Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 295 597
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 330
  • София
PinkPanther, много благодаря.

# 331
Bobka: И за колко време пристигат? Проблеми на митницата? Дай подробности...

Вторият ти въпрос предполага по-подробен отговор:

Трябва да ти кажа, че въпросът е обсъждан от мен със специалисти на най-високо професионално ниво и отговорите са категорични.

Значи, преди три години попаднах на материали за клинични изпитания, сочещи, че пиенето на сок от нар води до отмиване на атеросклеротични плаки. Изследването е проведено чрез Доплер, като се мери потокът кръв през Carotis и дебелината интима-медия на артерията. Резултатът беше увеличаване на потокът кръв с ~40% за шест месеца.

Хукнах да търся сок от нар, намерих по арабските магазини, препоръчах го на доста хора, но въпросът заглъхна.

Когаато преди месец изскочиха ензимите, видях, че също отмиват плаки и го обсъдих с "големите хабилитирани специалисти". Тогава научих, че методът със сока от нар е бил препоръчван от тях на пациенти (башка дето го пият и те самите) и резултатите са много добри. Става въпрос за направени повторни коронарни ангиографии на пациенти с атеросклероза. Обсьдихме принципа на действие на нара и стигнахме до извода, че в него няма ензими, защото продавания сок е преварен! (пие се по 1-2 супени лъжици от сгъстения арабски сок) Значи той действа на друг, неясен принцип, но категорично действа!

Материалите за серрапептазата сочат, че отмива атеросклеротични плаки за 6-18 месеца. Причината за дългия срок е че плаките се "подпъхват" под слоя интима на артерията и там са трудно достъпни.

От друга страна ензимите разграждат структурите от фибрин, които образуват "арматурата" на атеросклеротичните плаки.

Направеното заключение от маститите спецове беше, че при едновременно прилагане на протеолитични ензими в големи дози + сок от нар, може да се очаква синергичен ефект и забележителен резултат след 3-6 месеца, но това трябва да се докаже ангиографски.

Без да чакаме научното съобщение за резултатите, който има проблем с атеросклеротични отлагания може и трябва да започне комбинирана терапия с големи дози ензими + сок от нар от арабите и да рачита на отличен резултат.

Успех!

После ще ти кажа какво пия...  

P.S. Ето, чети тука:

http://search.lef.org/cgi-src-bin/MsmGo.exe?grab_id=0&page_i … %20pomegranate%20

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 13:39 от PinkPanther

# 332
  • София
Пинки ,поръчката през този сайт пристиха за около 2 седмици, но ако поръчваш различни работи има вероятност нещо да липсва и тогава изпращят съобщение, че изчакват да го доставят и така може да си забави доставката....иначе хубавото нещо е на този сайт е , че пратките минават незнайно защо през Германия и всъщност влизат от страна от ЕС...незнам дали си запознат , но има нов закон, че стока внесена от страна извън ЕС над 15 евро от фирма и 45 еворо от частно лице се облагат с ДДС (не съм много сигурна за цифрите, но са в такъв порядък, ужасно нисък праг), а над 150долара плюс ДДС-то взимат и мито...така че никой не съветвам да рискува през американските сайтове да поръчва хранителни добавки, освен за  vitaminlife.com ( напаро трябва да ми плащат процент за реклама  Simple Smile
Пинки, много ти благодаря за информацията за сока от нар, това е нещо ново и много интересно за мен, дори вече набелязах да си го поръчам...спряла съм се на два продукта :
http://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/Pomegranate_Juice_ … /product_id/47413
http://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/Pomegranate/product_id/52266
Мисля да го дам на баща ми, още повече , че не вреди на стомаха, но притеснението ми за ензимите си остава...на Серапептазата, която купих, въпреки че  е ENTERIC COATED, пише да не се пие от хора с язва. ....
А каква е цената на сока от нар при арабите?...малко се отклоних от темата, за което се извинявам

П.С. Пинки, в  линка, който ми даде от горния си пост,  се споменва за друг ензим- сядам сега да се ровя за него.....

