НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Алекс бяхме на р.д. в неделя и подарихме  телефона на български, аз го пробвах де Simple Smile нали трябва да знам какво подаряваме. Хареса ми, има си дисплей, показва буквите и цифрите, има мелодии. Казва "време е за музика" време е за буквите и т.н. казва ало, кой е, обичам те. И за кученцето знам че било хубаво, казвало примерно "сърце" като натиснеш пак"червено сърце" и пак "обичам те" частите на тялото и разни песнички и фразички.
А  има ли други като нас дето нищо смислено не казват  ooooh! всичко е "ка" или "га-аба" и ръмжене и пруфтене. И нищо не показва, нито на колко е годинки, нито колко голям ще стане. Няма интерес да подражава изобщо. Ясно ми е че е чешит  Joy

# 106
 kaffeetrmker_2

Да си похваля ергенина  Mr. Green Вчера следобяд спа почти 4 часа  #Crazy Аз понеже го похвалих колко малко спи и той все едно го прочете  hahaha

Вергилия, аз писах вече, че Борко си пълзи. Няма никакво намерение да прохожда в близкия месец.  Crossing Arms В този студ и без това не успяваме никъде да излезем  ooooh!

Сиска,  Борко диша тежко. Почти като хъркане само че не толкова шумно. Основно през нощта като заспи дълбоко. Още не съм чела нормално ли е. Не е болен, чист е носа му т.е.  няма секрети. Забравих да питам педиатърката като ходихме на консултация.

Mury, аз му готвя без подправки, но той почти не го яде. Иска от нашите манджи, които си имат всичко(без вегета).  Crazy

# 107
  • софия
да питам прощапулник може ли сега да се прави нали са пости.

# 108
Микроелена няма никакъв проблем.Просто питката трябва да е содена.
Свекър ми е доста набожен човек и миналата седмица като правихме нашия не каза нищо. Peace

# 109
  • Бургас
Оооо мацки привет!
Ние днес направихме жалък опит с Марти да се разходим, ама такъв адски вятър духаше... ужас! Не беше толкова студено, колкото вятъра беше леден и създава впечатлението за адски мразовит ден! Прибрахме се след около 2 часа не издържахме повече Sick! Какво ще правим като г о дават още да се захлажда? newsm78 Подивях в къщи!
Тофче и Марти не казва нищо съществено освен тати, мама, баба, ам-ам и дааа! Споко ще проговорят някога! А нещата, които прави са да даде "боц", да си сложи слушалката на телефона на ухото (без да издава звук), и прави някаква маймунария която звучи като "гиийххх" и този звук е придружен с опити да срещне върховете на пръстите на едната ръка с върховете на пръстите на другата (сигурно е фен на "Междузвездни войни" като майка си и баща си и се опитва да призове "силата" hahaha hahaha hahaha)! Та в общи линии нищо особено не прави детето, ама какво сега да се тормозя ли?
Аз представа нямам за подправките, ама видях сайт и ще се образовам! Благодаря за ценното инфо!
Мимето сега искаш да ми кажеш, че трябва да дам и материал за почвен анализ, за да успея да опазя една елхичка и да я засадя после #Crazy! Ще чета и ще я мисля! Благодаря за помоща!  HugОтделно нямам си и на идея къде около Б-с може да има разсадник! newsm78
Лека и спокойна на всички1

# 110
Привет!Аз се чудя защо малкия не ме оставя тези дни да мръдна иска само в ръцете да мие,мрънка,абе особено вчера беше мноооого кисел а то най накрая първото и така очаквано от нас зъбче проби  bowuu.Вече бях започнала да си мисля чче скоро няма да видим зъби.Иначе и Васето казва най вече мама,тати бабо,ам-ам,една(като го питаш колко години е казва една) маха с пръст и се кара  hahaha много е смешен,дава боц,маха за чао,дава целувка с ръка и с устата звучно целува,слага телефона на ухото и казва ало,и като ме гледа че гоня котката и той я гони и и се кара  Laughing,казва как бучи колата -буууу.Много е лошо като е студено никъде не може да идем и малкия подивява вкъщи.Цяла зима какво ще се прави незнам, и докато излязат зъбките  ooooh!.Отивам да си пусна някое филмче тъкмо малкияя спи.Лека вечер на всички

# 111
Здравейте момичета времето направо е ужасно днес мислих ,че като не излизаме малката ще ме подлуди а то (до чукна на дърво) все едно нямах дете.Цял ден се обикаля придържайки се  и си говори на играчките и от време на време идва да се погушка в мен.За питка и ние още несме я правили но съм я запланувала за 20 беше за тази събота но бабите като казаха че луната се яде и не дават трябвало да се пълни че като тръгне да и вървяло на пълно. Относно подправките като и готвя аз слагам подщи всякакви те и в кухнята слагат пипер сол дафинов лист и др. иначе за спането ставаме в 7-7и30ч. после заспиваме 12ч. и спи 3 часа и лягаме в 21и30ч. но си играм поне до 10 и понякога с рев заспивеме.Гледам пишете за коледни подаръци аз не мога да измисля нея я впечатляват най-много две седмици и после не ги поглежда коша си седи препълнен а от рождения ден играчките не ги и поглежда .Решила съм с таткото да ходим до джъмбото.

# 112
да си пусна аз снимките от прощапулника,едва ги събрах от вички фотоапарати

ние сме с разбита уста и прехапан  език.Целуна касата на вратата.Толкова кръв тече...
ох,не ми се пише,утре
http://noemvri2008.snimka.bg/baby/ivayilo-na-mama-denica.306623.16340154

# 113
denica_ah   Hug Ние още си носим белега от преди рождения ден  Hug
DeeDee76  Joy чак пък почвен анализ  Joy пребай и няколко пъти и ще прихване  Wink Мен ако питаш не се наемай. Мъж ми досега ми разправя, че това е горе-долу мисия невъзможна: Първо елхичка се сади на пролет. А до тогава трудно ще оцелее в саксия. Второ-тези в саксиите е много трудно да се прихванат, защото се отглеждат в тор и изкуствени почви, и когато изведнъж я сложиш в естествена среда.......;Трето-самите елхички които се продават са т.нар. саморасли - такива които пречат на хубавите горски елхи и ги махат, за да проредят гората и да отворят малко пространство на здравите и хубавите да растат и т.н., и т.н.............
Аз лично не бих се наела след тази лекция, която ми изнесе преди малко. Оставаме с изкуствения вариант  Peace
Лека и поспалива от мен  Hug

# 114
  • Бургас
Мимето благодарности на теб и мъж ти за ценните съвети! Hug Разбихте ми илюзиите Cry Cry Cry, ама аз съм упорита и ще пробвам! Шегувам се разбира се! Ще пробвам, но съм ви благодарна, защото като знам, че шансовете са клонящи към нула, няма да съм толкова разочарована, ако резултата е лош! Hug
За хъркането на нослето  - на Марти миналата зима така му хъркаше, когато забравех да сложа вода в купичките (на 4-5 места в стаята слагам малки купички с вода за да овлажняват въздуха), оказа се, че му изсъхва лигавицата на нослето! Накапвай му малко физиологичен разтвор, така ми каза Док. и имаше ефект!
Дени много сладък братовчеда Ивко и колко е порастнал само! Да ти е жив и здрав и бързичко да му зарастне устничката! Hug

# 115
  • Стара Загора
Здравейте Hug

Дени, Ивко е пораснал толкова много, изобщо не прилича на бебчето от аватара ти Hug Да се оправяте!

Елха не знам каква ще вземем, мислех в саксия и после да я засадим в селото на мъжа ми (или да я пратим на Диданка Simple Smile), но Мимето попари мечтите ми Joy Каквато и да вземем, ще е качена на високо, щото няма да оцелее иначе.

За говоренето - Стефи казва основно мама. Като й сменям памперса си имаме нещо като игра, ако забравя случайно, тя ми напомня - почва да си пее "маааааааама", аз трябва да отговоря със същото или с баба, тата, нана, дада, леля и т.н. Като кажа нещо, което не може да повтори, като леля например, се усмихва дяволито и казва най-често мама. А за "ало, да" и слагането на телефон на ухото (или чорап, ако няма телефон под ръка Joy) няма смисъл да споменавам май Joy, явно ало-то почти всички са го усвоили още в началото Simple Smile

Ние тази вечер бяхме на рожден ден на детенцето на кумците ни, става на 2 годинки. Рожденият ден беше в заведение, нямаше външни хора, никой от гостите пушачи не пушеше вътре (трябва да отбележа, че непушачите бяхме повече!), беше много приятно. Трябва да похваля Стефи, че се държа безупречно, все едно си е у дома. Имаше общо 6 дечица, най-малкото на 11 м., най-голямото на 3г. и половина. Стефи беше толкова щастлива, разхождаше се с един балон и гледаше с учудване ревящите деца, но без капка да се трогне Simple Smile Изобщо не ни търсеше с баща си, само от време на време да се гушне за 2 сек. и пак бягаше. А бе - спокойно е така, дано винаги да е толкова общителна и послушна Simple Smile

Пожелавам ви лека нощ и отивам да се присъединя към спящите, че съм поизморена Simple Smile

Редактирам (а щях да ходя да спя, а ooooh!) - снимки от рождения ден

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 00:08 от Астера

# 116
  • Бургас
Мацкиии просто не мога да се сдържа и ще споделя с вас да ми се посмеете!
Кака ви ще са и необходими лекарства за оросяване на мозъка Wink! Нали вчера ви се жалвах за портфейла си, който попаднал в стоката на някакви хора! Да, да ама не! Не е бил в стоката, ами моя милост - "голямата бяла птица"(но не лебед), да вземe собственоръчно да го пусне в чантата на клиентката, която е поставена на масичката до моята чанта ooooh! ! Приятно ми е  от днес може да ми викате "патица" bowuu Joy bowuu! Но важното е, че съм послушала приятелката си и съм си прибрала портмонето (къде не е от значение в случая)! Embarassed Embarassed Embarassed
Дали някога ще спра да забравям? newsm78

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 00:37 от DeeDee76

# 117
Аз за говоренето си знам, че милия прилича на баща си, ама не е толкова зле като него. Той казал първта си дума на година и нещо, думата била ба-ба и счупил чаша в масата от зор  Joy (Марти си я повтаря от 6-месечен). А дядо му до 3 годинки почти нищо не говорел и после като се отприщил на 5 пишел и четял  Shocked станал вундер кинд, в 4-ти клас си правел сам трансформатори  и е от онези хора дето всичко ама всичко им приляга(самоук музикант, техник, влече го история, гмуркане и мнооого други,) абе дано детето на тях двамата да прилича, че аз каквато съм с две леви леле мале  Joy
Марти си е създал едни навици и ми е много смешен, като ритуали. Сутрин щом стане, като  си изпие млякото по пижама обикаля всички стаи, явно проверка. Ходи и гризе гумата на пералнята. Като взема чорапи от шкафа, винаги 2 чифта, изпъва ръцете напред и така ги носи, като робот малко, едни лъжици има метални и си ги хвърля само зад гърба, а другите работи нормално си ги хвърля напред. Много ми е хубаво да го гледам как си играе и сам си измисля игри Simple Smile
Дидее и аз съм отвеяна като тебе, оправия нямаааа Simple Smile

# 118
Ха добро утро!

Ние пак не спахме, ама това едно на ръка...  ooooh!

Ей, много малко яде това мойто дете, значи... Едва ли има друго чааак толкова злоядо.  Crossing Arms Всеки път като започна да я храня и направо откачам от нерви. Ами то изяде 3 лъжици със зор и започне да се сърди  и да не си отваря устата. Ето сега от бисквита и половина с мляко изяде 1/3, което означава половин бисквита.  Shocked От пюренцата даже не можем да докараме половин бурканче.  Sad

Все се каня да питам педиатъра за нещо за апетит и все забравям. Днес мисля да я свърша вече тая работа.  Thinking
Има ли някой, който дава някое сиропче за апетит и какво е?! Има ли ефект???  smile3511

Ние от два дни не сме излизали. Днес се канех да се разходим, но казаха, че ще е по-студено от вчера, та не знам...

Лек ден от нас!  Heart Eyes

# 119
Добро утро!Ние пак сме с Т- 38,3 СУТРИНТА  Whistling и снощи цяла нощ не сме спали,и за капак като се задави,за секунди спря да диша и се вцепени  Cry така се уплаших никога не бях виждала такава гледка,викам краи отиде ми детенцето  smile3518 добре,че бях чела тук да го обърна с главата надоло,та повърна и си взе въздух.Господ да пази всички дечица.Изчезвам ,че мрънка после като заспи ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт