Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 390

svetlane, искам и аз да ти дойда на гости! Прекрасно нагласени и украсени чинии, всичко изглежда хем вкусно, хем красота! За тортата да не говорим, не мога да предположа как е придобила този вид?!

заповядай, с най-голямо удоволствие  Hug тъкмо ще ме научиш как да си направя такава сладурска костенурка  Joy , много интересни са и твоите предложения, а какво представляват рулцата?   bouquet

# 391
suni4ka,сподели рецептата за баклавата.

# 392
  • София
Старата снимка на божествения тиквеник не се вижда

# 393
alximika , cafelate , Леля Ог- заповядайте рецептата за рулото - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357183.msg9634081#msg9634081

краси. мира- много сладурска торта .   bouquet

# 394

пеп-4o , какви са тия меденки ?На мен ми приличат на еклерчета...Я разкрий тайната.   Praynig

Краси, близначе за меденките вижте тук. Рецепта - от медения ми линцер, после изкопах докато са топли като на Ванчето.
Трохите смесени със сладкарска сметана, шоколад и масло /250 мл+100гр. + 125гр./ напълних и слепих. Така стават мекички.
съвсем малко орехи, че не ги обичат на пълнеж.  С пълнежа може да се импровизира - сладко,  прясно мляко, ядки .... ей такива неща.
Краси, отново прекрасна торта   bouquet
Леля Ог, много апетитно меню имаш  Peace
Полин, радвам се, че рецептата за воденичките се е получила добре и на сърцата  и ви е харесала  Hug

# 395
  • София
Както винаги, тук е много вкусно и калорично Mr. Green
 Поздравления за всички за вкусните манджички и ястия  bouquet
От мен скромно:

пиле в марината от мед, манд. сок, чесън и соев сос

торта Вулкан и пак - всъщност тортата с рулата на Лео със заливка от заквасена сметана

крем какао

# 396
Момичета, не мога да ви насмогна...толкова вкусотии и красоти на едно място! Hug
За всички!   bouquet

Аз тези дни разни организации и не остава време за нищо, но направих малко Коледни Сладки и като за първи път станаха, нищо особено, но толкова за тази година Wink

# 397
При нас мъфино -пици и шоколадови бисквитки.

# 398
esy тези сладки изглеждат невероятно красиви и вдъхновяващи. Каква е рецптата?
Леля Ог - моите кексчета или мини тортички са от един сладкиш с много сушени плодове, ядки и подправки. След това сметанова глазура и макрая са покрити с фондан. Simple Smile

# 399
Кеми, може за теб да не са нищо особено сладките, но са толкова красиви Heart Eyes! После ще погледна рецептата. И аз се каня да правя едни сега, да видим ще ми ми не ли коте път Laughing.
Пеп-4о, определено сърцата станаха супер и много се харесаха в къщи Hug. Съжалявам само, че не им направих гарнитурка ориз, но го доядохме вчера и нямаше как Wink.
Възхищавам се на всички вас Hug!

# 400
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте ние днес сме на мини рула Стефани във доматен сос        http://media.snimka.bg/5080/016415830.jpg   ,кисела трушийка и за десрт малко от ванилените кравайчета на Наталина  http://media.snimka.bg/5080/016415812.jpg.

# 401
esy тези сладки изглеждат невероятно красиви и вдъхновяващи. Каква е рецптата?

Благодаря, Момичета! Hug

Ето рецептата , много са аромтни и хрупкави  Wink

Поли, казвам, че не са, защото като гледам момичетата какви правят в съседната тема... ooooh! Аз си ги харесвам иначе, за първи път декорирам и може и по-добре  Hug

# 402
  • София
Аз скоро не съм се разписвала в темичката, но и рядко готвя напоследък  Tired

За тази вечер набързо:

Качамак с пържен лук, червен пипер и сирене

Печена ципура с мащерка и риган

Еси, толкова коледно и красиво! И вдъхновяващо!     bouquet

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 19:23 от Цецето

# 403
Момичета,добре,че хапнахме...нямате спиране с идеите и вкусотиите.
Esy-страхотни сладки и снимка.Жал ми е за тях...ще си взема от скрежните кристали.
Леля Ог...ще допълня с бобец и екстра дом.наденичка с картофи и гъбки.
Страхотни торти,питки,мъфини,бисквитки,супички,рибка...и още...

За всички вас с уважение към кулинарното ви изкуство.
А сега отивам да ви чета и запиша.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 19:33 от megans

# 404

Понички по рецепта на пеп-40 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт