Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 292 383
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 825
Ами не знам до колко е концентрирано и дали има същия ефект састо при 30% спиртен newsm78......пише 10% прополис в безалкохолен разтвор newsm78
така и така съм си купила 100гр пръчки(10бр) ще ги разтопя на водна баня в 100мл дестилирана вода и ще ги пробвам

# 826
Някой да се чувства по-гладен откакто пие ензими  newsm78 ? Аз мога да изям слон  Sick . Не че лошо де ... ама не смогвам.
аз ги пия от вчера и нямам още наблюдения
да не си пред цикъл  Joy JoyThinking
другите да кажат omm

# 827
А може да е и от това, че трябва да се спазват часове за хранене. Аз поне, когато трябва да гладувам съм мнооого гладна Crazy

# 828
Някой да се чувства по-гладен откакто пие ензими  newsm78 ? Аз мога да изям слон  Sick . Не че лошо де ... ама не смогвам.
Аз..а си мислех, че е заради кърменето Whistling

# 829
И аз пия ензими и рибено масло!Внушавам ли си не зная,но даже и така да е !Доволна съм!Чувствам се по добре!Е.....болките ги имам, но са по слаби а през  деня кипя от енергия!Да ме видят тези дето ми дадоха трета група инвалидност и нея ще ми отнемат!!! LaughingЗа сега пия Bromelain,Serrapeptase,Nattokinase и смуча Papaya!Ще добавя и панкреатин,но чакам мнение от Pink!

# 830
Да се похваля и аз.Чувствам се пълна с енергия и ми е гот Joy Боли ме кръста ,но на кой му пука в този момент.Постоянно ме гони глад (не трябваше да се шегувам с това предните постове  hahaha ...хак да ми е сега) и не излизам от хладилника.Надявам се лечението ми да не е за сметка "болка-килограми"

# 831
Голямо писане ме чака...

Lukasa - отлична новина! А иначе това го пише още на първата страница на темата(горе, в дясно), ама като не е за вярване...

Написах и в темата за синузита, че могат да се излекуват, ама като има хора дето искат да страдат, та да има какво да споделят...

feyaa - не мога да ви обещая, че ще забравите за антибиотиците, но първо пробвайте с ензимите.
Аз не съм пил антибиотици откато ми намаляха нерегламентираните интимни контакти...  Какво да се прави -
Човек започва да дава добри съвети, когато спре да дава лош пример (Ларошфуко)

Томина - извинявам се за по-острия тон. Тъй като обикновено имам много за писане се старая да пиша по-сбито, а то излиза малко троснато... Не това е целта ми.

Аз се старая да не смесвам темите, за да не ми задават много уточняващи въпроси. Затова бих искал да отделя дигестивните от чисто протеолитичните ензими.

Иначе, с удоволствие бих прочел нещо ново за дигестивните ензими.

hot pepper - Папаинът щипе на езика само първия път! Това показва, че лигавицата е "надупчена" от микроорганизми. Само след половин час нищо не щипе. Прави си изводи.

Относно афтите. Отдавна съм забравил какво беше това. Откакто пия рибено масло. Оттогава нямам нито нов кариес, нито абсцес на някой зъб.
Разбира се това може да се постигне и с ензими.

GIULIA - Папаята е абсолютно безвредна и за деца. Просто дизинфекцира устата и гърлото по естествен начин.

feyaa - тинктура означава спиртен извлек. Можете да направите воден извлек, но дали ще "извлече" всичко необходимо?

След малко ще продължим...  

# 832
Оrange - кодът за -5 долара се ползва само еднъж.

Дами, гладът постепенно ще изчезне.

Ако се борите с килограмите - вижте последната новост при рибеното масло. Ще се зарадвате.

А аз се радвам, че се чувствате добре!

# 833
понеже нямам много време да чета,а ме заинтригувахте с тези ензими.Бихте ли ми казали за фиброза какви ензими трябва да си купя и как да ги пия.Много ще съм ви благодарна.

# 834
svetlapz Това, което препоръчвам на всички (и работи) е това:

1. Pancreatin    250 caps     UPC 733739029461                            1
2. Bromelain     180 tabl    UPC 733739029393                              1
3. Papaya Enzyme    360 chew    UPC 733739029720                   1
5. Serrapeptase      90 caps    UPC 753950001497                        2
6. Nattokinase     90 caps    UPC 753950001251                           2

Номерата са от значение при пазаруване в интернет. Дозата е за два месеца.

Но ако мислите, че ще стане без четене, грешите. Има доста неща, които трябва да се спазват.

Пък и фиброзата те е нещо,което трябва да оправите набързо, за да изглеждате добре довечера...

# 835
Тогава ще чета.Благодаря все пак!

# 836
Нещо ме притеснява и за това реших да споделя с Вас.От както пия ензимите имам едно странно усещане на десния показалец на ръката-чувството е от близо седмица ,но не постоянно като че ли имам пръстен на пръста и той ми стяга........а всъщност аз на този пръст нямам  Thinking
На някой случвало ли му се е това усещане newsm78

# 837
  • София
Здравейте,
Вчера говорихме със свекърва ми, как са нещата при нея след седмица приемане на ензимите. Правя уговорка, че тя взима хапчета за кръвно от 11г., пие някакви други неща, но така или иначе резултатите са настъпили и след взимането на ензимите.
Кожата на лицето и, е станала по-суха, изчезнало възпаление (някакъв невродермит) както казва "Почти си върнах естествения цвят на лицето, дето не го бях виждала от години".
Диша по-леко и изкачва стълби почти без да се задъхва. Изчезнали са схващане във врата и плешките, стягането в гърдите от ляво (в областта на сърцето). Спи по-малко през нощта, но не се чувства изморена и се събужда бодра.
Кожата на пръстите на ръцете и, (от години напукана до рани) продължава да е почти без напуквания, макар че си остава суха. Почти навсякъде се е възстановила целостта и еластичността й – нещо, което не е виждала на ръцете си в последните поне 2 години.
Ще продължи да ги пие поне до края на месеца...
За другите членове на семейството ни, мога да кажа, че никой вече не кашля благодарение на капсулите серрапептаза.  Peace

# 838
  • Пловдив
Браво, много хубави новини! И аз ако можех да накарам моите хора да пият ензими... Засега само на мен си ги пробвам. Да се похваля, че получих първата си поръчка от Интернет - от Swanson. Всичко е точно, бързо дойде, макар че можеше и по-бързо ,ама хем четох препоръката на Пинко да си напиша телефона, и забравих да го направя. Обаче всичко си мина по каналния ред. Нищо не ми спестиха. Отворили ми колета, прочели другата фактура и ми взеха ДДС върху цялата сума(т.е. и върху транспортните разходи). Това е положението. За тези от Пловдив - получих си колета от пощенската станция на ул.Иван Вазов 47-а, работят до 18 ч.
Мъжа ми като видя какво съм си купила, щеше да се гръмне! Мислех да ги крия, ама няма смисъл. Сякаш той ми е давал парите. Той с неговата постоянна кашлица, вместо да се пробва поне само със Серапептаза, ме обявява за луда или наркоманка.
Хайде хубав ден!

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 09:11 от hot pepper

# 839
Lukasa - ти носиш най-ведрите новини в тази тема! Както чета, черпенето ще е от свекърва ти.

За всякакви кожни проблеми трябва да се предвиди и рибено масло + масло от пореч. Действа бавно, но сигурно.
За дишането - това е първият силен ефект от ензимите. Очаквам още подобрения.

hot pepper - не се ядосвай за твоя съпруг, това е положението. Щом е решил, че това са глупости, така и ще си остане. Единствения шанс за промяна е ако САМ попадне на информация по въпроса. Не му натяквай, безсмислено е.

Желая ти успех на тебе, а и на цялата пловдивска група (другите нещо се умълчаха...)

И едно поянение: направих изчисления и последно курса на лечение с ензими за месец (по пълната програма) слезе до 72 лв. При дотавка от айХерб, без транспорт и ДДС. Купувани от тук, само Бодифлекса излиза толкова. А наттокиназа въобще няма... Напредваме!

Общи условия

Активация на акаунт