Бременна,но объркана

• 9 585
  • 169
  •   1
Отговори
# 15
  • Ботевград
Че ще стават баба и дядо...то друго за мислене няма всъщност(освен моето и на бащата).Пък и други мнения не съм слушала,защото всеки си е с различни разбирания а и мен не ме интересуват чесно казано.

# 16
  • България
Божи дар е!
Друг е въпроса как ти приемаш този дар Rolling Eyes
Съвет не мога да ти дам,а само подкрепа,а и се надявам да получиш такава от близките си Praynig

# 17
  • Видин
Че ще стават баба и дядо...то друго за мислене няма всъщност(освен моето и на бащата).Пък и други мнения не съм слушала,защото всеки си е с различни разбирания а и мен не ме интересуват чесно казано.
Ако и бащата е на тази възраст ще им е необходима финансова помощ от родителите! Затова питам на какво мнение съм, защото ако ги "отрежат" ще им е много трудно с малко бебе и без пари...  Confused
Иначе аз бебе искам откакто бях на 19, друг въпрос е че чак сега го получих! Родителите ми винаги са ме подкрепяли - и при абортите (спонтанни) и при дългата борба за дете  Peace

# 18
Щом се обичате и делите един дом, бих те посъветвала да задържите бебето. Това е божи дар! По- хубаво от едно бебе няма!

# 19
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Как така тази година завършваш училище, а живееш от 3 години с бъдещия татко  Shocked На колко години си?
Родителите ви какво мислят?

# 20
За мен най-важното е едно дете да е желано  обичано. Ако можете да го дорите с това, с другото ще се преборите. Успях ти желая  Hug

# 21
Ако бащата е по голям,със сигурен доход и готов за семейство....не е проблем,но ако и двамата сте на една възраст......не мисля че ви е дошло времето.Детето е отговорност,а не прищявка Rolling Eyes

# 22
  • Ботевград
amanita,Бащата е на 23 и е доста добре усигорен.Родителите ми ме подкрепят и за мен това е най-важното

# 23
  • София
Аз забременях дни след бала и почти веднага след като разбрах, че съм бременна бях сигурна, че искам да задържа детето. Таткото е доста по-голям и имах някаква сигурност. Никога не съм съжалявала за това, че съм родила, макар много упреци да съм отнесла, много укорителни погледи и какво ли още не. Имах най-хубавата и лека бременност и още по- хубаво раждане.
Изборът си е ваш, но ако се обичате и искате да създадете семейство ви пожелавам успех. Но имайте предвид, че се отказвате от купоните за дълго време, няма да си доспивате и други неудобства.

# 24
Еее аз забременях едва 3 месеца след като завърших и се изнесох с мъжа ми. Забременях август месец, а разбрах чак октомври, когато бях студентка първи курс при това редовно. Изкарах бременна едната година после се прехвърлих задочно. Вие имате пари поне, ние тогава една заплата от 250лв и една стая в апартамента на баба му, за която плащахме и наем  Mr. Green Успешна бременност Hug

# 25
Аз не разбрах какъв точно е проблема, изглежда ми дори, че няма такъв изобщо.
Завършваш, раждаш, гледаш си детето. Няма да се налага да прекъсваш, после да продължаваш и т.н.
И аз нещо не схванах.Но ти си права.Какъв е проблема??? newsm78

# 26
  • Видин
amanita,Бащата е на 23 и е доста добре усигорен.Родителите ми ме подкрепят и за мен това е най-важното
Не говорех за теб, а за авторката на темата  Peace
Но тя темата е доста старичка, я да си признае кой я изрови  Whistling

# 27
  Темата не е ли от 07.12.2009г.? Ко стаа тука?

# 28
Авторката къде изчезна, дойде за съвет уж... Confused

# 29
Първо честито!   bouquet
И аз направих беб4ето си месец след бала.При мен обаче си беше "правене" ,а не се е случило просто...

Но от друга страна вие сте заедно дори повече време от нас.На мен проблемът ми беше с нашите,много ме беше страх да им кажа,но вие нямате и този проблем,щом няма и финансов въпрос....
 Нз дали съветът ми има значение,защото аз съм направила избор ,но още не съм видяла последствията.Но смятам ,че ако съм щастлива поне колкото сега,,,а мисля че с бебо ще съм повече...Няма да съжалявам.

Изобщо не се чуди.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт