БТВ Синема ?

• 29 293
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
И знаеш ли кой ще го гледа този канал, ако е платен? Никой! Наистина няма за какво да съжалявате. Аз си мислех, че като е "Синема" ще има наистина само филми, а то само бози. Но какво пък очаквам толкова и аз, то и HBO го развалиха...

# 31
  • Berlin
Не знам. Simple Smile
Може да е по-скъп от Комеди и затова по-малко оператори да са го пуснали. Аз лично предпочитам арената или замунда и дискавъри.  Mr. Green

# 32
Явно  потребителите от Горнонанадолнище са по важни от София Sad

защо?? те са второ качество ХОРА ли
не знаех,че София е центъра на света

# 33
  • somewhere over the rainbow

Да и на мен ми направи впечатление....че главно в селата ще се разпространява Thinking,явно това е аудиторията която търсят Peace
Съдейки по тези изказвания, добра аудитория търсят. Няма да употребявам други думи.

# 34
  • София

Не става дума за качество , а за количество Simple Smile

# 35
Някой със ATV имали канала,защото цял ден търся и не го намирам???

# 36

Не става дума за качество , а за количество Simple Smile

е,извинявам се за недоразумението  bouquet

# 37
Някой със ATV имали канала,защото цял ден търся и не го намирам???

ATV? да нямаш предвид ITV Partner? не, нямат договор с тях

За пореден път съм "впечатлена" от ITV Partner - не намирам БТВ Синема в многото им канали,които предлагат...
Време е за промяна  Close

И Еврокомците се излагат, дразнят ме!  Twisted Evil
Преди малко прерових с търсачката и няма.... както ги няма и в списъка Евроком.

Как може да не я пуснат СКАТ ТВ????????????????????Sob  Sob  Sob Scream Scream

Освен ITV Partner, и най-големите кабелни оператори в България... Кейбъл Тел, Евроком, Скат... също не излъчват бТВ Синема.
В София единствено "Софийска кабелна компания", която покрива едва няколко квартала. Това е единственият шанс. И Булсатком де. Ефирно я няма (докато бТВ Комеди я има и ефирно в София, и по повечето кабелни оператори)

БТВ Синема, пък пускат сериали, нали има БТВ комеди за тази цел?!

бТВ Синема също казват, че ще пускат филми и сериали (но не комедийни), а бТВ Комеди... предимно комедийни сериали и чат пат комедийни игрални филми!

Но като гледам схемата, ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ЦЯЛАТА СИСТЕМА:
бТВ Синема пускат "ДАРМА И ГРЕГ", което е КОМЕДИЕН сериал, а бТВ Комеди въртят "СМС", което е всичко друго, но не и комедиен сериал. Тийнейджърски испански сериал, далеч от комедията

А и като гледам как са навързани по няколко епизода поред на един и същи сериал... пари ли нямат да запълнят цялата програма или.. липса на добра програмна концепция... Много а ла "GTV" ми идва тази схема. По няколко серии на едно и също поред. Особено уикенда... маратон едно и също. Ужас

# 38
  • Berlin
ами то БТВ Комеди си е GTV с ново име просто.

# 39
  • София
И аз съм разочарована от Евроком Кабел...време е да ги сменим тогава....
Като начало съжалявам, че пропускам "Дарма и Грег", но ще си го търся по тракерите явно  Laughing

# 40
ами то БТВ Комеди си е GTV с ново име просто.

да, то ясно. А и използват честотата на ДжиТиВи ефирно в София. Хората без кабелна също я гледат.
НО самото мислене, самата програмна концепция, дори и на бТВ Синема пак е на същия принцип на GTV, по 2, по 3, по 4 епизода от сериал един след друг...

# 41
БГпапа, а очаква ли се и други кабелни оператори да започнат да го излъчват или така ще си остане? Не че съм умряла без прословутото Синема /и що Синема, а не Кино?/, но все пак -  да сме информирани...

# 42
ами знам ли ги, трябва да си подпишат договорите.
А тези най-големите оператори КейбълТел и Евроком помните как преди време бяха спрели Диемите за доста време ... защото не искаха да плащат толкова много, колкото искаха Диема Вижън. МОже и тука за пари да става въпрос, знам ли. То все някой на някого извива ръцете. Единият не плаща и изчаква нарочно, за да клекне другия и да смъкне цената. А по време на чакането, абонатите се изнервят и си сменят оператора, хаха.
Но както виждате, не е случайно, че бТВ Синема не е ефирна тв. бТВ Комеди е ефирна. Аз не съм на кабелна и бТВ Синема така или иначе няма да я гледам.
Тук е списъкът с кабелните и DTH оператори, които излъчват бТВ Синема:
http://www.btv.bg/broadcasts/broadcast_info.pcgi?cont_id=347

# 43
  • София
В София единствено "Софийска кабелна компания", която покрива едва няколко квартала. Това е единственият шанс.

Така пише наистина, но ние сме към тях и нямаме Бтв синема.

# 44
В София единствено "Софийска кабелна компания", която покрива едва няколко квартала. Това е единственият шанс.

Така пише наистина, но ние сме към тях и нямаме Бтв синема.

И аз. Peace Ако тръгне, свирнете, че да не ровим всеки ден Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт