НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
иначе на Момо засега сме планирали шейна(дървена), но не е купена и сме взели един пъзел, от тези за земята, с цифите от 1 до 10, мисля, че ще хем играчка, хем ще го позлва като килимче (ако не го изяде).

А как си мечтая да можем да повозим Яна на шейна! Ама тук толкова рядко се задържа сняг, а за снежни курорти само мечтаем, че дори нямам повод да купя шейна на детето. Аз съм отраснала в Разград, а там зимата си е истинска, че понякога и много люта. Липсва ми истинската зима Sad
И аз днес си мислех, че нищо не помня от бременността, а ми беше толкова вълнуващо, че си мислех, че ще го помня вечно. Днес дадох на една приятелка някои от бебешките дрешки на Яна. Толкова са мънички и кукленски. Стана ми мъчно. И пак ми се прииска бебе.
Ние искахме да подарим за Коледа триколка на Янулата, но аз така и не сварих да я купя. Сега се надявам да успеем тази седмица да поправим пропуска.

# 196
 Hug
За подаръците-не коментирам  Rolling Eyes нямам си и на идея. КАкви подаръци без пари? То пари за ядене няма.....таткото не е взимал заплатата за октомври още, направо не ми се мисли сега като се почне с моите 240....... Thinking
Въобще не може да ми стане коледно още.

Даже и украсата не е готова-не ми се занимава  Crossing Arms

# 197
  • София
Добър ден момичета!!!
Нещо ми е много забързано напоследък ежедневието и забравям, че трябва да ям. И тази сутрин като ми причерня пред очите, набързо хапнах един сандвич, преди малко още един(ядох го един час заради Криси). А имам да свалям още килограми и тъкмо се бях замислила за диета, но ще го оставя това за по-нататък.
А Крис ми взима здравето, толкова енергия има, като за трима. Само поразии, с играчки много малко си играе,или седи при играчките ако аз съм там, за да го забавлявам. Навсякъде се катери, бута си разни работи, за да може с тях да си помогне и да се качи. А как се е научил да пищи, за да му се обърне внимание, оххх... И сутринта го питам "Искаш ли ам-ам?" и той ми каза "Не".  Joy
За подаръците мислех нищо да не му купувам, нали още не разбира, а пък получи много играчки покрай рд-то. Но ме скастри една позната, че трябва да има нещо под елхата и му взех телефончето на Фишър прайс. Едната леля му подари кучето, а другата букварчето и сега много им се радва на песничките.  Grinning И майка му се радва, има 2 минути за тоалетна hahaha. Аз по принцип съм решила да му купя една кола за бутане с крачета за лятото, пък да видим, но засега още е под въпрос. И шейна има, само снега да дойде ще е супер.

# 198
DeeDee76 , би ли споделила от къде поръча книжките?!

mimeto_mss   spoko Не се натъжавай! Здраве да е! Това е най-важното!

Аз на Симона май това й харесах последно

Мисля да й взема и няколко книжки.

Днес мойто злоядото не излязох с него на глава и й дадох да се храни сама с лъжичката. Беше много доволна и успях да я излъжа на хапне малко повече от обичайните 4-5 лъжици. Май вече ще се учим да ядем сами...  newsm78

# 199
Момичета, някоя от вас получи ли майчинство за след 1 година, там 240 лв според дните от Ноември след термина?

# 200
Вергилия чакай да мине Нова година и тогава евентуално може и да ни огрее - ха ха ха Joy, то не е смешно ама....
Ние на Марче ще и подарим ей такъв кон:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1503957 … ame=STRK:MEWNX:IT
Днес украсихме елхата - пу пу пу много яка стана - Марчето вече опоска по-ниските играчки та така...
Хайде лека вечер Hug

# 201
 kaffeetrmker_2

Утро, честита ви годишнина! (На патерици че тези дни нещо пак не стигнах до форума  Embarassed) Много да се обичате и Симона да спи повече, за да имаш време и за други занимания  Laughing

За подаръците - вече казах, като на Диди пистата сме купили за момъка.

За  preggo всичко си спомням, колко зле бях разбира се ooooh!. Едва ли някога ще забравя  #Cussing out въпреки че всеки ден си повтарям че е минало, но ...  Tired 

Шопи, от мен имаш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ... то не остана.  Wink Ще ги уредиш ли с 1 година разлика? Mr. Green

Сложихме елхата и вече втори ден оцелява  Thinking

Да се оплача че се разболявам  #Cussing out Още не се давам, но то с това кърмене не мога да пия много неща, та ще видим.  Tired

# 202
  • Бургас
Утро - книжките ги поръчах от страницата на издателство "Труд", иначе ги има и по отделно (в бокс са 10 книжки)! Написах в "Google" - "Зайчето Питър" и потърсих различни оферти! В петък поръчах в събота ми доставиха пратката! Мисля, че може да се намери и по-добра оферта, ама трябва поръчка за над 100лв! А иначе самите книжки ги има по всички по-толеми книжарници - "Хеликон", "Пингвините", "Буквите" и т.н.! Обаче са доста скъпички Sad! Безбожна цена за десет малки книжки (59,99лв.)! Ако не бяха паричките дето му ги дадоха на Марти за подаръци нямаше да получи почти нищо от това, което съм му купила сега ама... имал късмет милият Sunglasses!
За майчинството (това от 240), мен ще ме огрее чаак към края на януари или началото на февруари! Нашите плащат на края на януари осигуровките за декември, а докато не ги платят майчинство няма да видя! Rolling Eyes
Мацки да попитам за яслите - трябва ли при подаването на документите някаква служебна бележка от работодател? Нямам представа, а яслите през деня са заключени, а директорите ги няма сутрин и вечер, а през деня не вдигат телефона, та инфо няма никакво...
Юле - няма да се даваш! Стикай зъби! Няма една глупава настинка да те събори я! Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 02:40 от DeeDee76

# 203
Добро утро и от нас!

Покрай тези подаръци съм се побъркала и аз - на финала не мога да постигна съгласие със себе си. Гоги иска толкова много неща, а аз искам да му купим Лего. Татито пък е на мнение, че детето трябва да получи подаръци на които да се радва, а не функционален (има предвид конструктора) Имаме още малко време да решим, така че ще помислим още. Ивко е лесен - всичко му е интересно така, че няма да има проблем при избора.
А утре Гоги имат дядо Коледа в градината и аз съм в чуденка дали да го пусна - толкова много ще се радва, но от друга страна сигурно ще има болни деца, а сега въобще не е подходящо да се разболява преди празниците, а и на Ивко му предстои ваксина в петък. Абе при нас е пълно с дилеми.
Юле не се давай на настинката Hug

# 204
Привет мами!Покраи тая наша Т няма време да пиша.След 4 дни с Т от снощи нямаме и ни пробиха първите 4 горни зъба  bowuu сега чакаме и долните два да пробият,че се измъчи милото ми детенце.И ние докато се уверим,че не е нищо сериозно ходихме при 4 лекари.Шопи стискаме палци всичко да мине леко и меко и скоро да се похвалиш.Юле веднага  да и надвиеш на настинката.За подарък незнам и аз какво ще правим,тези дни така се охарчихме с тези болници,ч е мисе плаче.Ккак ще изкараме празниците незнам.Така искам да вемем нещо на детето  Sad незнам дали ще можем,пусти пари като вссе не стигат.Майчинство и аз на 3 декември взех само до термина след това не съм взимала и незнам кога и да очаквам.Елхата и ние още не сме украсили но тези дни ще я сложим.Малкия цяяла нощ беше неспокоен и сега сутринта в 8 като заспа още спи  newsm78.ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ.

