Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 132
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Ама ти, PinkPanther, ако не консултант, поне дистрибутор може да им станеш. Белким изкараш някой лев. Ако не беше ти, кой щеше да вземе да си купува ензими.

# 271
Ако не беше ти, кой щеше да вземе да си купува ензими.

Верно е това  Mr. Green

# 272
  • Тука, под липите стари...
Получих си ензимите от Now (доставката за суми над 60 лв. е безплатна). Тъкмо щях да ги почвам сериозно и ме повали ужасен грип. Сега съм с антибиотик и не смея да вземам ензими. Вие как смятате, съвместими ли са? Дано се включи Пинки.

# 273
Така-а, ходих да поправям едно казанче. Клозетно. От един мъж се очаква да отбира от всичко...

Това с дистрибуцията не е за мене. От търговия бъкел не разбирам, а и отношението ми към парите (не проявявам интерес) ме кара да стоя настрана. Предпочитам вашата обаятелна (макар и виртуална) компания.

samuel - пише, че антибиотиците и бромелаина действат синергично. Демек действието им се умножава при едновременно приемане.

За серрапептазата пише да се пита лекаря (той пък като ще ти каже...).

Извод: Докато си на антибиотик пий само бромелаин. Ако имаш проблем с гърлото, отваряш капсула със серрапептаза, изсипваш я под езика, държиш така колкото можеш, след това пийваш малко вода, правиш си гаргара и после я гълташ.

Нали разбираш, че всичко това го чета по статиите, но не съм го правил. Нали се учим в движение...

Папаина ще ти служи само за хигиена на устата. Впрочем, то други ензми няма. Значи просто временно да не пиеш редовно серрапептаза, защото нямаме информация.

И бързо оздравяване!

# 274
Много ти благодаря! Започвам Бромелаина.

# 275
samuel в момента има ли папаин,панкреатин и бромелаин в науфуудс?

# 276
Папаин и Бромелаин имаше.

# 277
Весело посрещане на Новата година на всички!!!Аз утре съм на работа  Sad Нова година нов късмет хехе

# 278

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Нов късмет, много здраве и много нови положителни емоции на всички !

# 279
Честита НОВА ГОДИНА на всички съфорумци!!! Желая много щастие и късмет и мнооооого здраве! Simple SmileSimple SmileSimple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 280
сами нищо не каза Simple Smile

# 281
ЧНГ, щастие и любов на всички!

В NOW foods в момента има Бромелаин, Papaya Enzymes, Super Enzymes, Plant Enzymes и Protein Digest (Serrapeptase - б.а.). Няма Панкреатин. Него го има в Solgar (по-скъп) до турското посолство на бул."Левски".

# 282
Кой трябва да се пробва с ензимите?

По моето скромно мнение, най-големи шансове за радикално подобрение на здравословното състояние имат:
--хора над 60 години
--хора с високо кръвно налягане
--хора с различни ставно-дегенеративни болести и болести на гръбначния стълб - артрити, дискови хернии, спондилити, спинални стенози!!!, темпоро-мандибуларен ставен синдром и др.
--хора с различни белодробни заболявания - ХОББ, бронхити, плеврити и др.
--хора в преддиабетно състояние и ранни форми на диабет
--болни, лекуващи се от рак (като допълнителна терапия)
--хора със сраствания в резултат на инфекции и операции
--жени с различни фиброзни образувания
--хора с автоимунни заболявания, при които други лечения не са дали резултат - атопичен дерматит, псориазис, алергии, астма и др.
--хора с атеросклероза
--хора с Алцхаймер
--хора с автоимунен тироидит
--хора със синузит

(сигурно съм пропуснал нещо)

Един курс на лечение с ензими също така би довел и до изясняване на клиничната картина и при други заболявания (ще отпадне допълнителната смущаваща симптоматика)

В заключение - всички заболявания свързани пряко или косвено със системното възпаление или негови елементи се повлияват много добре от ензимите.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 13:29 от PinkPanther

# 283
  • София
Честита Нова година на всички съфорумци!  Grinning

Към горното писано от Пинки мога да добавя и :
-хронични болки
-проблеми с очите
-варикозни вени

Все пак искам и да обсъдиме отново с кои лекарства не е добре да се приемат ензимите...това което съм чела е, че ензимите
засилват действието на антибиотиците и антикоагулантите , също трябва да се внимава и с Coumadin,хепарин, Plavix, ибупрофен(Motrin, Advil), naproxen (Naprosyn, Aleve)

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 23:57 от Bobka

# 284
Здравейте и от мен! И за много години! Много здраве желая на всички! Е аз не успях да си намеря ензимите в гръцко и сега ще си ги поръчам онлайн. Като започна да ги пия ще давам отчет за състоянието ми.

Общи условия

Активация на акаунт