Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 118 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
matze  може ли рецептата за милинките,че като ги гледаммммммм  Crazy (отиде ми диета Laughing )

# 166

Neli4ka, остана ли от щраусовото дробче? Много добре изглежда, вкусът какъв е?   bouquet

Вкъщи бързи кюфтенца на фурна с картофки с тен

и питка.

# 167

Neli4ka, остана ли от щраусовото дробче? Много добре изглежда, вкусът какъв е?   bouquet
Не остана. LaughingИма вкус на крехко телешко. Rolling EyesМного е вкусно.Добре,че взех 4 парчета.Две днес правих пробно и две останаха.Имаше огромни парчета,но не взех,понеже не знаех дали ще ни хареса.Утре ще снимам опаковката. Peace

# 168

Neli4ka, остана ли от щраусовото дробче? Много добре изглежда, вкусът какъв е?   bouquet
Не остана. LaughingИма вкус на крехко телешко. Rolling EyesМного е вкусно.Добре,че взех 4 парчета.Две днес правих пробно и две останаха.Имаше огромни парчета,но не взех,понеже не знаех дали ще ни хареса.Утре ще снимам опаковката. Peace

Тъкмо щях да питам в Метро или къде го има и видях, че не си в БГ  Rolling Eyes Някой дали е виждал тук? Месо има пък дроб... сигурно!?

# 169

и френски кексчета с праскови

[/quote]

От сърце моля за рецептата, предполагам това в средата са праскови от компот?! newsm78

# 170
matze, Аелис- рецептата за шоколадовия сладкиш взех от тук- http://vkuhniata.wordpress.com/2009/11/24/italian-chocolate-cake/

magaami- това в средата са праскови от компот, да , ето и рецептата- http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/INTERNATIONALE/Fre … ok/recipe_577.php

# 171
Хлебчета

Козунак - малко ги поизгорих отгоре Embarassed Embarassed Embarassedуж и фолио сложих.....

# 172
bliznacite2004,страхотно са ти се получили мъфините Crazy..ще ги пробвам и аз.....
labrex,много вкусно у вас  newsm22

# 173
Моята диета вече я прежалих....тука с тия ваши вкусотийки   bouquet  bouquet  bouquet

Ето и от днес: печено агнешко месо:

и крем банан нашарен с какао:

# 174
Ени, много сочни кюфтета  Peace
Маги, колко е апетитно у вас  newsm10
Маме, както винаги хлебчетата ти са чудесни  smile3501 smile3501
Поздравления за всички пишешщи в темата момичета, чудесни ястия   bouquet

При нас вечеря Дроб с чесън и лимон

# 175
  • София
О-хоооо, Пепчо, я го дай тоя дроб насам, че аз съм любител и всякак го ям  Laughing  Как го правиш?

Много ме заинтригува и мен щраусовият дроб, но нямам идея откъде може да се купи, освен в някоя щраусова ферма newsm78 Еси, Елемаг имат опция за обогатяване на асортимента чрез  предложения на клиентите, ако нещо им липсва и желаят да го намерят при тях. Да вземем да им пишем ли?  Wink

# 176
Ами що не  Party

# 177
О-хоооо, Пепчо, я го дай тоя дроб насам, че аз съм любител и всякак го ям  Laughing  Как го правиш?

над снимката е линка с рецептата. За пръв път правих така преди ок. 3 години и вече само така ядем - много екрехък /пък и ароматен Wink/

# 178
  • София
Пепчо, верно бе, аз пък не обърнах внимание, че е линк. Ей сега отивам да го видя  smile3508

Еси, аз ще им пиша и ще кажа какво са ми отговорили  Peace

Лека вечер!

# 179
Няма да ви хваля, вие си знаете, че сте ненадминати Hug Hug Hug.

Роца , и аз искам рецептата на това нещо със сложното име, разкошно изглежда  bouquet.

abet , копирах си рецептата на Ути, ще пробвам тези картофки Wink.

♥♥рина , нареждам се на опашката за рецептата за портокаловия кекс Hug.

tracy_t, телешкото ти  е станало чудесно, и у нас много се хареса бьофа Wink.

esy, сега ще ходя да чета за надиплената баница, много вкусна изглежда Hug.

Цецето, много апетитно ти изглежда зеленчуковата супа  bouquet.

bliznacite2004, очите ми останаха в мъфините ти с праскови, мисля , че съм си копирала вече тази рецепта, благодаря ти , че ме подсети за нея Hug.

labrex
, питката ти много ме изкушава, има ли я в Любимите?

Ах, нямаше да ви хваля, а тя каква стана ooooh!.

Вчера правих кекс с канела и локум,много вкусен, следващият път двойна доза, че не стигна ooooh!.Без яйца е, така че е подходящ и за диетата на unadaptable  Wink.Ето снимка :

Благодаря! А рецепта? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт