Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 118 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Географският център на България-Габрово
На всичките вкусотии и красоти които сътворявате човек не може да устои,аз се представям с едни  скромни мъфини  с тиква.Рецептата е от един каталог на "Пикадили"

# 136
  • София
Аелис, може ли рецептата н този кекс с локум, изглежда.........охххххххх......как само изглеждаааааа Hug

Аз правих снощи за вечеря пилешки бутчета в марината от мед, мандаринен сок, соев сос и чесън, станаха божествено вкусни, но бързо се излапаха и не успях да ги снимам Mr. Green Исках да ви покажа златистата коричка, но следв. път Flutter

# 137
  • София
Закуска  от мен  Mr. Green

тостчета с филе,кашкавал и сирене Чедър

# 138
Здравейте магьосници!!!
Правите страхотни неща!!!

Много Ви моля ако някои може да ми даде рецептата за сладките и солени лодки!!!
МНОГО,АМА МНОГО ВИ МОЛЯ!!!
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ето какво е обяснила леля Ог:
"Лодчиците са много лесни и мързеливи. Самите кошнички са готово купени. Сладките са с крем оле, леко желиран и желирани плодове. НЕ слагайте круши, банан и ананас. Соленките са салата от рачешки рулца, царевица, кисели краставички, копър, майонеза, кисело млекце, сол и черен пипер. Това е- лесно и ефектно!"

М/у другото такива лодки,а и други форми има в Метро,но са доста в опаковка и това ме въздържа да взема.

# 139

Аз правих снощи за вечеря пилешки бутчета в марината от мед, мандаринен сок, соев сос и чесън, станаха божествено вкусни, но бързо се излапаха и не успях да ги снимам Mr. Green Исках да ви покажа златистата коричка, но следв. път Flutter
Ще дадеш ли рецептата?Много вкусно звучи!   bouquet

# 140
  • Пазарджик/Лондон
Мишле_ , ето рецептата за кекса с канела и локум :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13421185#msg13421185

И аз очаквам подробности за маринованите пилешки бутчета Hug.

# 141
Много вкусно и приятно.Браво за всички.
Макар и със закъснение честитя на всички именните и рожденни дни.Малко по гости но днес вече трябва да се готви.
Гореща пилишка супичка в студения и мрачен ден,печено пиле с картофено пюре,кекс и баница с кори на сач.
Да е топло,вкусно и уютно за всички.
smile3525

# 142
от мен днес отчет рано-рано  Joy

праз със ориз и бекон

и супа топчета вдъхновена от супата на Рина, но нещо не я докарах като нейната, ахахахахх. Дори от мерак да е жълта, сложих и малко шафранец, но нещо пресече ли се, какво се случи - не изглежда както ми се искаше. Но е много, много вкусна. Аз я допълних с праз, броколи и целина от тази стъблената. Но спестих фидето.

# 143
Предишната тема я пропуснах, имам много за четене и разглеждане. Страхотни сте всички!  bouquet
За да не е без хич, записвам се с една стара снимка на паста Wink

# 144
  • София

Здравейте!
Мили, много ти е хубава питката! ( още сънувам рибата-мутант и малките рибки на Лабрекс)
Аелис, сладкиша ти е много изкусителен!!! ( наподобява малко лесен сладкиш без яйца)
Меганс, много вкусно е у вас!
Лоис, оризът ти е направо фантастичен, без малко да се пресегна да си взема малко с вилицата!
Днес е  "музикален"  ден у нас........
- боб чорба

- боб яхния

- туршия по рецептата на Блонди ( Благодаря ти Блонди за  напътствията  smile3525  )

- баница с локум

# 145
Ммммммм пак вкусотийки момичета!  Crazy Аз бягам да готвя и ще показвам довечера  Hug

# 146
  • София
Хайде и аз да си мина от ред за днес  Laughing

Както се чудех какво да направя, и установих, че имам в наличност всички продукти за един Пай Банофи Whistling С малката го сглобихме за има няма 10 минути.

и парченце:

Да си призная без бой, кондензираното мляко го варих 10 часа  ooooh! Сложих го в 7 вечерта и съм заспала със щерката, събудих се чак в 5 за работа  Crazy Добре, че предвидливо  бях оставила котлона на 2, беше в голяма захлупена тенджера и сутринта кутията си беше все още покрита с вода. Иначе не ми се мисли какво можеше да стане  Blush Обачееее, за сметка на това карамелът е станал феноменален на вкус! Crazy

Лоис, може да не е на вид като на Рина, обаче супата ти е толкова изкусителна!  Една такава селска на вид и блажничка  Crazy Аз шафран много обичам и ми е интересно как се е комбинирал с топчетата  Thinking Ще взема да пробвам тия дни  Laughing

# 147
Леле Цеце, от кога му се каня този пай, но все отлаегам...сега с това парче ще ме накараш вече да го направя! Shocked
Лоис, ами ти направо нова супа си измислила   chef С картофи, фиде и джоджен е страхотна супа, опитай Wink

Аелис, бърза, лесна и вкусна е баничката Hug

У нас имаше:
Телешко варено

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 20:41 от esy

# 148
  • София
Запиавам се на 10 страница с една питка,която направих за Никулден

Страхотни неща видях Peace

# 149
.......много хубави работи видях ......и аз май ще правя супа топчета утре Crazy

пробвах чудесните пилешко-беконови рула с апетитен пълнеж на леля Ог, много и благодаря за рецптата   bouquet  Heart Eyes.....фантазия са (топнах сливите в червено вино Blush)

Общи условия

Активация на акаунт