Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ето линк за бърканата пица
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.msg12086725#msg12086725

Лабрекс
, чудни сладки, да помоля за линковете на рецептите, не ги откривам. Благодаря  bouquet

felicidad17, заповядай!  bouquet  Меденките на Джема (в поста на irenanu)

и Маслени лимонови бисквити на Танита

~Елина~, много красиво!  chef  bouquet

Коледните ми медени къщички. Трябваше да са почти близнаци, за да няма сърдене, но на едната като се килна пряспата от покрива...........и станаха разнояйчни близнаците. Wink

# 511
Лабрекс, благодаря  bouquet Къщичките ти са супер! Wink

# 512
  • София

Много, много красоти! Спря ми дъхът от вашите коледни сладки!!!
Прекланям се пред вашите умения  smile3501

За днес картофените гнезда на Йоли

От край време се възхищавам  (и преглъщам ) на вашите питки и погачи  !
Днес реших да се пробвам, подстрекавана най-вече от Лабрекс, Мама Цоцоланка ( ежедневно меси нещо вкусно), Венета и всички други , да не изреждам поименно!
По съвет на Лабрекс за лесното  тесто на Мах мама днес сътворих това..... не мога да повярвам, че  това произлезе от моите ръце...
БЛАГОДАРЯ   ВИ, че помагате на такива като мен   newsm51

- две зайчета

- две жаби

- едно кравайче със сирене

# 513
Лабрекс, благодаря  bouquet Къщичките ти са супер! Wink

felicidad17, благодаря ти!   bouquet Малко е нескромно, но и аз си ги харесах. Embarassed

Рени, видя ли! Ама много ми хареса опуления жабок, страхотен е!И другите неща. Пък, като не ти се вярва, чупвай си от тях и ще си повярваш! Grinning  bouquet

# 514
Привет на всички вълшебници.
Приготвили сте страхотни коледни вкусотии с много труд и любов.
Ивка ЧРД със закъснение-тортата ти е прекрасна.
Касиер страхотен тутманик,Лабрех и Гелева...нямам какво да кажа?,изтървавам много от вас и спирам.  newsm51
За вечеря спаначена супичка,домашен хляб,миш маш,пържена рибка.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 20:10 от megans

# 515
  • София
Добър вечер, дами!
Включвам се с току що опечени меденки по рецептата на Джема, слепени с черешов мармалад.
Украсата ще я правя заедно с другите дребни сладки след няколко дни.

~Елина~, много са ти хубави сладките. Тези дни съм намислила да правя 'стъклените сладки' - дано и на мен ми се получат така добре.  Какви бонбони използва и на каква температура ги пече?

# 516
  • DE
За вечеря
Рибно филе ала Бордолез

Много сте вкусни всички.
Току Що гледах по новините за новия Козешки грип.
Така,остана само рибешкия грип да се появи newsm78.
Лека вечер!

Supermint протягам си двете пръсчета да си открадна една бисквитка Mr. Green

# 517
Благодаря много за пожеланията Simple Smile
Сега готвя, после ще пусна снимки на всичко.
Много красиви коледни сладки видях тук, направо без думи останах  

# 518
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Лабрекс, благодаря   bouquet Къщичките са много сладурски.

Supermint, ползвах обикновени плодови бонбони, натрошени на не много ситно. Пекох на 160 градуса за 10 минути. Трябва да внимаваш, защото много бързо прегаря и става гадно. Аз така изхабих една тава сладки. Абе играчка си е, но резултата е много сполучлив  Peace

# 519
mimi P27, благодаря за рецептата!

Какви сте вълшебници, момичета - хем вкусотии готвите, хем страхотни снимки правите - като за списание! Crazy

# 520
  • пак на Рив Гош
В темата мирише на Коледа  Close-mas:
Честит рожден ден на Ивка със закъснение, както и на именника на Трейсиsmile3525
Трейси, на теб, честит ти коледен подарък, много вкусотии да наснимаш с него! Гелева, и ти ли си с ново фото?
Лабрекс, Еси, Елина, Суперминт, леля Ог, Дидибу - разкошни коледни сладки сте показали всички!
А тортата на Краси.мира отпреди няколко страници ми събра очите - много е идейна и закачлива!
С Дидибу пак сме си гледали в тенджерите  Laughing - и на мен един щолен ми отлежава на балкона, в шкафа между отверките  Laughing. Само дето моя малко го попрепекох, залисана в четене на приказка за феи... Ще го видя на Коледа на какво ще прилича...
Меганс, даваш ми идеи със спаначената ти супа   Grinning
От мен от миналите няколко дни -
Шницел със сладки картофи на пара (картофите, не шницелът  Grinning)

Нескопосано снимана супа Вишисоаз:

Една импровизация, която от известно време ми се въртеше из главата - панна кота "After Eight"

И аз да си покажа първите коледни сладки - меденките на Джули на Наталина (глазурата ми стана май по-рядка, отколкото трябваше  newsm78):

Останалото коледно готвене - уикенда.  Laughing

# 521
kasier,venetta,Роца,мерси!

рени55,жабока е №1  thumbsup,страхотна физиономия и изражение....много ми хареса!
kasier,тутманика е разкошно пухкав  Crazy nordina,много хубави неща при теб, и при Гелева е толкова вкусно,както винаги  Heart Eyes

~Елина~ ,Supermint ,поздравления за красотите,които сте сътворили!   bouquet
labrex,много са хубави къщичките  Peace.....този шрифт от Метро какво представлява?
Роца,ще търся рецептата панна кота  "After Eight" при теб   Crazy.....със щолена сме се целнали съвсем,и аз отдолу го изпекох малко повече  Blush.....на балкона ви не са ли минусови температурите?

от днес - постни сарми с кисело зеле и булгур
и от вечерта - спаначена супа,без снимка -а  изглеждаше  като тази на megans  Grinning

# 522
labrex,много са хубави къщичките Peace.....този шрифт от Метро какво представлява?

didibu, тубички с цветен гел (моите са зелен, червен, жълт и шоколадов), удобни за нанасяне, ето го:

# 523
Много вкусни страници   bouquet
И аз на опашката, че дори Роца ме изпревари  Embarassed

Шницели

Пастърма от сърна

и пак шницели, но със спанак и във формата за мъфини, та на топчици  Laughing

# 524
Ох, момичета поздравявам ви , вие сте майстор - вълшебници , такива красоти , че ми се измориха очите да гледа , много ви се радвам , че ви има , но на мен май времето все не ми стига . Прочетох за някакво тесто , което става за всичко , може ли рецептата и някоя беше пълнела картофи със зеленчуци , ако може и нея

Общи условия

Активация на акаунт