Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 292 407
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 750
zoior - какво ще вземеш, решаваш ти. Аз мога само да ти кажа какво е хубаво да вземеш. Все пак ти плащаш.

Хемороидите не се обострят от ензими, само в началото почват да кървят, което след 2-3 дни спира (ярка кръв в изпражненията) Тъй като те по същество са разширени вени, ензимите им се отразяват благоприятно.

По въпросите за вит.Д и рибеното масло има отделни теми (чака те един месец четене). Накратко: детето ти трябва да пие по 3 г (3 капсули) рибено масло дневно + 2 капки Вигантол(1300 М.Е. вит. Д). Обясненията са в съответните теми. Синът ти е голям, може да пие и капсули. Първия път го остави да ги изпие сам, насаме, без да го притесняваш.
Иначе при хранене той гълта 5 пъти по-големи залъци.

Рибеното масло от интернет излиза до 3 пъти по-евтино. Зависи откъде ще пазаруваш - избираш едно от там.

Ензимите (препоръчаните) на дразнят стомаха. Пият се на гладно с повече вода.

feyaa - въпросът не е към мене, но е силно препоръчително калция да се приема с магнезий.

Justin - за митницата питай photelov от Харманли, как се оправя.

А за поръчката -по кода трябва да излезат. Повечето са от NOW foods, а две са от Doctors Best. 
Ама то си пише...

didora - благодаря, ще я прегледам.

Nevena Virolan - за съжаление, аз нямам време за дълги изложения - на работа съм. Освен това избягвам да отварям теми, които биха предизвикали лавина от въпроси (по същата причина). Не мога да приема безрезервно всичките Ви твърдения, нито да влизам в дискусия по въпроси, по които съм изложил достатъчно доказателствен материал по рано.

Ще Ви помоля - нека тук обсъждаме предимно приложенето на протеолитичнте ензими.

Аз съм мъж и не умея тактично да замълчавам, когато не съм съгласен, а не искам да ме изгонят от работа...

# 751
photelov, може ли да ми кажеш, как се оправяш с митническите проблеми при получаване на поръчките? Защото около мене  наблизо няма митница! Sad

# 752
ами получих си поръчка от витаминлайф за 112$+шипинга в пощата без допълнителни такси  Laughing сега чакам от Китай,но тя е малка и сигурно пак ще е така  newsm78

# 753
  • Canada
Привет на всички в темата и специални благодарности за труда на Пинки Hug както и че преди доста време отдели време и ми отговори изчерпателно на въпросите на лични.
Пия ензимите от месец, като това ми е 2-ри опит. Първият път ги започнах по време на тежък грип, комбиниран с възпалено ухо и гърло. Оказа се грешка! Веднага ме сполетя лечебната фаза, обадиха ми се всички стари болежки, които в комбинация със заболяването към дадения момент, не бях склонна да търпя. Така тогава пих ензими само в рамките на 24 часа.
Вторият ми опит както писах и по-горе трае вече месец. За съжаление не можах да намеря серапептаза тук по аптеките и пия дайджестив ензими.
И сега най-важното да направя малък отчет:
Започнах ензимите защото имам 2 фиброаденома - единият 7мм., другият 6мм. Следя ги постоянно, като за последно през септември си бяха с тези размери. 3 седмици след като почнах ензимите, отново правих видеозон. Резултата е намаление с по милиметър на всеки от фиброаденомите Grinning Място не мога да си намеря от радост Grinning След 6 месеца пак ще ходя на видеозон и се надявам до тогава да са изчезнали съвсем.
Имам вътрешни разширени вени, които ме болят по-малко от преди.
Имам и няколко шипа покрай гръбначния стълб и на врата - при тях не мога да кажа дали има промяна.
Някой на предишните страници беше писал за подути лимфни възли. Аз имам 3, които си отглеждам от 2,5 години. Нямам промяна в тях.
Благодаря на Пинки, че ми отвори очите за ензимите  Hug

# 754
Браво, много хубаво, радвам се за фиброаденомите. Все така хубави новини от този и други фронтове.  Hug

# 755
изпуснали сме далаверата с кокоса http://www.tropicaltraditions.com/virgin_coconut_oil.htm  #Cussing out

# 756
Pinko, само за протокола - оказва се , че поръчката ти е от iHerb, а не от VitaminLife!Там кодовете излизат! Laughing
Photelov, благодаря! Ще пробвам!  bouquet

# 757
ето ви евтино кокосово масло 1 галон=3,8 литра http://www.mountainroseherbs.com/bulkoil/a-c.html (последните 2 позиции)

# 758
Sneji - изключително много се радвам да го чуя!!! Поздравявам те. Продължавай смело напред.

Прегледай дискусията  през последния месец - тенденцията е към използването на мощни комбинации. Сигурно няма да е проблем за теб да си поръчаш ензими по пощата, щом ние можем.

