Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 295 300
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 105
Леле, досега четох. И доста се обърках.  #Crazy Не знам дали към LDN или ензимите да се насоча. Може би към ензимите за начало, защото написаното за LDN е напълно противоположно на това, което съм чела две години за автоимунните болести, каквато е и болестта на Крон. Ще ми трябва време за асимилирам, а и да прочета малко чуждестранна литература по въпроса. Освен това, заради стероидите, които пих половин година, сега съм и с инсулинова резистентност, а си влача и от години алергична хрема и полип в синуса. И като за капак си имам болчици тук-там по стави и мускулчета. Абе, при мен е весело, както се казваше в една детска игра навремето.  Grinning

Пинки, ти как мислиш? LDN или ензими? Или и двете? А относно Омега-3, ами те са си "златен" стандарт при болни от Крон в по-западните от нашата медицини, но тук лекарите само кортикостероиди си знаят. Ама това е друга тема. По нея имам доста да пиша!  #Cussing out

# 106
Категорично не излиза

Може аз нещо да не се оправям със сметките. Ама ще се разберем на лични.

# 107
  • В сънния Люлин, прибулен...
Може и аз да не се оправям със сметките, но моята логика е такава:

1.Сборните препарати са с малки количества от съставките. Неразумно е да се разчита на тях.
2. Продаваните ензими са храносмилателни, а ние търсим ефекта им като протеолитични.
3. Как ще ти е на сметка примерно бромелаин или панкреатин за 30 лв, като в американските сайтове са под 10 долара?

Продукти на NOW вече поръчвах от един сайт, даже със скъпата доставка ми излезе много на сметка

# 108
Голямо дете - тук обсъждаме доставка на големи опаковки, а не тези по 90 капсули. сигурно тук се разминавате.

Смърфиетка - почни с ензимите. По просто е.

Щом можеш да четеш в мрежата, напиши в Гугъл "Low dose Naltrexone +Crohn disease" и се дръж здраво за масата.

Ще ти трябват няколко дни за да се освестиш. Спокойно, вината не е твоя.

veihaivei - логиката ти е точна, точно това търсим. Продължавай, не бързаме.

# 109
  • София
В първия сайт, където уж е най-евтино, транспорта на една опаковка е по-скъп от нея самата. При поръчка на 2 опаовки с транспорта цената излиза по 61 долара за едната  Peace
Вторият - в България не доставят
Третият - също
Четвъртият - пак така
drugstore.com доставят тук, но искат 55 евро за доставка на 1 опаковка, за доставка на 2 - 64 евро
Следващите - webvitamins - не доставят в България
Нататък цените са по-високи - на продуктите, а на доставката... същите...

Първата цена, която пуснах, 40,12 долара, ако само това ще се поръчва - 1 опаковка, "влече" допълнително още 22 долара доставка (10 бизнес дни), за 2 опаковки 35 долара

За третията, ако имаш предвид vitaminlife.com,доставят до БГ при това на добра цена...за една окаковка около 7.5 долара  Peace

# 110
Bobka, него не съм го "изследвала", защото ми е пълна кошницата с неща... трябва да ги изхвърля, за да видя колко ще струва транспорта само на това
Не е хубаво да се поръчва по повече от една опаковка от вид продукт. Очакват се проблеми на митница - първо, това е вещество... субстанция... Второ... като се повтарят, може да го продаваш- Имат пълното право да ти го конфискуват.
Наскоро поръчвахме с Деси съншайн. Тя в Бургас не е имала проблеми на митница, но мен митничаря ме предупреди, че ми прави компромис. Хем бях там с детето.

# 111
  • София
Bobka, него не съм го "изследвала", защото ми е пълна кошницата с неща... трябва да ги изхвърля, за да видя колко ще струва транспорта само на това
Не е хубаво да се поръчва по повече от една опаковка от вид продукт. Очакват се проблеми на митница - първо, това е вещество... субстанция... Второ... като се повтарят, може да го продаваш- Имат пълното право да ти го конфискуват.
Наскоро поръчвахме с Деси съншайн. Тя в Бургас не е имала проблеми на митница, но мен митничаря ме предупреди, че ми прави компромис. Хем бях там с детето.

Да, не е удачно да се купуват големи количества, но до 2 кг -няма проблем, отиват си направо в пощата, така е и с витаминлайф.

# 112
Едно указание:

Когато си пиете ензимите, пийте ги с повече вода. Поне цяла чаша.

По-разредените разтвори се резорбират по-лесно.

# 113
Продукти на NOW вече поръчвах от един сайт, даже със скъпата доставка ми излезе много на сметка

Откъде?

# 114

Откъде?
http://www.supervits.com/

Bobka, аз знам, че отиват на митница във всички случаи, щом не са от ЕС. Но за другите градове освен Сф отиват на поща, а там викат митничар

# 115
Чудя се дали този Панкреатин би подействал и на заболяването "гуша"..... newsm78
Вече го поръчах от сайта на NOW FOOD.Като започна да го пия веднага ще докладвам тук  Simple Smile

# 116
  • София

Откъде?
http://www.supervits.com/

Bobka, аз знам, че отиват на митница във всички случаи, щом не са от ЕС. Но за другите градове освен Сф отиват на поща, а там викат митничар

Не е така, пазарувам по този начин от 3 години, някои наистина отиват на митницата, а някои на пощата, въпреки, че са от страни извън Европейската общност...

А сега по темата- като гледам препоръките за дозите при болки и възпаление, пишат да се почнат ударно...например за Серапептазата е 1- 3 пъти по 3 на ден , сутрин след ставане веднага на гладно 3бр , 3 таблетки 45 мин преди обяд  и вечер 3 таблетки преди лягане.След време се намалява дозата до 2 таблетки на ден
Важно е да се отбележи, че трябва да се обърне внимание на самите таблетки/капсули, трябва да бъдат такива, че да не преминават през стомашната киселина.(не знам как се разпознават)
При артериален блокаж се започва с по 3 таблетки 2 пъти на ден и след месец се намалява на 3 на ден.Повечето симптоми изчезват до 1-2 седмици, но се препоръчва да се пият още 3-4 месеца за пълно излекуване.
 За профилактика се взима по 1-2  таблетки на ден

# 117
  • София
След проучване според мен за сега това е най-доброто:https://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/SerraGold/product_id/50842 , висока потенция и преминават през стомаха ( имат ентерична обвивка), но за съжаление не е евтино...

# 118
След проучване според мен за сега това е най-доброто:https://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/SerraGold/product_id/50842 , висока потенция и преминават през стомаха ( имат ентерична обвивка), но за съжаление не е евтино...

УтрепА мъ.

# 119
  • Тука, под липите стари...
Искам да ви попитам, знаете ли дали капсулите на NOW FOODS са с такава ентерична обвивка (доколкото разбирам това е важно предимство)? Аз съм на Вие  с поръчките от чужди сайтове, а и английския ми не е добър, така че ще търся варианти на българския пазар.
Изобщо, правилно ли съм разбрала, че ензимите трябва да се усвоят в червата?

Общи условия

Активация на акаунт