Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Роца, ще напишеш ли рецептата на панна котата?
Поздравления за всички коледни изушения!

# 526
  • София

Ох, момичета поздравявам ви , вие сте майстор - вълшебници , такива красоти , че ми се измориха очите да гледа , много ви се радвам , че ви има , но на мен май времето все не ми стига . Прочетох за някакво тесто , което става за всичко , може ли рецептата и някоя беше пълнела картофи със зеленчуци , ако може и нея

Ето го тестото http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427123.msg13324862#msg13324862

# 527
Вчера любимият ми човек имаше ИД!!!  Heart Eyes

Пачи крак с чесън

Зелева салата

Пълнени печурки

Мезета

Мини бутерки

Маринована свинска пържола с картофена салата

...и... за десерт - торта (купена)

# 528
  • Пазарджик/Лондон
Gаlkа , много хубави и вкусни неща си направила за рожденият ден на скъпият ти Hug.

labrex , сладките  и къщичките ти са чудесни  bouquet.

пеп-4o , приядоха ми се шницели Rolling Eyes. Това на заден план да не е млечно - чесновият ти пастет?

didibu , има ли я в любимите ти рецептата за сърмичките?

Роца , чудесно изглежда панакотата, и аз се нареждам на опашка за рецептата Wink.

Supermint , и твоите сладки са красота Hug.

От мен  браунис по рецепта на Блонди :

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:35 от Аелис

# 529
Днес и за правих няколко вида сладки, засега само тези са окончателно готови

Двойно шоколадови напукани снежни сладки

# 530
пепчо, има ли някъде рецептата за тези толково вкусно изглеждащи шницели, че това май съм го пропуснала  Thinking и пъстърмата изглежда невероятно!
нордина и роца, много стил и изисканост, както винаги   bouquet
галка с тези вкусоти , не се ли замисли, че ще се превърнеш в основен заподозрян  за разваляне на диетата ми  Joy

аз не съм готвила нищо по- различно, от това което вече съм показвала, но да не съм с празни ръце, торта от вчера, вътре е видоизменено тирамису, пригодено за деца

# 531
# 532
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Както винаги тук е много вкусно. А и толкова уютно и празнично с тези невероятни сладки  Peace На мен не ми е дошло още настроението да правя сладки. Някой ден и това ще стане, но не уточнявам годината  Wink Да покажа снощните ми гозби.

Най- накрая и аз направих бърканата пица. Страхотна. Разпространих я със скоростта на светлината. Тази сутрин се е пекла в още три къщи. Браво за рецептата   bouquet

Пиле по китайски върху канапе от зеленчукови макарони.

Торта с бутер тесто. Скъсах се да търся рецептата. Знам, че от тук я бях взела, но не успях. Снощи я направих по спомен. Стана много вкусна.

Това е днес от мен.
Хубав ден, вълшебници.

# 533
abet, това е най - вкусната пица, която съм хапвала. Бърза, лесна и много вкусна!
Аелис, svetlane   bouquet Hug

# 534
Не смогвам да ви чета, хораа.
Снощната ни вечеря беше гювеч с пилешко и бекон:

# 535
  • Brussels
Днес имахме коледно парти в у-ще, затова направих една тортичка. За пръв път работих с фондан и не можах да го загладя като хората.   Crazy

# 536
Надето страхотна торта просто красота  Hug
Мариета точно такава мечта за такъв гювеч ми се въртеше в главата днес и ти хоп такава снимка направо ми се къса сърцето  Grinning

Момичета пускам Ви една закачка

Ето така се прави хляб за Коледа!!!

# 537
  • София

Внимание!!! Тази тема е  ОПАСНА  И  ЗАРАЗНА ! Води  до  ПРИСТРАСТЯВАНЕ !!!
Тук се заразих  с питки и погачи, сега съм в процес на зараза с КОