НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
vaninha   Hug и Никол през нощта ми се събуди цялата горяща. Имаше температура, дадох й Панадол, вързахме китките с лимон и я държах будна, докато не я свали. Но на мен ми се спеше адски, та майка я взе при тях и каза, че е заспала чак към 04.30ч  ooooh! Днес, да чукна на дърво, няма Т....Дано да е било нещо еднократно, чееее  Tired

# 121
Здравейте! За патката- и аз съм патка. Вчера си взимам баткото от детската градина и детето започва да ми говори (обикновено винаги иска или да ходи ме някъде или нещо да му купувам), при което на мен главата ми бръмнала от работа въобще не го слушам и само му казвам: " НЕ, НЕ и НЕ Naughty!"(моята любима фраза), при което детето се спира , поглежда ме учудено Shocked и казва" Ама мамо, аз нищо не съм те питал?" ooooh! Joy

vaninha -бързо оздравяване  ан малкия!

Дени, не се притеснявай, spoko моя син като малък и той много се удряше, докторите казаха че заради възраста му белези няма да останат(в смисъл ,че до двадесет години ще изчезнат)

# 122
Ох и Марчето се тръшна - 38,3. И на това отгоре през ноща и изби и един зъб Cry Измъчи се милото - и то не спа и ние покрай него. Не стига това ами като ме е зацепила една глава леле ooooh!

Ноооо това не и пречи да не спира да ломоти. Вика ` влака` пу паф пу паф ту тууууу` Joy Новите думи от вчера са` баона `(балона), `гоие`(горе), `доу`(долу), `боуна`(болна) хи хи хи - ще ме умори това дете - и ги докарва и като интонация и като мимики hahaha

# 123
  • София
Ноооо това не и пречи да не спира да ломоти. Вика ` влака` пу паф пу паф ту тууууу` Joy Новите думи от вчера са` баона `(балона), `гоие`(горе), `доу`(долу), `боуна`(болна) хи хи хи - ще ме умори това дете - и ги докарва и като интонация и като мимики hahaha

Егати приказливото дете ти се е паднало  smile3532

Никол нищо не казва  newsm78

# 124
На кой ли се е метнала такава приказливка бе Денчо  hahaha Wink

лелеееееее майчета.........два дни вече ме тресе нервната система здраво  smile3515 този малкия е решил да ме праща в лудница  #Cussing out Все бели прави и то нарочно, през останалото време само ме гушка и ми прегръща краката и мрънка  #Cussing out
По този повод-Вие карате ли им се на вишите деца? В смисъл дали им повишавате тон, защото аз вчера не издържах и викнах, а той милия все едно че нищо и продължи да прави пак каквото не трябва, а аз да си викам  Crazy

# 125
Денчо ама много говори това твоето дете - Ивко знае само едно "ЪЪЪЪЪЪ" и посяга към това което иска hahaha
Дени споко всичко ще мине и замине - адаша и той оня ден си поразцепи устата с една кола, ама тия вече ги минавам метър. Гоги на 3 години си пукна главата, което за мен е доста сериозно постижение, ама той и без това си е много щур. А ти защо викаш, че е злоядо твоето дете, я го гледай как хубаво е захапал питата Wink
Вита и аз много често правя като теб - отговарям по инерция с НЕ без да слушам какво ме питат Embarassed ами то така като сме заети с 1001
Нашата елха е изкуствена и качена на един шкаф, защото иначе има опасност за 10 мин да бъде преобразена - само се чудя ако по някаква случайност Ивко я докопа какво би се случило newsm78
Мимето доста често ми се случва да повишавам тон, ама кой ли ме чува. И малкия и големия ме подминават с подхилкване ooooh! ooooh!
На всички болнички бързо оздравяване Hug

# 126
Мимето Положението е същото. Сигурна съм ще весела компания ще се съберем в лудницата  Laughing Няма да се притесняваш. Като изключим, че всичко разхвърля и се опитва да разглоби компютъра  ooooh! други бели не прави   Laughing Ама само ходи по мен и скимтори, взимам я на ръце и само ми сочи къде да я заведа и аккво да и дам, като спра да и угаждам започва да ме бута, пусна я на земята, пак иска да я взима  ooooh! Да не говорим, че днес не направи и час сън и направо лудвам вече. всички играчки прегледахме и вече нищо не и е интересно  Tired т.е. интересно и е докато е в някои друг, като го вземе и го хвърля  Crossing Arms
За карането - карам се, гледам да не се изнервям, както и друг път съм казвала говоря и много, но понякога ми прекипява  Rolling Eyes Даже и съм я пошляпквала лекичко Embarassed Като и се скарам и млъква, явно усеща нещо, ама дали правилно  Thinking
Дени Голям сладур Ивко  Heart Eyes

Денчо, Ванина дано не е нещо сериозно  Praynig

# 127
  • София
Добър ден!!!
Дени много сладък е Ивко! Hug
Миме карам се, повишавам тон, че го и шамара по дупето от време на време, но все едно ме няма. Хили ми се насреща, вика, писка и нищо не го впечатлява. Днес в рамките на минута се опита за бутне телевизора на земята, като го дърпа за кабела. Докато аз намествам телевизора, той тича към ютията и бутна, и нея. След това обърна едни кашон и се катери върху него, докато не бутна и дъската за гладене. Просто съм се хванала за главата и хич нямам идея как ще я караме. С играчките ме замеря, докато се опитвам да му покажа нещо. Уча го на думички, той ми взима очилата и т.н. мило ежедневие Crazy.

# 128
Днес в рамките на минута се опита за бутне телевизора на земята, като го дърпа за кабела. Докато аз намествам телевизора, той тича към ютията и бутна, и нея. След това обърна едни кашон и се катери върху него, докато не бутна и дъската за гладене.
Joy hahaha
Мимето Положението е същото. Сигурна съм ще весела компания ще се съберем в лудницата  Laughing
smile3521
Ей развеселихте ме  hahaha

# 129
  • Варна
На мен пък днес ми удря сериозни шамари...обикновено милва, та се хванах аз да обяснявам и показвам "как се милва, че е забравила" и тя-- ООооО Пляс един   Crossing Arms След като се нарадва на постижението си, наведе рязко глава напред и я стовари върху носа ми  fight Охках, пъшках, скимтях, а като си отворих очите, през сълзи видях, че туй хулиганче ме гледа със затаен дъх и лека усмивка...все едно на театър съм я завела. Та и аз в тоя ред на мисли, карам се понякога ама внимание- нъц. Баща й като повиши леко тон, по се шашка и кротва за малко  Rolling Eyes

# 130
  • Стара Загора
Сикрет, Joy

Стефани не проявява агресивност, но само да ме чуе да охкам, ако нещо съм се ударила, си умира от кеф, смее се с глас Simple Smile

# 131
Деница, аз хубаво разгледах снимките от прощъпулника, но как видях в далечината колелото, дето търсим да вземем на Яна Grinning Ще кажеш ли откъде се сдобихте с него.

На нашата мушмула и избиват кътници ли, не знам. Нещо по-назад е. Ужасно се кисне, все се гуши, лека температура вдига. Само по циците ми виси.
За приказването. Мара не можем я стигна в никакъв случай. Много сме назад със словесните изяви. Иначе да пищи я бива.
Карам и се така: аааа-аааа. С леко извиване по средата все едно размахвам пръст. И тя или ме повтаря и ръмжи в отговор или се разревава.

# 132
Четох ,четох и квото запомних ще пиша.
За елхичка- твърдо съм за изкуствена,за да спасим малко тази хубава природа.
За спането- съсипва меееее,снощи заспа със зор в 23 и стана в 3,40-5,50,7,30  и накрая отлепи в 8.30,през нощите си става поне по два пъти,за през деня спи по един път,но всеки ден различен.Откарва сън горе долу 2 часа-най много е правила 3 часа,но после не можеш хептем да я сложиш да спи.Много ни е трудно заспиването и е имало дни й се карам,викам й че трябва да се спи,но реве и не иска да ляга  #Cussing out #2gunfire Не знам кво стана с мен,хич не мога да се позная,не съм била такава нервачка,за най-малкото се дразня, може би защото нямам разнообразие(не искам да звучи като оплакване,а споделяне),всеки ден ми един и същ,таткото постоянно е зает(работи на две места и почива почти само в неделя,а когато си е у дома ,я гледа да свърша някоя домакинска работа- и на него хич не му е лесно и не знам как издържа) и явно не издържам и понякога детето ми го отнася-а Бога ми заричала съм че няма да бъда лоша майка,дето крещи-ноооо след това плача и се обвинявам за стореното  smile3518
За навън- трябва си количка определено на този етап,а за студеното време,направо не знам как ще ходя да си взимам кухнята,като нямам човек на разположение с кола ooooh!да ме кара като е кучи студ и май ще си оставам да си готвя.
За подправките- копър,магданоз,целина,,червен пипер,малко чубрица-веднъж и друго не се сещам
Снимките на всички са супер
За ортопед- по спомен като проходи ми казаха.
Лека ви нощ ,че ми се спиии много.
Ходих на гинеколог(от дълго време отлагам)-пих 6 хапчета и сега си слагам глобули,а Радост започнах да я кърмя през два дни,леко по леко ще се отбиваме,тъй като кърмата ми намаля драстично.Кърмя я само вечер,важно е че пропи АМ-спаси ме.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 23:25 от didipidi

# 133
Фафи беше днес на ваксина, мерки, теглилки и взимане на кръв... 77 см и 9150 гр - изискан мъж  Mr. Green Малко порева на ваксината - рубеола, варицела и не знам там какво, но за взимането на кръв се родихме - ползвахме ЕМЛА обезболяваща лепенка, та рева само от шубе  Mr. Green Препоръчвам ги горещо. Спа от емоциите 2 часа, събуди се и вечеря с нас, и пак заспа бедният  Hug

Купихме изкуствена елха и утре ще я слагам  Hug

# 134
Бубе-http://mal4o.com/product_info.php/cPath/25_126/products_id/1312
няма да съжаляваш.Изглежда супер,стабилно е а е и на много добра цена Peace

Общи условия

Активация на акаунт