Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря ви похвалите за тортата. Леля Ог, бърза е, защото е с готови блатове, крема е разбита течна сметана с добвака желатин с нишесте вътре  и сиропирана с по-течно сладко и малко шоколадов ликьор. И разрез на тортичката - за закуска с кафето.
За вечеря снощи, свинско с туршия, стар лук и гъби.

# 286
това е за днес
http://lh4.ggpht.com/_sRuJvfxyLs0/SyPOWQ53uOI/AAAAAAAAGDE/HxmttV … Picture%20179.jpg

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 12:21 от L e o

# 287
Леле нямате умора вие и това е кога свърши старата тема, кога започна нова, та и 20 страници супер сте  Hands Clap omm  Hands Thumbsup
От мен салатка
Пълнената скумрия на labrex   Hug
и рогчетата на Пина

# 288
vesi_nn големи красоти Heart Eyesстеблата на цветята от какво са направени?

# 289
Едно вдъхновение,благодарение на Леля ОГ   bouquet,на малката госпожичка много и допадна да се занимава Laughing

Тя докато си играеше със сладките аз завъртях един тутманик+кюфтета

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 14:21 от Veseto_

# 290
  • сред люляците
Медени пастички с орехов крем на Наталина и пържени яйца Mr. Green

# 291
  • забравих си мисълта...
Момичета пак преглъщам, големи красоти и вкусотии сте показали.
Пеп-4о ме изкушава както винаги. Кажи моля те, не ти ли се иска да ни осиновиш всичките, не искаме нищо друго, освен да си хапваме от време на време при теб. Много ще сме послушни...
Полина, меденките ти са като изрязани от списание, ще трябва и аз да започна, че май ще се наложи пак да купувам сладки и тази година.
Asyalein  , разкошни сладки и сладкиш.
Ilrai и при теб е много вкусно, почитателка съм на рецептите ти.
Labrex, ах тези кебапчета, ако можех само да си бодна през монитора..., че и хляб и мъфинки, сте припадна да знаеш, добре че не съм бременна...
Кари, да ти е жива и здрава принцесата и много да те слуша.
Кремче Ванилия,много вкусен ник имаш, ако знаеш как обичам крем ванилия, но и ястията ти не са за подминаване ммм ...
Пепика, вкусно, вкусно и пак вкусно при теб.
Verabel, Vesi_nn , Mimeshko, рени55, леля Ог, Tinkyrbell , Аnucк, Didibu,  Megans,  Magi71, MG18  и при вас вкусно и прекрасно мммм.........

Вчера за вечеря скариди. Мъжът ми донесе от сестра му някакъв уж специален сос, изобщо не ми хареса, да не си помислите, че защото е от нея. То на никой не беше вкусен и мъжът ми даже се пошегува, че затова го е дала. Прибавих и малко ориз и салатка-е хапнахме, но друг път ще ги правя както аз си знам.
Днес направих тренировка за содена питка за Коледа, че да не се изложа, то не че не може да не се изложа, но да съм пробвала, пък каквото стане. Веднага я хапнаха още на закуска докато е топла, че като изстине едва ли ще е толкова вкусна.

# 292
Ягодка, красиви мъфини  Peace

Лабрекс, хлебчето ти изглеждаа, ... да си откъснеш  Laughing

Мими, тортата с тези цветя е супер свежарска, весела такава  Peace Украсата на палачинковата торта също е готина  Peace

Кари, да е жива и здрава Галина   bouquet Да е щастлива и да ви слуша   bouquet Тортата ти както винаги е прекрасна  Peace

Близнаците, хубав първи хляб  Peace

Веси нн, страхотни цветя  Peace

Весето, малката госпожичка се е справила супер  Peace. Толкова цветничко, че съм сигурна, че много се е забавлявала  Peace

И на не споменатите, снимките с ястията са  Peace

От мен  един гювеч с наденица  :love. Много вкусно стана това нещо  Grinning:

# 293
  • Brussels
Роца, пържената камбала ми е страшно любима. Heart Eyes
Пепика, много красива пица, а питките ако ми паднат...ммммм.
Весето, много весели сладки. Simple Smile
Аз не съм готвила много тези дни, правих само едни Бразилски питки с кашкавал и Фламбиран скат с каперси.

# 294
Пепииика,нямаш милост. #CrazyКак ми се дояде тази пица с аншоата и пилето по сирийски  newsm45

# 295
Bergkristall от зелена чушка  Wink

# 296
от мен Лазаня и разкошни кексчета на Блонди  bouquet всички сте страхотниии smile3525

# 297
Привет момичета и дядо Хаджия Hug
Аз нещо тези дни хич не мога да се организирам,но ви следя от близо и внимателно Grinning
от мен няколко неща,но хич не знам кое от кой ден е Blush
сърмички с кайма
печена тиква
пилешки кюфтета с картофено пюре
пилешки гювеч
Приятна неделя ви пижелавам на всички  bouquet

# 298
  • Пловдив
От тези дни:
Макарони
Крем карамел
Пържоли
Постни сърми
И две рецепти от labrex    bouquet Хляб "Короната на готвачката"  и Американски сладкиш

# 299
Аууу, направо ми потекоха лигите.....страхотни сте!!! newsm20
Vivian* , може ли да ми напишеш как я направи тази вкусотия? У дома сме големи фенове на гювеча! Praynig
verabel, и ти ли в гювеча наготви свинското, изглежда супер апетитно! Още не съм готвила трушия, само си мезваме с нея  cheers

Днес само супа от агнешки дреболии направих:

Общи условия

Активация на акаунт