За лимфните възли трябва да е ясна причината и тогава може да измислим нещо.

Още веднъж - поздравления и ни дръж в течение
Justin - пак проверих, от Витаминлайф са. Пишат се само цифрите, без буквите.

photelov - имаш големи успехи с маслата. Няма лошо. А за оная промоция, не съжалявай - в тежък стъклен буркан е.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:23 от PinkPanther

# 759
Sneji, радвам се за резултатите ти!  Simple Smile

Ето и от мен код за $5 от iHerb MIG551. Поръчах си ги на 17 и току-що си ги взех от пощата, т.е. 9 дена.

Бях на 4D, но няма промяна в размерите на моя фиброаденом. Май ще се опира до ножа  Cry

# 760
  • София
Здравейте,
прочетох всичко и много благодаря за добре систематизираната информация от Pink Panther.

Направих поръчка от iHerb (дори използвах код за намаление) за Панкреатин, Бромелаин, Папин и Серапептаза. Пуснах поръчка и от "Витаминлайф", но там нямат налични някои от продуктите.

Освен общо "прочистване", аз ще пробвам да лекувам синузит, а мъжът ми високо кръвно и травма на коляното (скъсани коленни връзки). Той засега пие само рибено масло и витамини. Свекърва ми ще лекува комплексно много неща. От два дни взима Панкреатин, днес ще купим и другите.

Вчера е пристигнала доставката с ензими в NOW Foods, може да се пазарува.
Другата седмица ще опиша по-подробно заболяванията и резултатите.

# 761
maggie-съжалявам да го чуя.Дано се случи ЧУДО  ....пожелавам ти успех!Някой беше попитал за поръчка на ензими от http://shop.ebay.com аз съм правила поръчки от там и съм разочарована(4 седмици чакам вече да ми дойде рибеното масло  и още го няма), а едва вчера ми дойде първата пратка от преди повече от месец.Връщам се да си дочета темата.Много сте писали ейййй........ afwitch После ще реша от къде да си поръчам ензимите от http://www.iherb.com или от http://www.vitaminlife.com или  чрез Пинки newsm78

# 762
Вчера е пристигнала доставката с ензими в NOW Foods, може да се пазарува.

И аз като ходих до тях ми казаха, че очакват 5 - 6 ензима, които не са предлагали досега.

# 763
Така ......изчетох Ви и реших:Ще поръчам от www.iherb.com

[Now Foods, Omega-3, Molecularly Distilled, Cholesterol Free, 500 Softgels]  1брой - 18,95 $
Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps                           1брой - 14,95 $    
Now Foods, Bromelain 2000 GDU, 500 mg, 180 Tablets                                   1брой - 16,36  $   
Now Foods, Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg, 250 Capsules                    1 брой - 18,88 $
Now Foods, Papaya Enzymes, Chewable, 360 Lozenges                                 1 брой - 10,12 $
Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps                                          2 броя -  27,10 $

спестявам 10 $ с код благодарение  на maggie   bouquet                                                                                                          общо 96,29 без доставката
Бях поръчала 2 броя от Натокиназата ,но в един от последните си постове Пинки беше написал .........Не знам какво разбрахте, но ще ви го кажа друго яче: Началната доза е 2 серрапептази финландски (или една друга) + една наттокиназа (ако имате), два бромелаина и един панкреатин. Папая по желение (докато намерим по-силна).
96,29 по 2,072=199,50лв трябва да ми излезе

Имам леко шубе ,че ще ми повлияе зле на кръвното (аз съм с 90/60 принципно и си хода като "замаена патка") -дано не ми го свалят още Praynig
Ако всичко ,което ще поръчам се нуждае от корекции -моля, давайте! bowuu

# 764
feyaa - серрапептазата и наттокиназата трябва да са по две, защото са по 90 капсули. Цялата поръчка се дели на две отделни поръчки, за да е безплатен транспорта! (Между 60 и 80 долара, след всички намаления)
По-евтино ще ти излезе, този коефициент е за голяма поръчка от Свансон. Тук играта е друга.

Днес и утре съм командировка. Като се върна ще ме чуете.

Общи условия

Активация на акаунт