Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета  Hug
Много вкусно и днес е тук!  bouquet
Лабрекс, Митси и др. момичета, какви красиви сладки, браво! Hug
Суперминт, благодаря ти!  bouquet

У нас:
Пилешко със зеленчуци и оризово фиде

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:11 от esy

# 481
Всички  сте страхотни, не мога да ви изчета ...  Hug

Днес направих зелеви сармички с кайма и ориз:

салата от картофи с майонеза и риба тон:

и какаови мъфини с орехи:

# 482
Леле, МАги, кога ги наготви тези красоти?
Моля, забранете ми достъпа до този форум!!!! Simple Smile

# 483
mimi P27, моля за рецептата за кебапа!

в глинен гювеч се слага телешко месо нарязано на малки парченца, гъби на едро, лук, моркови, праз, червен пипер,черен пипер, дафинов лист и други подправки по твой вкус и печеш на ниска температура 5 часа във фурната

може предварително да се запържи месото и зеленчуците, но ние гледаме да е по- здравословно Blush

# 484
  • в моя свят
Връщам се да ви чета и гледам красоти,че от 2 дни не съм готвила. Embarassed Обаче без сладко не можем и правих само десерти.Ето едни еклери,които се опитах да направя в оригиналната им форма,но станаха по-малки и последната тава си ги опекох както си знам.

Винаги правя и повече крем от необходимото,защото детето много обича да си го хапва така.

И едни динени резенчета.
 И да попитам Леля Ог и другите,които правите онези чудни цветни сладки по тази технология.Същото тесто от рецептата на Ксения ли използвате?Защото на мен вкуса нещо не ми допада и мислех дали  ще се получи ако оцветя друго маслено тесто.

# 485
  • София
verabel ,сега се сещам,че съм пропуснала да напиша - кошничките за варенето на забулените яйца са от фолио за свежо съхранение - то издържа нагряване от  100 градуса.....а също да му се направят 2-3 дупчици горе под защипването  Peace
didibu и аз мислих от "свежо" фолио да направя кошничките и с кукички да ги закача за тенджерата, но нямаше да се сетя да направя дупчици, а те са важни, за да не се получи "бомба".
Ще покажа резултата, но най-вероятно ще е след Нова година

# 486
Здравейте, влизам да ви почерпя с една тортичка, която майсторих вчера.
Моето момченце днес празнува първия си имен ден

Краси.мира, гъбките бяха само запържени, да, но много сполучливи станага.
Леля Ог, Пепика, Еси (и всикчи други) благодаря за комплиментите

# 487
# 488
tracy_t, Да му е честит първия имен ден на твоето момченце! Да ти е живо и здраво, много хубава тортичка си направила!  bouquet

Аз с поредната доза украси, голямо удоволствие ми е да се занимавам с това. Grinning

# 489
А ето и по едно парченце, вече разрязахме тортата и направих първата снимка (на храна, щото малкия го снимам от сутринта  Joy) с новия фотоапарат  bowuu

Тортата е по рецепта на Еси, много благодаря, неверояно вкусна е   bouquet

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 11:34 от tracy_t

# 490
tracy_t,честит имен ден на малкия Даниел!Да е жив и здрав!
Честито апаратче  Simple Smile,много добре се е получило,хубаво макро има!
Всичко най-добро по случай рождения ден на Ивка!   bouquet
mitsie, labrex, Doro ♥ ,сладките ви са голяма красота!  Crazy
Пепика за твоите питки ми свършиха комплиментите,трябва да се повтарям    chef

за още малко коледно настроение - едни стари снимки на готово pan d`Oro - от мен нарязването,украсата и шоколадовата заливка

verabel,преди доста време бях чела статия за масово използваните в промишлените производства ПАВ (повърхностно активни вещества),които естествено са вредни,......сега започна да ми се върти в главата,че май бяха споменали и за фолиото за свежо съхранение,може би при нагряване се отделят още повече вредни йони.....ще трябва да се поразтърся за информация.......еее,как не съм виждала на нашия пазар подобни приспособления

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:24 от didibu

# 491
Трейси, честито ти фото! Много вкусни ястия и хубави моменти за запечаташ с него!
Тортата изглежда страхотно, а за вкуса знам  Hug Малко ти е дошъл редичък щоколада, но и така е много красива!
Да ти е живо и здраво малкото именниче!  bouquet

# 492
Записвам се да следя
Възхищавам се на красотите които творите.Като ги гледам не мисля че някога ще направя такова нещо, а по образование съм готвачка  Joy

# 493
Честит имен ден на всички именници днес  bouquet!
Трейси, синчето ти със здраве да си носи името  bouquet!

Аз днес "сготвих" едни хапки с козе сирене и червено-розов хайвер Laughing:

# 494
Трейси и Еси , моля Ви дайте линк с рецептата на впечатляващо вкусната торта

Общи условия

Активация на акаунт