Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 043
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 660
Да ви кажа добрите новини-бях на лекар, и за първи път от 6 години, чух добрата новина, че няма промяна, няма нови образувания, не се налага интервенция от никакъв род.
Не знам ензими ли са, чайове ли са, или много други хранителни добавки, които пих-но не ме интересува, важното е, че се почуствах много добре от тази страхотна новина!
Пожелавам на всички други да чуят тези страхотни новини и да се почувстват така добре, както се почувствах аз.  Hug

# 661
  • В сънния Люлин, прибулен...
Да ви кажа добрите новини-бях на лекар, и за първи път от 6 години, чух добрата новина, че няма промяна, няма нови образувания, не се налага интервенция от никакъв род.
Не знам ензими ли са, чайове ли са, или много други хранителни добавки, които пих-но не ме интересува, важното е, че се почуствах много добре от тази страхотна новина!
Пожелавам на всички други да чуят тези страхотни новини и да се почувстват така добре, както се почувствах аз.  Hug
Нямаш идея колко добре те разбирам. И аз скоро чух подобна добра новина  Hug
Само така!  Praynig Praynig Praynig Поздравления!  Hug

# 662
Случайно попаднах на тази маска за лице, от която съм доволна...и едва на скоро забелязах, че е с ензими Laughing
http://www.freemanbeauty.com/portal/store/store.asp?nProductID=1 … navigationid=5019

# 663
Да се отчета - 6 дни пия бромелаин и панкреатин. Папая от по-отдавна. Нямам оплаквания - не ме боли глава, стомах или нещо друго. Започнах с малко по-ниска доза от предписаната от Пинки, за да избегна първоначалното натоварване на организма. До няколко дни, като се поизчисти ситуацията, ще я вдигна и ще включа и серапептаза.
Сдобивам се с все по-отпушен нос. Сдобивам се и с все по-чисто гърло (фарингит ли беше, абе нещо все и в него имаше). По време на цикъла се разделих и с още нещо. Не ме интересува какво е било и може би не само ензимите са помогнали за да се махне (все пак само 6 дни ги пия), а може и само да си въобразявам, но съм доволна.

MTV , ти като поръчваш от това сайтче на митницата ли ти идват нещата? Хич не ми се разправя с митници  Mr. Green!

# 664
Голямо дете -просто тук е продукта..не съм поръчвала от тук, нито съответно препоръчвам сайта..
Маската си я взех от обикновен магазин за парфюмерия и козметика Peace

# 665
  • Пловдив
Браво, на тази страница само позитивни новини. Все така да е.
Аз пък, да ви кажа, реших за експеримент да спра да пия Бодифлекса (само него имам). И веднага почувствах липсата му. На втория ден без него се чувствах зле и пак го почнах. Вчера изпих само 2X1 и имах много повече енергия. Сигурно е добре да се пие дълго време, дори и постоянно, макар и в малка доза. При мен сигурно подпомага работата на щитовидната жлеза или засилва действието на Еутирокса, който пия, все едно съм на по-висока доза, и затова ми е по-добре. А аз наистина имах нужда от по-висока доза Еутирокс, но не ми се ще да я увеличавам. Та, ще видим. След известно време ще направя изследване и ще съобщя има ли промяна, сега ми се струва много рано.
Иначе вчера най-сетне си направих Visa Electron.

# 666
  • Варна
Някой бе споменал назад в темата че поръчки от Swansons идвали на митница. Ами  явно не е строго правило . При мен дойдоха направо в офиса. Донесе ми ги любезен пощальон от Български пощи. За протокола поръчах / платих на 8.02 - а при мен бяха на 16.02. Как успяха да прецапат толкова бързо не ми е ясно.  #Crazy

# 667
zila1 - това е чудесна новина! Резултат от волята ти да се излекуваш. Много се радвам да го чуя.

Желая ти пълен успех!

MTV - преди време ви бях дал рецепта за пилинг-маска с ананас.

Голямо дете - много добре! Продължавай смело. Радваме се за тебе!

hot pepper - полезен експеримент. По-ценен от всички обяснения. Аз наастоявам постепенно да се ориентирате към максимални дози, след като виждате, че няма нищо страшно.

didora - за каква сума става въпрос?

