Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
леля Ог, страхотни сладки

Ягодке, как правиш пържените чушки?

от мен:

баварска картофена супа

фелд салата

и зле снимано веге суши  Blush

# 316
Леля Ог, впечатляващи сладки! Поздрави за теб и за помощницата!

Е, Стоева как така всичко замина с влака???? У нас нищо няма все още? Да не би да си объркала влака - трябваше да ги пратиш по този влак, който е за нашто село.......

Ако може от еклерите също да ми се прати....И от меденките.....Че на мен не ми е нито коледно, нито новогодишно....

Питка

Хлебчета

Хайвера е от майка ми, не знам защо е такъв розов.....Тарама хайвер

Сърми без мляко Wink

Рапорт даден!

Вкусна и спорна седмица, скъпи девойки!

Ася, ако може рецептата за баварската супа????

# 317
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Цоци, ще я пусна утре  Hug
много бърза, вкусна, мързелива и засищаща  Wink

хайверът ти е розов, защото изходният хайвер е гащено розов  hahaha
но от него става най-вкусната тарама  Crazy
незнам от каква риба е, но е средиземноморска май  Peace

# 318
И едни домашни баунти бонбонки

Рецептата?

Един ден не съм влизала и вече сте преполовили темата  Hug  Много вкусотиики виждам, браво на всички! Страхотни сте!

# 319
  • DE
Кракерите с пармезан са по рецепта от сайта Вкусно и красиво! Simple Smile  Рецептите тук.
Ето линка за бонбоните.
Лека вечер на всики!
Галка не ми се сърди Hug но тук освен снимки има и текстове.
Понякога е добре да се четат.

# 320
Кракерите с пармезан са по рецепта от сайта Вкусно и красиво! Simple Smile  Рецептите тук.
Ето линка за бонбоните.
Лека вечер на всики!
Галка не ми се сърди Hug но тук освен снимки има и текстове.
Понякога е добре да се четат.
Съжелявам, не съм видяла, че вече е била дадена! Благодаря ти!

# 321
Добър вечер кулинарки .
Тук отново е много вкусноооо ... Crazy
Поздравления за всички , страхотни сте !   bouquet

labrex, tracy t- благодаря ви .  Hug
Леля Ог- страхотни сладки  Flutter Много съм впечатлена ! Браво на теб и на малката ти помощничка.  Heart Eyes

от мен:
мусака

салатка от цвекло

и мъфини с бонбони

# 322
asyalein, мъжът ми се върна вчера с фритюрник.  Laughing Та днес опитах и чушките да изпържа в него, освен картофите. Нищо не съм ги правила друго, въпреки че имах желание, но нямах време. Та намерението ми беше да ги направя като печени: сол, оцет, олио, малко вода, мнооого пресован чесън и мнооого магданоз.  Grinning

# 323
Толкова хубави неща сте направили!....не знам с кого по-напред да започна Simple Smile.....Поздравления!
Пепика, и на мен ми се е случвало няколко пъти да си съвпадаме с някого и да приготвяме почти еднакви неща    chef

от днес - пържоли с бри и грахово пюре....половинката харесал експериментите с разни
рецепти  напоследък и беше купил месото с такива намерения....тази е от сп.Меню

допреди малко приключих и със щолена ......поръсването с пудра захар - утре......и дано устискам да не го разрежа   Crazy
Спорна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 00:00 от didibu

# 324
  • При елфите ...
След толкова много вкусотии, аз да покажа моята Баница с кори дърпани на сач, със заливка отгоре.