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 14:53 от Bobka

# 333
Bobka , точно щях да питам как поръчваш през американски сайт, а не минаваш на митница, но ти вече си отговорила. Имаме късмет с този сайт и мерси за инфото   bouquet

# 334
А аз да попитам с кредитни карти ли плащате за поръчки от въпросните сайтове?
Сдобих се с всички ензими без Панкреатин, понеже нямали от Now Foods. Ще го диря от другата фирма.
И друго питане към Пинко-аз, като човек с изявени проблеми, каква доза трябва да пия според теб от ензимите, тази, която приемаш ти или по-висока? Ще ми се да направя едно ударно приемане (стига да не си навредя на стомаха де), че след около месец съм на лекар и ми се иска новините да са добри.  Praynig
Иначе за пожеланията-от твоята уста в божийте уши, както се казва.  Hug

# 335
Пинки, искам да питам за това което аз пия добра комбинация ли е: гел от алое, в което си има ензимите (Oxidase, amylase, catalase, lipase, alkalin phosphatase), а не са добавени допълнително, МСМ, хондроитин, глюкозамин и сок от нар?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:18 от bistra_m

# 336

Вече всички големи сайтове освен кредитни карти приемат и плащане с PayPal  Peace . А така наречените кредитни карти може и да са дебитни  Simple Smile .

# 337
  • София
zila1
Сдобих се с всички ензими без Панкреатин, понеже нямали от Now Foods. Ще го диря от другата фирма.
И друго питане към Пинко-аз, като човек с изявени проблеми, каква доза трябва да пия според теб от ензимите, тази, която приемаш ти или по-висока? Ще ми се да направя едно ударно приемане (стига да не си навредя на стомаха де), че след около месец съм на лекар и ми се иска новините да са добри.  Praynig
Иначе за пожеланията-от твоята уста в божийте уши, както се казва.  Hug
zila1,Голямо дете вече ти е тоговорила....от споменатия сайт съм пазарувала с кредитна карта и напоследък ползвам  само PayPal  Peace

# 338
Благодаря за отговорите, вече си поръчах ензимите, но за следващата партида ще знам. Щом като вече е достъпно с PayPal, нещата още повече се улесняват.

# 339
От тази серрапептаза на Now Food http://www.nowfoods.com/Products/ProductsAlphabetically/M102852.htm 3 по 1 капсула достъчно ли е или пак 3 по 2 както при Bodyflex?

# 340
  • София
От тази серрапептаза на Now Food http://www.nowfoods.com/Products/ProductsAlphabetically/M102852.htm 3 по 1 капсула достъчно ли е или пак 3 по 2 както при Bodyflex?

jumil , къде виждаш серапептаза в линка на Now Food  newsm78

Вижте на какъв продукт със Серапептаза и другите ензими попаднах : http://www.goodhealthnaturally.com/pd_blockbuster.cfm

...но е скъпичък

Ето и друг линк за Серапептазата с практически въпроси и отговори :
http://www.serrapeptase.info/question.asp

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 11:27 от Bobka

# 341

jumil , къде виждаш серапептаза в линка на Now Food  newsm78

Серапептаза не се вижда, но се виждат гъбите, от които се извлича  Peace

# 342
Ето това е отговорил Пинки за този продукт:

"да, точно така, не пише. Ако пишеше, щяхме да се усетим още преди месец. Но пише ПРОТЕАЗИ И ПЕПТИДАЗИ от Aspergillus, а това е американската серрапептаза.(Оригиналната е китайска). Очевидно имат проблеми с някакви патентни права. Но нас това не ни засяга. то май и на финландската не пишеше..."

Така че очаквам от него отговор по колко да се приема.

# 343
  • София
Пинки искам да те помоля за повече подробности за сока от нар (ако не ти се отклонява от темата,може и на лични,но предполагам,че и някой друг може да почерпи информация) - за прочистване на кръвоносните съдове от плаки- колко време се пие ,по какво количество,от къде точно си го вземал, за колко пари и т.н. Благодаря ти предварително.
Имам и още едно питане-иска ми се да натъпча с ензими моята половинка,но не схванах каква е точно връзката с щитовидната жлеза и дали няма да му навредя? (Той беше с Базедова болест около 8 години (последните две не е пил хапове),а сега на последното изследване се оказа,че вече е с хипофункция на жлезата и докторката му е изписала L-тироксин (не помня от колко мг.) по половин миниатюрна таблетка дневно.)
Отделно- много полезна информация има в твоите теми и най-важното за мен е,че човек може да почерпи надежда,когато му е писнало от некомпетентни лекари,на които не им пука. Благодаря ти  newsm51

# 344
  • София
Пинки, ще е полезно мисля за всички да отговориш тук на cveta3. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт