Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Менюто у нас е:

за него-фасулче, печени крилца и домашен хляб

за мен-постна градинарска супа, риба-печена и овесени хлебчета

...и любимото и на двама ни прясно зеле на фурна

# 421
Неуморни сте, майсторки.
Маме, как намираш сили да готвиш толкова  Heart Eyes
Алхимика, а ти отделни ястия ли готвиш за теб и за мъжа ти? Как ти се занимава да готвиш 2х  Shocked Браво на теб  Heart Eyes
Вкусни курабийки видях, на Близнаците
Едни много красиви на Еси, разкошни са   bouquet
Веси_нн отново с красиви фигурки  Hug
Леля Ог също е натворила невероятни неща ... и какъв весел подарък си е избрала само  Joy Joy Joy
Гелева, мммм, как вкусно изглежда тази плодова салатка, ставам да си направя една набързо и аз.
Ние вече се навечеряхме, на масата имаше следните неща  Mr. Green

Пилешки късчета с мандарини и кашу

Гъбки за гарнитура

Питки по рецепта за тесто от Лабрекс, наистина много много сполучлива

И едно слънце - днес беше много мрано и студено и аз реших, че щом слънцето не иска да изгрее навън, ще изгрее в печката   hahaha

Лека нощ от нас, днес по - рано ще се трупясам, мъжете ми вече къртят стени  Mr. Green

# 422

Понички по рецепта на пеп-40 Heart Eyes

Радвам се, че са ти харесали  Hug Ама наистина има много съвпадения с ястията във форума, днес още една девойка ги беше правила  Joy

tracy_t , апетитни питки  Peace
Веси__нн, чуден тарльо  Hug

# 423
bliznacite2004 мерси за рецептата на рулото  bouquet

tracy_t понекога се налага,той ми е претенцийка,а напоследък ме пита дали може да влезне във форума и да напише какво иска за вечеря Joy.А попринцип готвя и по 3,че и на малката приготвям всеки ден папане,нещо не мога да се наканя да я запиша на кухня.

Извинете за спама Blush

# 424
....ами да, пеп-4о,всички май ще се настроим на една вълна и ще започнем да мислим почти еднакво  Laughing

Аелис,Леля Ог,tracy_t, мерси за комплиментите!
...от последното ми включване всички такива майсторски неща са показали,че направо ми се омая главата.Поздравления!  Heart Eyes    bouquet
....и понеже пропуснах предния път -   bouquetспециално за малката помощничка на Леля Ог - чудесно се справя,заслужила си е изписването на името на снимките.
asyalein,много ми допадна баварската супа и в двата и варианта,ще се прави скоро   Peace

....ние със закъснение минахме на вегетариански режим преди празниците
забулени яйца с картофено пюре - от пасирани току-що сварени картофки
и съответно топено масло с червен пипер

alximika,според мен ще се справиш идеално и без детска кухня  Peace

# 425
Баница с печени кори

Зелена салата и салата със зеле и моркови

# 426
Момичета,благодаря ви за похвалите за тортата!    newsm51

Само да кажа ,че не беше за мен, а за една друга мама от форума/Nenna/  ,за нейната дъщеричка, която днес става на една годинка!Да й е жива и здрава!

А тук пак се вихрят кулинарни вълшебства!
tracy_t , гъбките изглеждат фантастично!Само запържени ли са ?
Еси,курабийките ти изглеждат много красиви и празнични!Абе,каквото и да подхванеш ,го даряваш с толкова красота...   Hug
Пеп-чо,     bouquet     за рецептата !
И от мен кекс,шоколадов

и една фън шуй рецепта: Мусака от патладжани и тофу

# 427
  • Пазарджик/Лондон
Показвам ви баницата на Морена и се връщам назад да ви чета Heart Eyes.

# 428
Бисквитки с фъстъчено масло еленът Рудолф Mr. Green:

Всички имате доста развинтена фантазия тук и съм сигурна, че ще оприличите бисквитките на еленски глави Rolling Eyes.

didibu, питах те нещо за щолена, но явно не си видяла Rolling Eyes.

# 429
Поли,големи сладури  Crazy

# 430
Поли,големи сладури  Crazy

Нали Mr. Green? Има какво да се желае, но поне е нещо по-различно от обичайните форми сладки Laughing.
 Hug

# 431
Здравейте,страхотни неща сте показали Hug
Вечерята ни снощи-наденичка и кюфтета на скара и сега -една грис халва

# 432
Здравейте!   bouquet

suni4ka, страхотна питка!
Мама Цоцоланка и аз все за теб си мисля като разглеждам темата, как издържаш на гледките?!  newsm78 Laughing
svetlane, рулцата са пилешко филенце с топено сирене и синя слива, увити в бекон. Много вкусно, но ти трябва по-мазничък бекон.
bliznacite2004, благодаря за рецептата! И сладките ми харесват! Имам същите свещички и аз! Laughing
пеп-4o, благодаря за комплимента! Тези меденки на Ванчето и аз все тях правя и са страхотни. Но открих една тайна- слагаш ги за 48 часа в хладилника и хем по-лесно се работят, хем стават по-надутички.

Esy, след твоите сладки ме е срам да си покажа моите! Изключително нежни и красиви са! Кажи, моля те, как правиш толко тънка линия, с какво шприцоваш?
Pety, както винаги с интересни предложения.
Anuck, няколко пъти опитвам такива мини тортички, но все неуспешно, нещо не се справям с фондана.
vesi_nn, няма смисъл да казвам, че си гении на сандвичите, но все пак    smile3501
megans, аз май и друг път съм казвала колко обичам боб, но не мога да го готвя. Сипи едно джезве и пращай по влака!
tracy_t, днес при теб ми се струва най-вкусно, може ли да дойда този път у вас? Между другото, рецептата на майка за кошерите не е същата. Не я знам, но онези бяха с много орехи в тестото, а плънката беше с шоколад. При първа възможност ще пробвам твоите.   bouquet
краси.мира, много ми хареса фън шуй мусаката, как точно се приготвя?
Аелис, тъкмо за закуска! Мммм, вкусно!
didibu, за малко да пропусна да кажа, че яйцата са ти страхотни! Как правиш така, че две яйца да изглеждат като много завъртяно и красиво блюдо?!   chef
polin_a, браво! Страхотни са! Истински еленчета! Счупи солетите на половина и ги обърни навън, ще станат точно като рога. Ще ме караш да бъркам още една доза меденки  Laughing

Ето и моите, снимани набързо, че нямаше кога, вчера по нощите ги правих:

Приятен ден от мен!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:47 от Леля Ог

# 433
Леля Ог    моля те сподели по коя рецепта си правила тези разкошни меденки и точна пропорция на глазурата Praynig Hug  bouquet

# 434
  • София
Много вкусно и красиво е тук отново!
didibu, как докара формата на забулените яйца, в купичка ли ги пусна? Много интересни са станали, а и с картофеното пюре са се вързали екстра.

У нас грахова супа, паниран карфиол и панирани котлети с корнифлейкс

Общи условия

Активация на акаунт