НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Привет  Hug
Снощи таткото ме зарадва и донесе елха (да усетим малко и ние празничен дух). Украсих я. Малкия не я и забеляза като стана, докато не загасихме лампите и не видя, че нещо шарено свети  #Crazy Първите му опити да се добере до играчките бяха неуспешни, защото го боцкаха игличките  hahaha но накрая хвана цаката на нещата и си свали две топки, а резултата беше-заградих елхата с дивана и фотьойла, така че сега достъп до нея няма  Naughty  Wink

# 211
Добро утро и от нас  Hug

Днес беше страхотна сутрин ...няма що  Crossing Arms
Имахме бележка ,че вчера ще правят някаква профилактика и нямало да има ток ...Това добре,отидохме в Банкя и цял ден там...Снощи се прибрахме ,легнахме и днес сутринта ставаме и няма тоооооок  ooooh! Тъпаците не били свършили вчера и довършвали днес ,ама на нас кой да каже ? #2gunfire ...Та сутринта като луда обикалям с термуса по кафетата на около и се моля за топла вода да направя млякото на малката като някакъв просяк  Rolling Eyes Twisted Evil...Представете си гледката -по анцунг,рошава ,Алето по пижама и грека отгоре ,аз с корема и се моля на хората за  топла вода  hahaha Срам и резил !Сигурно са си помислили ,че не сме си платили тока ... Laughing вече очаквах някой да ми пусне мотети в джоба  ooooh!...

Тия хора са за разстрел просто  #Cussing out...и това ми било цивилизация ... ooooh!

# 212
Здравейте и от нас!
И ние с Владунчо излизаме всеки ден - може да е за малко, но не пропускаме. Единствено вчера останахме цял ден вкъщи и детето доста се поизнерви - отвреме-навреме отиваше до външната врата и се опитваше да я отвори и ми носеше ботушките си. И аз съм на мнение, че ежедневните разходки закаляват.

Шопи, представям си колко си била бясна.

Подаръците вече ги заформих горе-долу. На Влади - телефончето на Фишър Прайз и една гъсеничка, която се дърпа с въже и три топки се въртят отгоре й. Баткото си е харесал едни баскетболни маратонки.

Майчинство от 240лв. не съм получавала още. Само за 5 работни дни от ноември, т.к. терминът ми беше на 8.11.

# 213
Така вместо ваксина за шарките се сдобихме с чревен вирус и Радост плака тая нощот 24.30до 1 и нещо милата и няма укротяване в чудо се видяхме с баща й.После се изака(много лошо миришеше) след рева,смених я и си игра до 3 часа после й дадох пак мляко и заспа,но спа много неспокойно и днес имахме час но ни прегледаха и се установи това.Дано не вдигне температура,чееее ......
За майчинството не мога да хвана кога за кво е,но ще се поинетресувам.
Сега й варя картофче и морковче и ще й давам оризова вода и Ентеролче.
Отива да пооправям че заспа малката.лек и успешен ден от мен  Hug

# 214
Ванина тия зъби са ужас докато изкарат. Ивко вече 3 месеца го мъчи един зъб и вчера най-накрая проби. Ама какво ми беше учудването като видях, че е кучешки Shocked вместо кътник - малко размести ред ама здраве да е.
Майчинство съм получила само до 14.11 - датата на термина - другите незнам да се надявам ли до Коледа да пристигнат или ще е догодина newsm78
Утро аз си мислях точно така да е само за тържеството, ама пак няма как да избегна Гоги да се нагушкат с приятелите.
За разходките - не пропускам ако времето позволява - единствено ме спира дъжда. Днес пак си направихме 30-40 мин докато отидем за храната макар тука да е доста студено. А за спането - само на студено. Гоги спеше все на топло като малък и все беше болен така се беше изнежил, откакто спряхме да пускаме радиатор е много по-добре положението.

# 215
Привет!!! Изкарах малкия да спи на верандата в количката, че да свърша малко домакинска работа, дано да поспи повече. от известно време е решил, че прахосмукачката е някакъв звяр и всеки път като я включа, се мята отгоре й да я бори  hahaha
Ние решихме да не купуваме елха, имаме на двора някакво кипарисовидно дърво, не е много високо, та днеска мъж ми го закичи с малко гирлянди и пластмасови играчки. Няма къде да я сложим елхата в нас, все ще я докопа бесовеца.
Шопиии, да вземем да ви подарим един газов котлон,а? то на тия идиоти от ЧЕЗ май им стана навик да се гаврят с хората, ама и те ще си намерят майстора, сигурна съм.
Ванина, много е неприятно това  едновременното избиване на няколко зъба, и Момо е така, но да ти кажа да се въоръжиш с търпение, че още не са го почнали задните зъби, там е голям ужас докато пробият (и ние още нямаме де, само със 7 зъба сме)
Денчо, ще поразпитам тук там ,ако има уволнени ще ти кажа.
Юле, парацетамол+вит.Ц+клеева тинктура може  Hug стискам палци да не се разболяваш!!!
айде, до скоро, че работата край няма  ooooh!

# 216
  • София
Искам да попитам майките чиито деца са проходили, има ли промяна във надаването и килограмите?

Ида от както проходи, преди кажи-речи 3 месеца не е качила и грамче! Все си седи 12 500-12 600, което мен много ме радва, защото какво беше това чудо, по половин кило всеки месец, на 2 годинки щеше на е 20 кила  ooooh!
не се притеснявай, нормално е като проходят, да се поиздължат малко, от което и дори да са същите килцата изглеждат позаслабналки, защото преструктуритат мазнинките. освен това не знам как е при вас, но Ида не се спи, все тича на някъде. Как да качи кила детето, като изразходва всичко, което погълни, а се храни със завиден апетит  Peace

# 217
Утро знаеш ли че тази парочистачка дето ми даде на линк се оказа че е само освежител, а не чисти. Предопредиха ме, че те си пишат парочистачки просто хей така, а в действителност те са си мн по-скъпи. После проверих в Техномаркет-там също т.нар.освежители бяха около стотина лева, а парочистачките си бяха доста.. Whistling
Запрохождането и килограмите, ние от край време си качваме по 300-400 гр., но проходихме мн рано, а и преди това постоянно беше в движение малки. Последния месец обаче си е наддал 600 гр. (което е добре  Mr. Green)
Шопи то не е за смях, ама  Laughing Това за газовия котлон е идея Thinking. Мама има и винаги я спасява в такива моменти.
Юле изпълни рецептата на Диданка и  Hug

# 218
 kaffeetrmker_2

Благодаря ви момичета.  Hug  Днес съм на същото положение, нито болна, нито здрава  Crazy

Вита, за шоколада нямам думи  ooooh!  Да нахранят Али и да не ти кажат  #Cussing out

Шопи,  Shocked ooooh!

Тони, аз бих купила подаръка, който иска детето  Laughing Цяла година затова е слушало, за да получи каквото иска  Wink

Ванина, голям зор са зъбките, но няма начин да им помогнем   Sad

Комарче, то Ясен пие мляко почти колкото Борко.  Rolling Eyes Как сте с манджите през деня?  Thinking

За разходките - почти не излизаме с количката, защото е много студено.  ooooh!  От няколко дена времето стана подходящо, но пък аз се чувствам зле. Tired Излизаме само с таткото по магазините ако нещо трябва да се купува.

# 219
  • София
Здравейте, сладурки! Hug
Срам и резил! Помните ли ме коя съм? newsm03 Не съм писала от няколко години, ама нещо с времето не мога да се оправя. Не съм и чела тази тема, за което моля да ме извините. Ще намеря начин да попрочета малко.
Ние сме добре, Алекс от около седмица и повече ходи самостоятелно и само обикаляме стаите. Тези дни и прощъпулник мисл да правя....сигурно сте го коментирали, ама няма кой да прочете Embarassed
Лека и спокойна нощ на всички ви, утре ще пиша повече Hug

# 220
  • София
Комарче, то Ясен пие мляко почти колкото Борко.  Rolling Eyes Как сте с манджите през деня?  Thinking

Юле, накара ме да се замисля - че той Ясен наистина пие по 1 л. АМ на денонощие #Crazy. Така е горе-долу от 1 седмица. Иначе през деня си изяжда и всичко от кухнята. Явно голям глад го е погнал Mr. Green. А само преди десетина дни ме правеше на луда и едва успявах да му напъхам по няколко лъжици манджа. Караше предимно на АМ и пюрета тиква с пуйка / пиле. Той и сега си ги обича тези пюрета, де. Други не иска и да помирише. Явно зъбите са го оставили малко на спокойствие и си яде детето манджичките. Ама защо тогава продължава да се буди нощем и да си търси млякото newsm78. Дано не му стане навик да яде по два пъти на нощ, че не се виждам още дълго така. Сега е с лека хрема и направо не ми се ляга, като знам, че скоро пак ще има включване. Tired

Мишле, честито прохождане на Алекс Hug. Къде се загуби? Пък не си и чела, тц, тц, тц... бива ли така Crossing Arms! Хайде МАРШ да четеш назад. Никакво лягане, докато не наваксаш с материала Naughty

Хайде лека нощ и дано да е спокойна и за дребчовците, и за мамите.  bouquet

# 221
Честити първи стъпки на Алексче.Само напред да я водят в живота крачетата.  Hug

Чужбинските мами я ме светнете като не сте пребиваващи на територията на страната плащате ли здравни осигуровки.И какви документи трябва да преведа и легализирам, които ще ми трябват-актове за раждане, свидетелство за брак, картона на Анита с ваксините, дипломи  newsm78

# 222
Ели, за здравни осигуровки подадох молба да не ги плащам т.к. няма да съм в страната повече от 6 месеца. Може и да си ги плащаш, ако ще си правиш големи ваканции в БГ и ще ползваш здравната система. Въпрос на избор според плановете.  Rolling Eyes Ако искаш повече подробности да ти пиша на лични  newsm78
За останалите питанки нямам идея. Ние преведохме(без легализация) дипломите, акт за раждане, за брак ..., но засега само си стоят преводите още не са ползвани.  newsm78
Предполагам че превод на картона с ваксините ще ти трябва, ако искаш да запишеш Анита на градина.  Thinking

# 223
 newsm51 Здравейте на всички!!! Честито на всички порастнали момичета и момчета!!! Да си ни живи и здрави, усмихнати и щастливи дечицата ни!!! Аз съм под голямо напрежение покрай моето учене!!! До никъде не съм стигнала и направо ме обзема отчаяние!!! smile3529  341uu atwork smile3518 smile3518 smile3518 Иначе ние изкарахме и второто си боледуване - налепи по гърлото+висока температура. Малкият Владко сега си има отделна детска стая и с баба Мими се гледат, за да не пречат на учебния процес на мама smile3521

# 224
Опсссс, забравих да се похваля - и ние проходихме на 8 декември newsm44

Общи условия

Активация на акаунт