Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Аелис, me4ta22, polin_a, краси.мира, yagodka, tracy_t,благодаря за поздравленията!Днес едно от децата ми има рожден ден.Винаги правя домашни торти и този път реших да не изневерявам на традицията.Децата не са у дома,но аз ще почерпя за здравето на рожденничката.
И една      питка с лютеница и сирене  ....

tracy_t,заповядай рецептата
 Шоколадова тарта с фъстъци и карамел

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 16:45 от nordina

# 241
Нордина,всичко най-добро пожелавам на рожденничката!  bdbaloni
Леля Ог,мнооого ми харесаха рулцата! Flutter
Аелис,екстра си е шоколада Heart Eyes и аз от доста време съм се присетила за този,който майка ми правеше миналия век.....даже си купих сухо мляко,но все не му идва ред Confused....
Vivian*,много апетитно изглеждат меденките Blush
Трейси,супер пожелание към дядо Коледа Peace.....бях се замислила да отправя подобно,но дългогодишната ми приятелка - любимата ми кафе-машина ме предаде,та промени коледните желания .....

# 242
  • област Софийска
Мммммм, много вкусно и уютно е тук, както винаги. Навън както е студено, а вкъщи топличко, с всичките тези вкусотии...
Аз днес реших да не готвя, има какво да се яде. С щерката украсявахме къщата и чак ми замириса вече на Коледа. По този случай реших да направя нещо, та да замирише в истинския смисъл на думата, ама лесничко, че и Ива да помага. Спретнахме заедно
сникърдудълчетата на Лабрекс (просто страхотни)   bouquet

а за закуска палачинки

# 243
Здравейте!
nordina, честит празник!   bdbaloni Да са ти живи и здрави децата и много да те радват! Тортите са вълшебни, както винаги! Дори и не смея да си помисля да правя такива, майсторска работа!

tracy_t,  като ти видях снимката и реших, че днес ще се яде пица! Много вкусно изглежда! Днешните ти произведения са прекрасни.
Кремче Ванилия, pina, утре ще направя картоф и моркови със сметана!
Аелис, много си мила, благодаря! Аз никога не съм правила и дори не съм яла такъв шоколад!!!
краси.мира, специално за теб съм подготвила още два модела.  Grinning Дано да станат, че такъв кухненски карък ме е споходил...
yagodka, всичко изглежда вкусно и ме подсещаш за една идея....
dixi, чудесна идея!
verabel, чудя се как се прави бърза тортичка?! Изглежда много свежо!
didibu, много се радвам! Ще прекопирам вида им от теб  Laughing

Момичета и днес продъжават неуспехите ми в кухнята, но  все пак ще пусна снимка на не особено успешните ми лавандулови целувки (нямат нищо общо с лавандулата, освен цвета).

Заредила съм четири дози тесто и чакам малката да стане и да почваме точенето и рязането   chef

# 244
  • забравих си мисълта...
Nordina, да ти е жива и здрава дъщерята, дано щастието е винаги с нея. Приготвила си торти мечта, много ги обичаме и ние вкъщи такива с кремчета. А питката е направо да я хапне човек от монитора.
Пепчо, както винаги ти се възхищавам на вкусното меню.
Леля Ог сладките ти са много подстрекаващи и сладурести така нежно оцветени. А и тези лавандуловите са си супер.
Тracy_t, пицата е ммммм, разбираш ме, нали.
Supermint, кексчетата ти са супер, защо недоволстваш, я ги дай на мъже тук вкъщи и ще видиш какво ще направят с тях.
Аелис и аз съм следващата, която върна назад във времето, ще взема да направя и аз на децата, че те такова нещо още не са опивали. Да разказват пак в детската и училище, че от българските сладкиши и шоколади няма по-вкусни.
Vivian*,  невероятна питка, и меденки мммм.
От мен днес нещо, за което бях малко скептична, но се получи много вкусно. Единствената разлика от оригиналната рецепта е това, че прибавих малко захар в сместа и отгоре поръсих със пудра захар. Ние вкъщи много харесваме този невероятно приятен сладко-солен вкус.

Родопска баница с фиде

# 245
Да си покажа меденките и тук:

пак

И понеже, Лабрексче, все се сещам за оня лаф и все ме напушва на смях hahaha, да кажа, че освен десерта, имам и ядене - агнешки главички, които обаче няма да снимам Laughing.

# 246
Много вкусно...нямам думи! smile3501

При нас за вечеря домашно хлебче,наденичка с картофи и салатка/без снимки/ и много вкусния и ароматен кекс на Рина
смесих портокал,мандарина и 1/2 червен грейфурт.Благодаря за рецептата.
smile3525

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 18:11 от megans

# 247
Полина, меденките ти са много красиви!
Вивиан, никак не е скромна питката ти! Чудна е!

От мен днес нещо мнооого вкусно - Пилешки брушета на Петя   bouquet и пържени картофки:

И едни  Шоколадови мъфини по рецптата на Еспа  bouquet:

# 248
да се отчета и аз, макар и скромно  Grinning
за закуска - палачинки със сиренце и кашкавал и айрян                        за обяд - любимият ни миш-маш

# 249
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
съвсем загубих нишката на темата  Embarassed

имахме парти в петък и аз занесах динени резенчета

и сладкиш с киви и манго

Резенчетата бяха веднага забелязани  Mr. Green и даже им бяха вкусни...
аз не си падам по маслени сладки и не бяха точно моя вкус.

сладкишът както винаги беше неуспешна, кивито се оказа водно и доста се напои сладкишът  Rolling Eyes, но пък беше вкусен!

# 250
  • София

Момичета и днес продъжават неуспехите ми в кухнята, но  все пак ще пусна снимка на не особено успешните ми лавандулови целувки (нямат нищо общо с лавандулата, освен цвета).

Заредила съм четири дози тесто и чакам малката да стане и да почваме точенето и рязането   chef

Защо не са успешни, изглеждат много добре! А каква е рецептата?

# 251
От мен и напусналата ме муза на готварството Mr. Green един прост,но страшно вкусен качамак:

# 252
  • От липите до сините камъни
Тази вечер у нас:

http://media.snimka.bg/5056/016368206.jpgпанирана бяла риба
http://media.snimka.bg/5056/016368218.jpgзапечени картофи с кашкавал и сирене

# 253
Направо да не влиза човек в темата,големи вкуснотии и произведения на изкуството правите,чак ме е срам с моите прости манджи.
За мен булгур с грах

За мъжа свински пържолки.

# 254
  • сред люляците
Venetta, много интересна баница bowuu
polin_a, браво! Аз тази година май няма да имам нерви за такива неща...
yagodka, вкусно и при теб   bouquet
asyalein, сладкишът изглежда великолепно, нищо че ти не си доволна  Hug
Леля Ог, заинтересува ме с тези целувки. Ще кажеш ли рецептата?

При нас паниран кашкавал и палачинки Flutter

Общи условия

Активация на акаунт