Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 295 263
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 75
Не бе, *Dory*, препаратите са си много добре, но няма никакъв шанс да ги сравняваме.

А исках...

Пий ги и разказвай!

# 76
ОК Mr. Green Ще докладвам после Crazy

# 77
  • В сънния Люлин, прибулен...
ТОВА e серрапептаза 40 000 units (на капсула!) 270 капсули
С транспорта, разделено на 3 юзърки 90 капсули излизат по 20,66 долара  newsm78
Звучи ми нелошо, ама знам ли

Комбинацията на Пинко с тази серапептаза и същите бромелайн и панкреатин, последните две по 3 опаковки излиза с транспорта 85,21 щ.д. или по 28,41 долара на човек. Това са почти 40 лв без транспорта Peace (Ще го начислят допълнително). Вариантът не е изрядно добър заради очаквани проблеми на митница.

NOW в България продават бромелаина и панкреатина по 30-31 лв

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:24 от veihaivei

# 78
http://www.nowfoods.bg/Ензими/Super-Enzymes-90-таблетки.html
А за това какво ще кажете?Добра ли е комбинацията.........вместо да се пият много таблетки, тук са съчетани.

# 79
  • София
http://www.nowfoods.bg/Ензими/Super-Enzymes-90-таблетки.html
А за това какво ще кажете?Добра ли е комбинацията.........вместо да се пият много таблетки, тук са съчетани.

И аз това се чудя...искам да ми е всичко в една таблетка  и без това пия куп други работи ....какво ще кажете за това https://www.vitaminlife.com/product-exec/product_id/84 плюс това https://www.vitaminlife.com/product-exec/product_id/52354...някоя ако намери добра комбинация нека свиркаа  Simple Smile

# 80
А дали се пълнее от тези ензими......? newsm78

# 81
  • Тука, под липите стари...
А дали се пълнее от тези ензими......? newsm78

Въртеше ми се в главата същия въпрос, но не посмях да попитам  Blush
Навсякъде пише, че спомагат по-доброто усвояване на хранителните вещества. Може би, се има предвид стандартната им употреба - по време на хранене  newsm78, а ние говорим за малко по различна схема на прием. Знам ли? Rolling Eyes

# 82
veihaivei - дай линк към тази серрапептаза, да хвърля един поглед. Така изглежда добре.

Bobka - припомням, че всички ензими се предлагат като дигестивни (храносмилателни) ензими. А ние успешно ги използваме за друга цел. Ето защо най-добрите дигестивни ензими не са най-добрите протеолитични ензими. Нас ни интересува единствено да приемаме много протеази от различен вид, другите ензими (също ги плащаме), но са само пълнеж в случая. Естествено, и това е много повече от нищо.

Р.S.: За свирки тук няма да говорим!

sisasisa - дали се пълнее... Възстановяването на нормалното нива на ензмите в организма, ще намали системното възпаление - една от причините за напълняването. Приемайки тези ензими, много по-лесно ще се доближите до състоянието на организма на 25 години, включително теглото. Освен това ние тук говорим за протеолитични, а не за храносмилателни ензими. Те също са много полезни и аз ще ги обсъдя, когато съм сигурен, че всички правите ясна разлика.

Ще ви дам един пример: Нашата работа тук прилича на рецепти за чистене на петна. Например: петно от червено вино върху покривка се наръсва веднага със сол. Знаете, нали? И никой не пита дали няма да стане много солено... Дори децата.

Така и ние прилагаме много успешно храносмилателн ензим за прочистване на организма.

Дано сте ме разбрали.

# 83
И още нещо - нека да обсъдим оптималната и минималната употреба на тези ензими.

Вече ви предложих мярка за първоначална употреба на ензимте - максимална доза, на гладно, за (годините - 20)дни.

Добре, а след това? Нашият организъм продължава да страда от липса на ензими.

Има два пътя:

-периодически, 1-2 пъти в годината да прилагаме същата схема по за една седмица - минимален вариант.

-да продължим да приемаме ежедневно по 1-2 таблетки панкреатин с храната (като дигестивна поддръжка) и веднъж в годината пак да прилагаме пълната схема за една седмица - оптимален варант.

Можете да изберете който варант си харесате. Или нещо друго. Повтарям, че колкото и малко ензими да пиете - това е повече от нищо.