# 325
polin_a, delicate, пеп-4o, asyalein, много бладогаря, почервеняха ми ушите от толкова хубави думи!   Blush
Neli4ka, много благодаря, радвам се, че са те впечатлили сладките. Ти си  приготвила много примамливи неща.  А такива миди за първи път виждам. Дали ги има и по нашите магазини?!
Дес, това е тестото на Ксения за динените сладки, давала съм го назад в темата. Ако не го намериш, пиши на лични. Останалото е фантазия и забавление. А тази рецепта без яйца ще трябва да я пробвам, че взехме да кудкудякаме от толко сладки и кексове.
labrex, Мама Цоцоланка (Уха, какви питки само, прелест!), bliznacite2004, малката вълшебница е на седмото небе от похвалите ви Laughing  Hug
пеп-4o, преброих 6-7 различни блюда! Кога смогваш?! И всичко изглежда много вкусно!
Veseto_, ами децата приличат на майките- обичат да правят сладки Simple Smile Изчистих пощата и сега чакам с интерес.
matze, няма таен празник, просто ни се иска Коледа да дойде по-бързо (поне на мен)! А при теб мъфинките са се получили страшно ефектни с този разтрошен карамел. Ако не беше казала, щях да помисля, че е специална декорация.
didibu, изглежда красиво и вкусно! Много съм впечатлена от пюрето!
Aredhel, “дърпани кори на сач!”-това звучи толкова сложно, че се опитвам да не го гледам даже! Амо то свети като слънце на страницата!

Днес повече не съм снимала, но от миналата седмица мога да покажа строените коледни кексчета:

Лека нощ!

# 326
И едно късно включване от мен, не мога да ви изчета  Mr. Green
А с какви вкусотии само се е напълнила днес пак темата.
Анук, благодаря за рецептата на бонбонките.
Видях много вкусни неща, просто не мога да изброя всичко апетитно.
Пепика, пицата ти изглежда страхотно.
Леля Ог, много красиви сладки, ама много са  Shocked кой ги яде всички тия вкусотии дето ги готвиш всеки ден.
Дидибу, много вкусно у вас, гости приемаш ли  Mr. Green?  
Маце, тези шоколадови изкушения с карамела имат ли си рецепта?
Мен днес ми забраниха да готвя, че сме се затрупали с ядене. Днес дояждахме бийф Бургиньона с нудлички, не съм го снимала.
За десерт - плодова салата с кремче ванилия

и кошерчетата от вчера

Ето формичките, за тези, които се интересуват

# 327

Neli4ka, много благодаря, радвам се, че са те впечатлили сладките. Ти си  приготвила много примамливи неща.  А такива миди за първи път виждам. Дали ги има и по нашите магазини?!
Има ги в Метро,но са с пясък.От там ми се отядоха.Днес правих,но песа намаза.Изядох точно една мида.Гадни са ми от както ядох в БГ.

# 328
  • Пазарджик/Лондон
Ах, скъпият ми се кара, защото папката ми с рецепти вече така е набъбнала, че ще трябва да увеличаваме паметта на компютъра ooooh!.

Neli4ka , страхотни пуешки гърди Hug.

matze , бьофа ти изглежда супер, на моя мъж още му грейва лицето, като говори за него, у вас хареса ли се?И аз искам рецептата за шоко кексчетата Hug.

asyalein , чудесно ти изглежда супата, и аз ще чакам за рецептата Wink.

леля Ог, думи нямам за сладките ти  bouquet.

Мама Цоцоланка , добре , че надничам и в една друга тема, за да разбера защо сърмите ти са без мляко Joy.

bliznacite2004 , много интересни са ти мъфините   bouquet, може ли рецепта?

didibu, пържолата изглежда много вкусно Hug.

Aredhel , баницата с готови кори ли е?Ше споделиш ли как я направи Hug?

tracy_t , много ми харесаха кошерчетата, може ли рецепта?Ах, сега видях, че специални формички си използвала, едва ли тук ще намеря такива newsm78.

Аз правих "Лазаня Ани"  , снимката скъпият я направи Wink:

# 329
  • в моя свят
Момичета няма да ви изброявам,всички сте страхотни кулинарки   bouquet Поздравления   bouquet

Мен тези дни нещо не ми се готви,но направих трицветната бисквитена торта на Буболинка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт