Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Трейси и Еси , моля Ви дайте линк с рецептата на впечатляващо вкусната торта

Заповядай!  Peace

# 496
След като не готвих няколко дни,вчера най- сетне реших да сготвя......

Тарта с тиквички 

и да направя нещо сладичко за Коледа......

Кокосови бонбони

Шоколадови бисквити с кокос

Това е моето пожелание към вас за здраве,късмет и вътрешна хармония!

Коледна картичка/розички

Оставям за довечера удоволствието да разгледам вкусните ви гозби  Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 19:51 от nordina

# 497
  • Bulgaria-Italia
Момичета комплименти на всички  smile3501 smile3501 smile3501  .Страхотни красоти
Нордина всичко изглежда много вкусно,но бисквитките с кокос като че ли ме грабнаха най-много  Party  bouquet
Дидибу ,страхотна идея за пандорото   bouquet .Изглежда изключително
Лабрекс страхотни красоти , думи нямам   bouquet
Мечта 22 много апетитни еклери   bouquet
Трейси ,да ти здраво и послушно момчето ,много хубава торта   bouquet

От мен тутманик

Минестроне „Тоскана “

# 498
tracy_t да ти е живи и здрав малкия именник,да го цункаш по баджаците от мен Heart Eyes тортата ти изглежда фантастично HugИ честита ти придобивка да я ползваш със здраве и много красиви снимки да нащракаш.  bouquet
nordina много вкусни изглеждат бонбоните ти smile3501 и красиви.
labrex страхотни коледни сладки,по коя рецепта ги правиш и искам да те питам с какво ги рисуваш,много красиви цветове  bouquet
Момичета много ми се правят сладки за коледа и се чудя в пластмасови кутии ще омекнат ли,или трябва да ги сложа задължително в метални?Ще съм ви благодарна за съвет и понеже не съм правила досега,бих искала да ми препоръчате някоя по-лесна рецепта ако знаете.Мерси  bouquet

# 499

labrex страхотни коледни сладки,по коя рецепта ги правиш и искам да те питам с какво ги рисуваш,много красиви цветове  bouquet

alximika, белите са по рецептата на Танита - маслени лимонови сладки, а тъмните по рецептата на Джема за меденки, само че добавих доста подправки, обичам да са ми ароматни. Украсени са със шрифтовете от Метро и яйчена глазура, която си правих вкъщи и оцветих в светло синьо и зелено. Врътня си е, ама много приятна, пък и на резултата всички се радват, особено дечиицата. Grinning

# 500
  • забравих си мисълта...
Възхищавам ви се момичета   bouquet.  Толкова много сте наготвили и сладкиши сте направили и т.н.
Нордина, невероятни бонбонки, как да покажа моите сега, че и снимките този път са ми още по-ужасни  smile3516,  но....
Дидибу   bouquet, пандорото изглежда невероятно
Лабрекс страхотни красоти   bouquet, защо не наминеш покрай нас, моля те  Praynig.
Мечта 22  bouquet, чудесни еклери.   
Трейси , bouquet,да ти живо и здраво сладкото момченце ,тортата е разкошна  newsm10.
kasier bouquet, тутманика е абсолютно професионален, такъв не съм виждала още  smile3501.

От мен няколко неща от последните дни, да си извиня по този начин отсъствието.

Запържени уж нудели със зеленчуци от вчера                       от днес Cannelloni със спанак и извара, но като ги извадих нещо им излезе всичко отвън.

Шоколадови бонбони по рецепта на Йоли, правихме ги с малката ми принцеcка Vivien. 

Сусамки по рецепта на Пеп40. Пеп4о мерси за невероятно лесната и вкусна рецепта   bouquet  love001. Никога не съм мислила, че ще успея така добре да ги направя. Ти си наистина BG мама.кулинар Nr.1

Vanillekipferl                          

Джинджифилови меденки, пак правени с малката ни принцеска Vivien. Не успяхме да ги оцветим, защото бяха нападнати и унищожени преди да успеем да си приготвим боичките, така че успяхме само да ги поръсим с пудра захар.

# 501
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
От мен малко коледни неща  Simple Smile

"Стъклени сладки"  Немски коледни сладки с конфитюр

Ванилови кифлички

Marble ring cake

и разрез: 

Хубава вечер на всички!

# 502
Момичета, моля ви за рецептата на бърканата пица на Мая4444. Търсих, търсих я, но не мога да я открия.

# 503
Ето линк за бърканата пица
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.msg12086725#msg12086725

Лабрекс
, чудни сладки, да помоля за линковете на рецептите, не ги откривам. Благодаря  bouquet

# 504
felicidad17, благодаря! Hug

# 505
При нас паста с пилешки късчета в сметанов сос и меденки.

# 506
Благодаря за милите пожелания момичета newsm51               Това е тортата която си направих за празника-не е много за показване newsm62,но си я хапнахме.                                                                                    Такова празнично настроение ми създадохте с тези коледни красоти.

# 507
Ориз със зеленчуци в гъбен сос:

# 508
kasier,страхотен тутманик! А може ли рецептата?  Hug

# 509
  • София
Много вкусни неща сте приготвили всички!  bouquet

При нас днес пиле със зеле и пърленки.

Общи условия

Активация на акаунт