Тези схеми са подходящи за профилактика. Ако имате някакво конкретно заболяване - ПКЯС например, пиете ензимите и другите лекарства до възстановяване на нормалната яйчникова функция и след това мислите за профилактика.

# 84
  • софия
Фенка съм на Вигантола. Та за туй се цопвам тук , като има време ще го изчета от игла до конец.

# 85
  • В сънния Люлин, прибулен...
ТОВА e серрапептаза 40 000 units (на капсула!) 270 капсули

Пуснала съм линк. Самата дума "ТОВА" е линкът  Peace

# 86
Здрасти Пинки,
Страхотни материали. Благодаря!  Hug
Аз имам малко по особен въпрос към теб. Дали се срещал в твоите статии нещо за въздействието на тези ензими при болни от Крон? От това, което прочетох, мисля че ензимите са ок, все пак ако си срещал нещо допълнително ще ми бъде от полза да ми го споделиш. Ако ли пък не, дали имаш някакво собствено разсъждение върху темата? Благодаря те предаврително!   bouquet

# 87
Искам и специално да разгледаме група от заболявания, които имат шанса най-радикално да се повлияят от прилагането на протеолитичните ензими. Това са ставно-дегенеративните проблеми (ревматоиден артрит, реактивен артрит, анкирозиращ спонделит (Бехтерев), спинални стенози, дискова херния, ужасния темпоромандибуларен ставен синдром и др.)

Тези заболявания се повлияват изключително добре при третрането им с протеолитични ензими, които намаляват  бързо възпалението в засегнатия участък, отстраняват отлаганията, пречещи на възстановяването или притискащи даден нерв, асимилирайки допълнително отложената тъкан в резултат на възпалението.

Ензимите бързо разграждат т. н. циркулиращи имунни комплекси, които предизвикват възпаленето и болката точно в тази става.

Ензимите изключително успешно заместват НСПВС, които годишно убиват десетки хиляди болни, само в САЩ.

Протеолитичните ензими великолепно се съчетават с останалите холистични средства, които сме обсъждали - рибено масло, отказ от олио, витамин Д и LDN, които приложени заедно, действат синергично.

Цялата тази стройна система действа безотказно, абсолютно безвредна е, има много малко противопоказания и по никакъв начин не може да се сравнява със стандартното лечение, струващо ужасно много пари и разбиващо здравето на целия организъм, за да оправи дадена става.

Горепосочените препарати могат да се прилагат както заедно, така и потделно.

След приключване леченито с протеолитични ензими и ликвидирането на възпаленито и болката се продължава със средства за възстановяване, включващи глюкозамин, хондроитин и MSM.

Този постинг е предназначен не да дава насоки за лечение, а да привлече внманието на заинтересованте и да ги насочи към търсене на материали из мрежата.

Не искам да вярвате на мене, потърсете из интернет и вярвайте на очите си.

Защо подобна терапия остава в страни от вниманието на официалната медицина, сме обсъждали много пъти. Както и в други случаи, аз не се опитвам да заместя лекарите, а само да ги допълня там, където признават, че са безпомощни.

Ровейки из интернет...

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 13:04 от PinkPanther

# 88
Ето това ме интересува.

Много добре!

Остава да го намерите с най-добра цена от надежден доставчик. И не е ли по-добре всичко да идва от един доставчик?
(тук нищо не разбирам)
Впрочем и някои от ензимите на NOW foods ги видях в големи опаковки (250 капсули)

Успех!

Смърфиетка - Приемането на протеолитични ензими се отразява благоприятно на  лечението на болест на Крон. (Това пише.)

Искам да ти обърна внимание, че болестта на Крон се лекува изключително успешно с LDN - една тема, която дъвчим вече повече от 6 месеца. Явно не я знаеш. Виж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382374.45                                   

# 89
Тук сравняват цените:

http://www.nextag.com/Doctors-Best-Doctor-Best-605616121/prices-html

Цени на Pancreatin:

http://www.nextag.com/Doctors-Best-Doctor-Best-605616121/prices-html

И Bromelain:

http://www.nextag.com/Now-Foods-Bromelain-2000-699059141/prices-html

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:25 от PinkPanther

Общи условия

Активация на акаунт