# 205
Привет!  Heart Eyes

Днес гледам, че времето навън доста е омекнало. 2-3 градуса е и всичко се топи.
Чудя се дали да не се пробваме да излезем малко със Симона.

Вие излизате ли в тия студове?

DeeDee76 , много благодаря за информацията за книжките. Че малко се  Shocked като видях, че са 60лв. в комплект. То вярно, че са 10 книжки, но предпочитам да ги купя една по една.  Peace

Юле, дано успееш да пребориш болестта!  Hug

Тонеска, няма ли начин да заведеш малкия само за тържеството?  Да не е цял ден на градина.

# 206
Привет и от нас с Калина! При нас е бяла приказка и вали сняг, та мисля да изведа Калина навън да се сблъска с това чудо, малко да я позамерям със снежни топки Simple Smile По този повод, Утро, извеждам Калина почти всеки ден, стига да не вали и да не духа твърде силно - обличам я с термогащи, пуловер и яке и отгоре шапка и шал и сме навън, че иначе не се трае. Ако ми се стори твърде студено и слагам пелена на краката.
Благодаря за споделените идеи за подправки Hug  - ще го давам по-смело, че досега не смеех.
Някой беше питал за лекарство за апетит - Утро ти ли беше  newsm78- знам за сиропче Апетон - не било скъпо, билково и помагало за злояди деца. Можеш да пробваш - една позната ми го препоръча - нейната щерка също била злояда и с този сироп си подобрила малко апетита.
И аз още не съм купила подаръци, ама и не съм измислила, та ще видим тези дни.

# 207
Здрасти момичета Hug
Покрай този случай със съкратените майки по време на отпуск за отглеждане на дете, се захванах с едно малко разследване на случката. Та молбата ми е ако има пострадали сред вас или ваши познати да ми пишете на лични. Колкото повече майки се обединят, толкова по-голям шанс за успех има. Просто не може тия да си правят каквото си искат и то безнаказано  #Cussing out

# 208
  • София
Утро, независимо от времето почти няма ден, в който да не съм го извеждала. Само да няма дъжд и много гъста мъгла. И при вятър излизаме, само обръщам количката, така че да е с гръб към вятъра. Миналата зима почти нямаме пропусната разходка, а си беше доста студено. Детето трябва да се калява. Вкъщи също не държа много топло - не повече от 20 °С. В събота пуснахме парното за пръв път тази година. Даже вечер за къпането не съм топлила стаята. Вчера ми беше за сефте, че си стана студено и вече ме достраша да не го простудя.

Сега го чакам да се събуди и излизаме.

Ванина, почти ви завиждам за скоростното пробиване на зъбките, макар и с Т. Ясен милият се мъчи от юни месец и има само 6 бр. Чакам още два в скоро време и силно се надявам после да има малко затишие, че от 2 месеца не съм спала нормално през нощта Tired. Добре че като му дам да яде се успокоява за 2-3 часа до следващото ядене ooooh!. От няколко дни нощем пие по 1/2 л. мляко #Crazy.  

# 209
Здравейте, момичета Hug! При нас нищо ново! Али е добре, само дето отказа обедното кърмене, причината е че взе да става сутрин много късно - към 9-9,30ч и закусва в 10 и като се прибера в 12ч ,не е гладна. За съжаление ми се вижда ослабнала за две седмици, уж ядяла, а защо така newsm78, дано на мен така ми се струва, смятам този петък да я заведа на консултация и да проверя. Аз по цял ден ям на работа, а същата работа, станала съм кожа и кости ooooh!. Свеки миналата седмица ме беше ядосала, давала на Али всеки ден шоколад Shocked и се беше обринала, тая жена не стига че е тъпа, а не чува като и кажеш нещо, много бях бясна, защото докато разбера от какво е обрива #2gunfire.

Искам да попитам майките чиито деца са проходили, има ли промяна във надаването и килограмите?

Общи условия

Активация на акаунт