А сега изчезвам. Имам призовка от митницата. Като се върна ще разправям. 

# 668
  • Пловдив
Някой бе споменал назад в темата че поръчки от Swansons идвали на митница. Ами  явно не е строго правило . При мен дойдоха направо в офиса. Донесе ми ги любезен пощальон от Български пощи. За протокола поръчах / платих на 8.02 - а при мен бяха на 16.02. Как успяха да прецапат толкова бързо не ми е ясно.  #Crazy
Интересна работа, май в провинцията ги носят все до пощите или вкъщи. Само в София ви мъчат, Или просто не знаят какво да правят, не са ясни правилата.

# 669
Интересна работа, май в провинцията ги носят все до пощите или вкъщи. Само в София ви мъчат, Или просто не знаят какво да правят, не са ясни правилата.

Зависи и от сумата, didora, твоята под или над 45 евро беше? И дали ти я изпраща физическо лице или фирма.

PinkPanther, стискаме палци да мине бързо   Hug и чакаме новини!

# 670
veihaivei,  zila1 , споделям радостта ви!  Simple Smile

Редактирам се, за да ви се похваля! Laughing Тъкмо ви писах, когато ми звъннаха, за да ми връчат доставката Party. Беше моят прощъпулник в онлайн пазаруването! поръчах си 4 опаковки наттокиназа от тук: http://www.bigvits.co.uk/product.asp?pid=93&cid=40&tid=&bid=  в петък следобед и току-що ми ги връчиха. Малко е по-скъпо от Витаминлайф, но пък е по-бързо и безпроблемно. Общо с доставката платих 52.26 британски лири.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:24 от maggie

# 671
Уф, прибрах се... Всичко - точно 2 часа. С градски транспорт.

Значи, докладвам: поръчка за 173 долара, с транспорта - 215. От Свансон. Направена на 8 февруари.

Отивам в стая №1. То си е гише. Водят ме в склада, намираме колета, идва една симпатична митничарка, отваря го, взема фактурата и ме праща на гише 14 за квитанция. Не знам, хареса ли ме, що ли, но беше много любезна. Като ме видя след това да чакам на гишето, каза: "Дайте, аз да ви напиша квитанцията." И понеже аз се бях приготвил да споря, ми обясни: Собствената стойност на стоките се използва да се определи дали се дължи ДДС, или ДДС + мито, или нищо.
Това са границите от 15 и 150 евро. След това, каквото се дължи се изчислява върху цялата стойност на пратката, с транспорта.

Платих ~62 лв ДДС. Занесох квитацията и си взех колета. Прибрах се с рейса. Това е.

Единственото лошо - около митницата копаят и е страшна кал. Наоколо всички говорят за "мамата"... Mr. Green #Cussing out Mr. Green

Извод: Стоки до около 200 долара се облагат само с ДДС. Сега чакам да видя, дали стоки до около 20 долара са освободени от всичко.

Сега се надявам, след като получих пратката от Свансон, поръчана на 8  февруари, скоро да пристигне и първата пратка от Свансон, която Bobbka любезно ми предложи да направи за мен (още нямах карта)  и поръчана на 26 януари... newsm78

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 13:37 от PinkPanther

# 672
Допълнение: Пратките на Свансон пътуват с USPS International Express Mail Цените съм ви ги дал. Има включена и застраховка. Моята пратка излезе 6lbs. 14 ozs. Shocked за 41.80 долара за транспорт. Но пък идват много бързо.

Равносметка:

Продукти за 173.50 долара ми излязоха общо 359.54 лв.! Или всяка цена в долари, умножена по 2.072, дава крайната цена в левове!

Трябва да кажа, че съм много доволен!  newsm36

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 14:26 от PinkPanther

# 673
  • София
Пинко , имам две известия от пощата , получени преди 3 дена...тази вечер ще имам възможност да отида да ги взема...дано са твоите, че наистина доста се забавиха.
 Последния път ползвах услуга на митницата да ти донесат пратката до дома, като платиш ДДС- то на човека, който ти го носи. Стори ми се много удобно като тази услуга не беше много скъпа-окло 4лв ми излезе.

# 674
Да, ама трябва да си си в къщи... Иначе е добре.

Общи условия

Активация на акаунт