Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 292 399
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 765
feyaa - серрапептазата и наттокиназата трябва да са по две, защото са по 90 капсули. Цялата поръчка се дели на две отделни поръчки, за да е безплатен транспорта! (Между 60 и 80 долара, след всички намаления)
По-евтино ще ти излезе, този коефициент е за голяма поръчка от Свансон. Тук играта е друга.

Днес и утре съм командировка. Като се върна ще ме чуете.

Пинко -да разбирам ,че ще трябва да разбия тази поръчка на 2 отделни ,като всяка от тях трябва да са на стойност над 60 $?
Ако е така  ,то ще трябва да добавя и още нещо newsm78
Четох някъде ,че рибеното масло може да му се удъжи срока на годност с 1 година като го сложиш във фризера за толкова време.Означава ли ,че ако си купя 3,4 шишета(изгодно) и ги съхраня във фризера -няма проблем да ги използвам  и след една година....въпреки че срокът ще и е намалял?Надявам се правилно си зададох въпроса? Blush
и още нещо:Има ли значение с кои ензими ще започна първо?Естественно ще включа всички заедно през интервал 2,3 дни ......но с кои да започна? Thinking

# 766
Честит Ви 3ти март bg bg bg
Незнам защо опустя така тази темичка newsm78
Аз имам още въпросчета дано Пинико се включи днес .
Моят мъж както споменах е с много тежка триадна астма и е вече урбазонозависим на всеки 2,3 месеца.Както казват хората надеждата се крие и под нокътя и ще започна да му давам ензимите ......та дано му помогнат .Той е огромен (130кг и е 210см)и моето питане е трябва ли да увелича дозата на ензимите за да има макс ефект?И колко време дапродължи приемат им?(малко тъпо предварително питам без да съм стартирала ,но предпочитам да знам)
Ще Ви бъда благодарна Пинки ако се отзовеш на въпросите ми!

# 767
Пинко се включва само в работни дни.

# 768
Пинко се включва само в работни дни.
КОГАТО.........ТОГАВА smile3525

# 769
Ох, прибрах се...

Сутринта ходих на митницата за доставка от ВитаминЛайф. Ензими. Платих си и ДДС, като поп.  chef

Бях ги поръчал на 12 февруари. Май ще ми е последната заявка от ВитаминЛайф...

# 770
Благодаря Пинко за информацията който ми даде по телефона.Много приятен глас Hug
Ако някой реши да поръча от Ай херб -ето код TEF782 Peace

# 771
  • Пловдив
Тези кодове от iHerb само един човек ли може да ги ползва?

# 772
Тези кодове от iHerb само един човек ли може да ги ползва?
До колкото разбрах този код се получава след направена първа поръчка и ти го изпращат бонус ,но притежателят му не може да го използва ,а може да бъде полезен на друг желаещ.Демек -служи за зарибяване на нови  клиенти на сайта Те ще спестят $ 5 на първата си поръчка,а вие ще получите комисионна от всичките си покупки. Money

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 20:57 от feyaa

# 773
  • Пловдив
Благодаря за обяснението.

Аз все още се боря с първата си поръчка от Интернет. Избрах си Swanson, но ми пишат, че моята банка отказва плащането.След известно "разследване" се оказа, че картата ми още не е била активирана, когато съм поръчала. Едва вчера ми я активираха, много бавни тези от Уникредит!
Както и да е. Аз се връщах няколко пъти на 48-ма страница, където Пинко прави сравнение между сайтовете, но не разбрах за Свансон:
1.Мога ли да платя с дебитна карта Visa Electron?
2.Приемат ли плащане с Пай пал? Никъде не го видях.

Как сте? Пиете ли си ензимите? Мъжът ми се побърква като ме види да мъкна нови шишенца с таблетки.(Преди пиех други добавки) Казва ми, че съм наркоманка! Че имам нужда от стимулатори - то си е така де, като се чувствам зле. Абе не е за разправяне...

# 774
hot pepper -  Аз плащам на Свансон директно с ВИЗА електрон.

Не обръщай внимание на упреците, ще се "друсаме" заедно... Joy Joy

P.S. Отпочнах нова тема за лечението с LDN:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479316.0

Старата я оспамиха... Тъжно...

# 775
  • Пловдив

Не обръщай внимание на упреците, ще се "друсаме" заедно... Joy Joy

Е,това е утеха. Много си мил. Той мъжа ми не ми вярва и за Хашимотото. Смята, че си измислям. Ама да го видя него какво щеше да прави, ако се чувстваше като мен.

# 776
Айде и аз с код  от iherb.com за 5 $ отстъпка MOV746   Flutter

# 777
Днес си получих поръчката от АйХерб в пощата, не съм плащала нищо - стойността на поръчката беше над 30$ Simple Smile. Пак си повтарям кода за 5$ отстъпка YEY003.

# 778
Днес си получих поръчката от АйХерб в пощата, не съм плащала нищо - стойността на поръчката беше над 30$ Simple Smile. Пак си повтарям кода за 5$ отстъпка YEY003.

ау ...честито и то в пощата Laughing за колко време ти дойдоха?

# 779
Точно за две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт