НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Привет мацки как сте?
Утро честита годишнина! Hug
Ние днес бяхме на фирмено парти с Марти и видяхме Дядо Мраз Laughing! Много беше смешен милият, защото идея си нямаше какво го правят и къде се намира, но играчката си я взе с удоволствие hahahahttp://noemvri2008.snimka.bg/maternity/sl-nchogled.440362.16387139 А за протокола утре сме на РД на едно друго момченце, което става на годинка изобщо Марти го е ударил на живот в последно време, и мака му покрай него bowuu bowuu bowuu
Лека и спокойна вечер!

# 181
Е извинете не са ли олигофрени тия от Социално министерство и Зоконодателната власт в частност #2gunfire #Cussing out
Ами олигофрени са си то се знае  #2gunfire
Значи хубаво трябва дсе обмисля всичко  Thinking
Благодаря ви и на двете със Шопи - идеално го обяснихте и по ясно не може и да ми стане Hug

# 182
  • София
Мда, много тъпо е измислено. Не стига, че заплатите са ниски, майчинството е ooooh!, ами сега и щях да падна от стола като чух, че ще дадат на бедните пенсионери по 25лв.  #Cussing out Как не ги е срам бе, направо съм отчаяна, имам чувството, че живея в някаква пародия на държава. Все по-често се замислям за бягство в чужбина, даже вече се чудя и защо седим тук. Бясна съмммммм.................................. #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Шопи чакам те да направиш 36г.с. и официално да ти кажа, че можеш вече да се обебваш. Wink

# 183
Оф, мразя да говоря за политика, ама ще кажа само нещичко малко:
Да така е. Ама ние сме си винивни, щото ги гледахме как крадат, крадат и нищо не направихме и сега пари няма.
Аз пък казвам браво че поне нещичко са намерили да дадат и то на най-бедните.

# 184

Шопи чакам те да направиш 36г.с. и официално да ти кажа, че можеш вече да се обебваш. Wink

smile3520 fiuuuuuu

# 185
# 186
Мда.Шопке аз знаеш ли откога съм измислила заглавие на темата и само чакам момента да наближи, че да я преименувам.
Докторите какво казват-кога ще е събитието

# 187
На 17ти съм на док .Тогава ще си взема и документите за болницата и ще го мислим ... Crazy

# 188
За закончетата  Whistling ooooh!не искам да се ядосвам рано-рано.
За Шопченцето сладко да стиска още малко и всички ще сме с нея в родилна зала  Blush Hug
Лек дена на всички   bouquet

# 189
Шопи ами че то не останало ooooh!
Леле скоро ще си имаме бебе Hug
За законите ще си замълча, че иначе ще кажа много глупости, които всички си ги мислим #Cussing out

# 190

Айде добро утро с едно кафенце

Шопче значи ще чакаме отчет на 17-ти  Hug

# 191
Утро, честита годишнина! Желая ви много да се обичате, разбирате и да си родите минимум още едно детенце! Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията, момичета! Ама защо всички ми пожелават още деца?!  Rolling Eyes Две не са ли достатъчно?!  Wink Свекър ми и той - да сме си родяли още три деца!!!  Crazy Освен да се случат тризнаци не виждам друг начин.  Whistling Засега обаче нямаме такива планове. Симона ми е взела здравето отвсякъде на този етап.

Нищо не казвате - какво ще подарявате на децата?

# 192
  • Бургас
Добър ден на всички!
Тук естуден, ясен, зимен ден! Чакам младежа да се събуди и ще го обличам да ходим на РД!
Утро моля, моля - аз деца не съм ти пожелавала (бих, но само, ако знам че искаш, защото за момента две ти стигат... , за повече на следващият РД Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug ). За подаръците ние вече казахме - писти и автовоз "Tonka" на "Playskool" и палатка с комплект пластмасови топки. А да и в петък му поръчах комплекта от 10 книжки на Билатрикс Потър (за зайчето Питър, Мис Тигимигъл и т.н.) Много са хубави, но старото издание е по-яко! За съжаление моята книжка от детството е като мекица от четене (била ми е любима), та поръчах нови! Има и пет приказки, които не съм чела та подаръка е за двамата Laughing! Странно ми се стори, че като поръчвам през нета ми идва с 6лв. по-евтино, отколкото в книжарницата (Пингвините напр.), говорим за сайта на "Пингвините" и съответно тяхната книжарница в Б-с! Това са му за сега подаръците, ама да не си помислите, че са само от нас с баща му - няма такова нещо - баби, дядовци, лели и т.н. дадоха по някой лев иначе щеше да има само палатка, топки и книжки Laughing!
Шопчееее май наистина не остана  Rolling Eyes!Ще чакаме отчет на 17-ти Hug
Лек и спокоен ден ви желая!

# 193
Лелииии, Шопи, ама то наистина...ти как се чувстваш, освен, че все едно ти е за сефте? тежи ли тумбака, шава ли много младежа  Laughing да си кажа, аз все едно не съм била бременна - нищо не помня, оня ден даже се сетих как гадно ми се схващаха краката докато спях, и това бях забравила.
Утро, честита годишнина на патерица!!! да си кажа за куклата, с риск да ми се сърдите - аз такова нещо никога не бих купила - много пари са, а детето ще си играе с него месец-два и после ще започне да го чупи и айдеее, 100 лв на боклука  Peace
иначе на Момо засега сме планирали шейна(дървена), но не е купена и сме взели един пъзел, от тези за земята, с цифите от 1 до 10, мисля, че ще хем играчка, хем ще го позлва като килимче (ако не го изяде). Взехме го от ЮСК за 10лв. стигат му тези подаръци.
от вчера детето се качва на дивана при всяка възможност, и се опитва да скочи на главата си.. направо е някакъв ужас, нищо не мога да свърша  #Cussing out

# 194
Привет  Hug
Оф, това мойто дзверче ще ме разболее, няма пек, няма мраз ние навънка/иначе не иска да спи  Crossing Arms/ Ей, досега се приспивахме на снега  cold

Утро честита годишнина/на патерци/Още много по токова в любов и разбирателство!

Шопи Имаш още време, стискай краката  Hug

Законодателството ни е под всяка критика, но според мен основния проблем сме ние, самите хора,докато ние не променим начина си на мислене, светоглед и изобщо отношението си, никой управник не може да ни оправи  Naughty

За подаръците, както казах вече и взехме телефончето на Фишър Прайз/една дружка даде парички,т.е. това е нейния коледен падарък/, а ние решихме последно да и вземем пласмасова къща. Има я по-евтина в Хипото /189 лв  Rolling Eyes/, та мислим да се възполваме, пък после ще му мислим  Confused Взехме и две колички/ мъжкарана ще я прави/, една книжка и може би още нещо дребно да има под елхата  Heart Eyes

За ви се похваля онази вечер бяхме на Коледно парти, танци, песни, голяма веселба, ама докато вляза в ритъм се чувствах като стара баба  Laughing Ей, Удъртяваме вече  Laughing
Хайде, отивам да наговя нещо за обяд.
Спорен ден  Hug

П.С. Диданка имаме два пъзела, който се ползват и за постелка, но засега не служат за нио друго освен за ядене  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт