Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 295 283
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 90
Пинки,
Хиляди благодарности!   bouquet
Впускам се в дългоооо четене!  Crazy
Сигурно ще ми изникнат въпроси, така че пак ще се включа.

# 91
Пак се включвам набързо в темата. От последните постове разбирам, че с тези ензими се повлиява на ставните проблеми.
Майка ми е с гонартроза и е винаги с болки. На 58г е, но за да излезе на разходка  трябва да пие немизил. Нито скъпите инжекции, нито санаториумите помагат. Та ако започнем с тях дали ще има полза за гонартрозата. Благодаря.
PS И за друг близък да попитам. След операция на карцином в синуса вуйчо ми е на химиотерапия вече 2 курса. Утре е скенера, за да се установи ефекта от втората химиотерапия. При него дали е възможно да се приложи такава терапия.
Съжалявам, че имам такива сложни въпроси, но когато сме в безизходица се хващаме са сламка.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 13:30 от mamadanii

# 92
mamadanii - от написаното до тук става  ясно (надявам се), че приемането на протеолитични ензими запълва една голяма празнота при по-възрастните хора и способства за преодоляване на редица натрупани с години проблеми.

Всички ставно дегенеративни  заболявания се повлияват отлично от лечение  протеолитични ензими. Очаквам подобрение за броени дни . Освен това прилагането им ще подтисне възпалението и болката и ще подобри съществено качеството на живот. В това съм убеден! След овладяване на възпалението и болката, с цел възстановяване на ставата ще трябва да пие дълго време Глюкозамин, Хондроитин и MSM.

Заслужава да опитате. И ни дръж в течение. Всички ние се учим в движение.

Протеолитичните ензими не могат да водят самостоятелно борба с неопластични образувания. Но те успешно премахват защитната обвивка от фибрин на тумора и го правят силно уязвим към цитостатици и други противотуморни препарати, които иначе трудно го достигат.

Освен това, прилагането на протеолитични ензими би подтиснало болката и възпалението и би подобрило значително качеството на живот.

Прочетете и темата за лечение с LDN, доста успешен в борбата с рака. (Стига да имата поне 3 месеца време)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382374.45

И  Господ да ви е на помощ!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 13:58 от PinkPanther

# 93
  • В сънния Люлин, прибулен...
В първия сайт, където уж е най-евтино, транспорта на една опаковка е по-скъп от нея самата. При поръчка на 2 опаовки с транспорта цената излиза по 61 долара за едната  Peace
Вторият - в България не доставят
Третият - също
Четвъртият - пак така
drugstore.com доставят тук, но искат 55 евро за доставка на 1 опаковка, за доставка на 2 - 64 евро
Следващите - webvitamins - не доставят в България
Нататък цените са по-високи - на продуктите, а на доставката... същите...

Първата цена, която пуснах, 40,12 долара, ако само това ще се поръчва - 1 опаковка, "влече" допълнително още 22 долара доставка (10 бизнес дни), за 2 опаковки 35 долара

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 15:02 от veihaivei

# 94
А, още нещо - от ензимите жена ми спи като заклана. По 10 часа. За сметка на всички жени, които обсъждат в 3 часа посред нощ дилемата "това моето живот ли е?"

Кажи, че не хърка и веднага й купувам на моята  Mr. Green Това е в кръга на шегата  Wink

Прочетох темата и виждам, че си доста напред с материята  omm
Аз съм от темата за "Дискова херния" мислиш ли, че ще има ефект при нас?
И кои са най подходящите ензими за нас или комбинация от такива  newsm78

# 95
tishoo, братче, категорично, ДА!

Пие се мощна комбинация от три ензима, до решаване на проблема или (годините - 20) дни.
Което е по-далго.  За комбинацията - чети по-назад. Впрочем, трябва да прочетеш всичко.

След това - Глюкозамин, Хондроитин и MSM.

Успех!

# 96
tishoo, братче, категорично, ДА!

Пие се мощна комбинация от три ензима, до решаване на проблема или (годините - 20) дни.
Което е по-далго.  За комбинацията - чети по-назад. Впрочем, трябва да прочетеш всичко.

След това - Глюкозамин, Хондроитин и MSM.

Успех!

Много благодаря!
После ще пиша за резултатът Wink

# 97
Едно утомнение:
 На лични една дама от групата прояви интерес къв търговски продукти съдържащи липолитични ензими. Проблемът е, че когато липазата е коминирана с протеази и се пие на гладно, тя се разгражда от протеазите и не може да действа.

Отделих около час да търся пречистени липази за системна употреба, но не намерих такива. Съжалявам.

Липаза има само в комбинациите от дигестивни ензими, но те действат при приемане заедно с храната.

Може би би могло да се блокира протеазата като се приема едновременно с някакви чисти протеини, но това са трикове от арсенала на треньорите по фитнес и аз не ги владея.

В заключение искам да подчертая че приемането на протеолитчни ензими ни дава възможност да се върнем виртуално към оная възраст от 25 години, когато свалянето на килограми не беше проблем.(около Априлския пленум... Joy)

# 98
Едно утомнение:
 На лични една дама от групата прояви интерес къв търговски продукти съдържащи липолитични ензими. Проблемът е, че когато липазата е коминирана с протеази и се пие на гладно, тя се разгражда от протеазите и не може да действа.

Отделих около час да търся пречистени липази за системна употреба, но не намерих такива. Съжалявам.

Липаза има само в комбинациите от дигестивни ензими, но те действат при приемане заедно с храната.

Може би би могло да се блокира протеазата като се приема едновременно с някакви чисти протеини, но това са трикове от арсенала на треньорите по фитнес и аз не ги владея.

В заключение искам да подчертая че приемането на протеолитчни ензими ни дава възможност да се върнем виртуално към оная възраст от 25 години, когато свалянето на килограми не беше проблем.(около Априлския пленум... Joy)

Аз съм на 26 но не ми се вижда много лесно   Mr. Green

# 99
Съжалявам, че се набърках в темата за избор на доставчик. Каквото не го знам, не го знам. По-добре да оставя спецовете да си свършат работата.

# 100
Еееееее, аз само допълвам темата откъм тая страна, където се чувствам силна.  Peace

# 101
Пинки, съпругъм има куп диагнози: хипернония, НАП, диабет тип2, диабетна полиневропатия и съответно пие по една шепа лекарства на ден .  Ензимите  дали ще имат ефект.

# 102
Ензимите винаги имат добър ефект, но не са панацея. Може да се очаква да намалят кръвното, да подбрят инсулиновата резистентност и като цяло - качеството на живот.

Зааслужава да се опита.

# 103
В първия сайт, където уж е най-евтино, транспорта на една опаковка е по-скъп от нея самата. При поръчка на 2 опаовки с транспорта цената излиза по 61 долара за едната  Peace
Вторият - в България не доставят
Третият - също
.....
Нататък цените са по-високи - на продуктите, а на доставката... същите...

Първата цена, която пуснах, 40,12 долара, ако само това ще се поръчва - 1 опаковка, "влече" допълнително още 22 долара доставка (10 бизнес дни), за 2 опаковки 35 долара

Излиза че е най-добре май да се закупят от магазините на Now в страната.

# 104
Категорично не излиза

Общи условия

Активация на акаунт