Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 972
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Привет на всички и от мен! Hug
Следя темите много внимателно и аз,но рядко снимам,и още по-рядко ги качвам снимките.
Днес обаче специален повод ми дава  БАНИЦАТА на МОРЕНА

Морена,от мен имаш едно голямо Браво и Благодаря за сполучливата рецепта! smile3501 newsm51
До сега фоварит ми беше баницата,която прави майка ми,обаче нейната е от друг тип-наложена ,а не вита.Днес направих вита баница по твоята рецепта и направо ми погали небцето-точно това,което търсех като резултат до сега-хем хрупкава,хем сочна,но не прекалено,а аромата и вкуса на масълце допълват картинката перфектно! Вече ще се прави у дома само така! Peace Heart Eyes

И като съм почнала,да покажа и още три снимани нещица:
Мързелива баницо-пица Laughing

Пастицио:

и порция:

А това е ябълковият сладкиш с крема сирене на Петрина, който никак не се надигна,остана глетав,за това не бе сниман в разрез Tired

Благодарение на вас ме е обхванал мерака за готвене,събрала съм цяла папка рецепти,а още не съм изпробвала и половината.
Поздрави и хубава седмица на всички! Hug

# 301
Момичета, невероятни сте! Всичко изглежда толкова вкусно!

Неделният ни обяд беше Руло "Стефани", пържени картофки и пържени чушки:

# 302
От вчера - салатка,мезенца ,баница,агнешко и еклери.

# 303
  • София
Ох,какви красотиии Crazy
Аз се записвам с няколко скромни неща и ще ви чета Grinning
Баница с дърпани кори на сач

свинско с праз в гювеч

кюфтенца на фурна с гарнитура

и сладкиша на Рени без яйца Heart EyesРазкошен!!!!

# 304
Благодаря на всички за хубавите думи за моите меденки  bouquet!
В интерес на истината за първи път рисувам подобно нещо, но се оказа лесно. Особено с готовите шрифтове. Така че ако някой се притеснява да опита, гарантирам, че не е трудно Peace.
Аз продължавам само тихичко да ви чета Hug. Вкусни ястия, красиво поднесени, и майсторски снимани - темата просто процъфтява с всеки изминал ден Peace.

# 305
  • София
magi, не съм го правила в гювеча, но следващия път ще направя туршия с пилешко в гювеча, мерси за идеята. Варих го в тенджера.

# 306
Момичета.... не мога да ви изброя! Втори път почвам и направо не му се вижда края, всяка е сготвила поне по едно нещо, от което ми потичат лигите. Браво на всички, направо сте страхотни!   bouquet   bouquet   bouquet

Anuck, много благодаря за рецептата, ще имам скоро гости и ще я направя!
Пепика, всичко много вкусно, но пърженото свинско и гъбките...............  Cry Насълзих се от умиление!
polin_a, само аз ли не мога да ти видя снимките на меденките?!  newsm78 Много искам да погледна  Praynig Аз също съм забъркала тесто, но днес не ми остана време.
Veseto_, много, много красиви сладки сте направили. Много се радвам, когато някоя от вас хареса толкова това, което съм показала, че реши да го направи. Направо си е ласкателство. Много лесно за работа е това тесто и е голяма забава за децата. Ние днес пак от него творихме.

В нашата къща вече е Коледа. Цял ден точим, режем, печем и снимаме. Ето и част от резултатите:

Чедех се какво да правя с хляба, от който изрязах цветчетата за  вчерашното предястие и ето това се получи:

Стъклените сладки (пак от маслено тесто и после с натрошени бонбонки), взаимствах от madagascar, за което много и благодаря   bouquet

А това са новите модели сладки, които майсторихме с малката (тя направо си стана майстор и държи да пиша и нейното име на снимките  Laughing):

Лека вечер на всички майсторки!

# 307
Леля Ог, е ти пък ми скри шапката отвсякъде вече Shocked. То не бе красота, не бе чудо Heart Eyes. И тъкмо видях, че ти последно си писала в темата и исках да те питам точно за технологията на шарените сладки, пък ти си заредила още 100 модела Hug.
Снимките ми са някъде по предните страници от вчера. Ще ти пратя на лични, че не ми се търси къде точно беше.

# 308
Леля Ог,голяма си вълшебница Heart Eyes
Браво!

# 309
Леля Ог, чудесни сладки   bouquet
Ягодка, Кафе със сметана, , много апетитно у вас  Hug
Петя, страхотно меню имаш! И снимките ти хубави   Flutter

Кой искаше да го осиновявам  newsm78 newsm78  Венетка ти ли беше? Няма пък. Днес готвих, готвих, накрая замина с влака. Остана чиния ориз и 2 купи супа.  Сега си доготвям  ooooh! че да имаме за утре.

Това беше

Картофена супа

Пиле с ориз

Пилешки хапки със зеленчуци

Кисело зеле с месо /и чорба по заръка на детенце, да можела да си затапя  Joy/

# 310
Леля Ог,голяма си вълшебница Heart Eyes
Браво!

И още по-голямо браво на малката вълшебница! Направо си е голяма майсторка!  chef  bouquet

# 311
Леля Ог  браво на децата  Party
искам да те помоля да си изчистиш ЛС-тата,  : newsm75немога  да ти пратя  съобщение на лични и за да не е съвсем спам постинга ми,би ли споделила рецептата за стъклените сладки,в къщи и ние вече почнахме приготовленията  newsm24

# 312
При нас днес:

Картофени кюфтета,които отдавна не бях правила в този им вариант само от картофи Grinning

Мини кексчета с течен шоколад по мотиви от Лесният сладкиш без яйца на Рени.Станаха много добри:

Леля Ог,страхотни неща показваш  bouquet И аз се интеерсувам от тези интересни сладки Simple Smile

# 313
Леля Ог,ме изкърти с тези снимки. ShockedБраво. Peace
От мен за днес
Пуешки гърди с гарнитура

И миди "Saint-Jacques"

# 314
  • DE
Страхотни менюта сте показали много шарено и страшно вкусно днес в тази тема.
Да не е имало някакав "таен-потаен" Joy празник днес,страхотни гозби,торти и сладки.
Моя комплимент на всички тук.
Днес у нас, мандЖичка,готвена вчера, за днес от мъжа ми.
Телешко по бургундски.
От мен,
ябълковия сладкиш по рецептата на Labrex с карамел за която много благодаря.  bouquet
Много е сочен.
И едни малки шоко кексчета,трябваше да бъдат с шапчици от карамел но се шчупиха при поставянето.
vematze.snimka.bg/cooking/vkusno.422566.16421661
Весела неделна вечер ви пожелавам!
А сега се връЩтам назад да ви поразгледам по добре  chef

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 02:10 от matze

Общи условия

Активация на акаунт