БТВ Синема ?

• 29 293
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
Каква е месечната такса на Кейбълтел и на Булсатком или ITV за цифрова телевизия /най- гледаните програми/?
Аз плащам 23 лева за кабелна и 5 лева за цифрова за Кейбълтел. А когато плащам през epay плащам 30 лева. Те не само не добавят нови канали, но все повече махат стари. Пускат 1, махат 2 други.

# 76
Не знам но ,който иска да гледа онлайн телевизия,филми,сериали,уеб камери и да слуша радио може да се регне TУК .Най-якото на този сайт е ,че ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО smile3504  smile3502

# 77
Каква е месечната такса на Кейбълтел и на Булсатком или ITV за цифрова телевизия /най- гледаните програми/?

На Кейбълтел е 17 или 18лв #Cussing out

Shocked в кой град??? В София 17-18 лева беше преди 5-6 години.
През 2007, когато окончателно се отказах от КейбълТел беше 23 лв (а ако платиш преди 1во число...22) , сега си даваш 25 кинта като поп, а ако искаш и цифрова... още 5 лева. Както казва София... 30 лева от месечния бюджет, не, благодаря. На година това са 360. Пълно безумие.
Сателитната чиния и това е. А останалите са ефирните български.
Не заслужават да им давам и една стотинка повече. 12 години им плащах на малоумниците за безбройните чалга канали и вечното извиване на ръцете, качване на месечната такса, спиране на програми, оправдания... Реших си проблема и изобщо не ми липсват нито КейбълТел, нито ЕК

Ето измамното съобщение на КейбълТел и Евроком до абонатите, с което ги сплашват, че ще им качат пак цената, ако пуснат бТВ Синема
http://cabletel.bg/?lang=bg&p=news&id=169
http://ekk.bg/mod_news_view_430.html

А ето го и отговорът на бТВ в новините, с видеоматериал
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=147882

# 78
Булсатком - за три приемника на стандартен план - 24,40лв.

# 79
ммда, а за икономинечен план е още по-евтинджос...
особено за един приемник 8.80лв на Булсатком, 8.60лв на ITV Partner. Засега от двата DTH оператора само Булсат са пуснали бТВ Синема, но се предполага, че до края на годината и другият ще го пусне

# 80
  • На земята, която е всъщност звезда.

Аз плащам 23 лева на тези мошеници #2gunfire

Толкова е кабелната, а за цифрова искат + 5 лв., т.е. 28 лева. Но така, като чета мненията, май подобре някой от другите два оператора да избера.

# 81
Аз съм с *NET1* и го имам канала , без да дплащам допълнително!

# 82
Аз също съм на НЕТ1, и преподписах за още 1 година-кабелна /80 програми/ + интернет = 25 лв. Какви са тия цифри на Кейбълтел не знам  Shocked Явно не следят конкуренцията.
Иначе по темата: това е новият ми канал, който пускам за фон. Мисля да прегледам днес една серия на Къща за кукли, че другите сериали, които следя от Замундата са в почивка до след Нова година и търся нещо да ми запълва времето. Дано си струва!

# 83
  • КиТ

Shocked в кой град??? В София 17-18 лева беше преди 5-6 години.

Ами аз съм от Разград и можеби щот е малък град и за това е толкова,но пак ми се струват много  #Crazy #Crazy #Crazy
Взех и аз да се замислям за Булсатком newsm78

# 84
Ето на КейбълТел цените
http://cabletel.bg/?p=tv_prices&lang=bg
За София е 25 лева само аналоговата телевизия (без цифрова)
Ако предплатиш е 23 лв.
За цифрова още 5 кинта, и ето ти ги 30 на месец

При Евроком е същото положение в София
http://ekk.bg/mod_newinfo_1_1_50.html
24 лв на месец е аналоговата

# 85
В София сме с Булсатком от 4г-никакви проблеми,доволно количество канали с отлично качество.Детските канали са 5-6. В Кюстендил сме с ITV Partner - отвратително качество,никаква загриженост за клиента,липсват канали непрекъснато,като промяната в сигнала винаги е на изчезване,казват,че е от `атмосферните влияния`.Детските канали са 2 ,като по единия текат латиноамерикански сериали... Няма MTV или подобни,чалка канали-поне 20... За протокола -абонати от няколко месеца сме.Как на Булсатком чинията нито един път не се измести,нито един път качеството не се понижи...

# 86
   Zdraveite , az sum na trakia cabel -operatora hva6ta btv cinema na men mi haresvat filmite az predi su6to biah na keibaltel i ne hva6tahme no pri trakiakabel si ima vsi4ki programi mislia 4e tozi operator e edin ot nai nadejdnite kato se ima napredvid 4e az ne sum ot selo .  newsm78 4udia se oba4e za6to keialtel niamat btv cinema ,za6toto te sa edin ot nai golemite operatori v bulgaria

# 87
С Булсат сме и ние, нямаме никакви забележки  Hug Качеството е страхотно и има почти всички канали, които си заслужават да се гледат   Wink

# 88
Хващате ли вече БТВ Синема?Платена ли ще бъде или кабеларите ще решават кога да я пуснат?

На мен ми се появи на MTV  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт