БТВ Синема ?

• 29 306
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
всъщност, няма да има нищо пропуснато, защото... на принципа на GTV, Fox Life, Fox Crime (все от групировката на бТВ) всичко ще се повтаря до безсъзнание. Ако не пуснат "Ало, Ало" по bTV Comedy за 1116-ти път, ше си отрежа главата.
Тези двата премиерни сериала по бТВ Синема, ще ги повтарят в събота и неделя по 5 серии в маратон. А догодина ще ги извъртят още поне два пъти. Предполагам и по бТВ ще ги пуснат. Така че... нищо не пропускат тези, които още нямат бТВ Синема. До дни ще тръгне на повече места. Поне така обещават

# 61
BGpapa, дават го "Ало, ало" пак и отново Sick - по БТВ Комеди  Laughing за не знам си кой път вече....

Аз съм на Кейбъл Тел и най-малко пък заради тъп канал като БТВ Синема бих ги сменила. Ако имате всички видове Fox, БТВ и БТВ комеди - ето го "Синема" - повтарят до откат.

Каквото е БТВ все не е мал, дето казваше баба ми, мир на праха й.

# 62
Сега видях че и на Скат са я пуснали.Иначе на сайта на Бтв има списък на кабелните които разпространяват канала.

# 63
На мен БТВ комеди, не ми харесва кой знае колко, но по БТВ синема вече гледах няколко интересни филма.И аз предполагам, че ги въртят едни и същи, но няма как, така е в телевизията.

# 64
  • София
Да похваля крими сериала Излъжи ме.Доста интересно и свежо сериалче . Heart Eyes

И аз го хваля  Peace

# 65
И Еврокомците се излагат, дразнят ме!  Twisted Evil
Преди малко прерових с търсачката и няма.... както ги няма и в списъка Евроком.
Надявам се бързо да реагират, че иначе без да се замисля ги сменям.
Евроком и Кейбълтел са вече една и съща компания. Преди няколко месеца се сляха официално...
 Измекяри са - сменяй ги.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:55 от Фиатаджия

# 66
Вчера прегледах всички канала,за да видя дали не са ми я пуснали и не,нямам я.БТВ Комеди я имам.Защо тогава не са ми пуснали и БТВ Синема?Или поне да ги разменят двата канала? Cry

# 67
В Брюксел ги боли пипера за бтв и всичките й производни...  Laughing

# 68
Момичета  в  сайта  на  бтв  има  списък  със операторите.На мен  не  ми се  отваря.С коя програма  трябва  да  я  отвора.Някой влизал ли е  там.В  Ловеч  още  я  няма.

# 69
БТВ Синема все още не е част от програмната ни схема.
9 Декември, 2009
тази вечер на новините по бтв споменаха по-долу информацията, което ме подтикна да отворя сайта на кейбълтел, на когото съм абонат.
бтв опровергаха категорично излъчването на синемата им да е мотив за вдигане на цени. и бих искала да кажа тук от този форум на кейбълтел, че ако през идващата година вдигнат цените даже и с 1 стотинка, директно ще ги изрежа от месечния си бюджет. 30 лева месечно стигат, моля. Naughty

Уважаеми клиенти, бихме желали да ви инфромираме, че БТВ Синема все още не е част от програмната ни схема.

Въпреки нашето желание за излъчване, в момента БТВ предлагат условия, които биха довели до чувствително увеличение на месечната такса за телевизия. Това противоречи на нашата логика, че в период на икономическа криза не можем да увеличаваме цените за крайните потребители. Затова ние продължаваме преговорите с убеждението, че при разумни условия от страна на БТВ възможно най-бързо ще ви предложим и тази програма, така както Ви предлагаме над 150 български и международни канали, между които 9 с изцяло филмово съдържание (МGM, TCM, Hallmark, Fox Life, Fox Crime, AXN, AXN Crime, AXN SCi-Fi, etc) ,  както и специализираните платени филмови канали с най-доброто и най-новото от световното кино - HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, Premium Digital PPV - 5 24-часови канала с последните холивудски хитове.

# 70
  • Leeds, UK
А бе не ми е за тъпия им канал БТВ Синема, ама що ще ме правят на балама да ме лъжат и без това си увеличават цените когато си искат и то без да включват нови канали.  И що няма да го имам този канал като го имат села, дето не мога да ги намеря на картата и сигурно имат 18 човека население /с извинение, ако някой го чете, ама много се дразня/  #Cussing out - това Еврокома са много тъпи хора и алчни...Чакам да ми изтече договора и просто им казвам бай-бай...

# 71
И "евроком" и "кейбълтел" са... пладнешки обирджии. И много интересно, как другите оператори си позволяват да закупят "бтв синема" без да вдигат месечните такси, а те не могат? Истината е, че са лапачи.. и им е през оная работа за крайния потребител. Като бивш техен служител мога да ви извадя доста мизерии от кухнята... но ще дойде време и до там да стигна.

# 72
  • На земята, която е всъщност звезда.
Каква е месечната такса на Кейбълтел и на Булсатком или ITV за цифрова телевизия /най- гледаните програми/?

# 73
  • КиТ
Каква е месечната такса на Кейбълтел и на Булсатком или ITV за цифрова телевизия /най- гледаните програми/?

На Кейбълтел е 17 или 18лв #Cussing out

# 74
  • София

На Кейбълтел е 17 или 18лв #Cussing out

Аз плащам 23 лева на тези мошеници #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт