опита, но той ме обвини, че искам да го уморя. По принцип е алергичен към някои неща - смокини и киви, например. И от Папаина каза, че му става дразнещо в устата и му се подува езика. Може би трябва да се има предвид при хора в повече алергии. Иначе на мен ми е малко смешно, но това е положението.

Между другото в сайта на Now foods пише, че при поръчка над 60 лв. доставката е безплатна.

# 269
pepvaneva - zorla güzellik olmaz, както се казва в модерните, напоследък, сериали.

При първата употреба на Папаин наистина щипе на езика. Аз си го обяснявам с наличие на бактериална микрофлора, която "перфорира" най-горния защитен слой на лигавицата. След това това изчезва заедно с микрофлората.

Ама като не ще човекът, здраве да е...

Защо не внасят  Серрапептаза - колко души извън този форум са чували за серрапептаза? Не се наемам да смятам. При последното ми посещение в един от магазините ми намекнаха, че имат нужда от консултант по използването на хр. добавки за здравословни цели (те разбират главно от приложението им за спортни цели), но ги разочаровах, че не съм лекар.

Като ги попитат десетина души за серрапептаза и ще внесат.

А съобщението ти за безплатните доставки е важно. Просто попитайте кои препарати са тия дни на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт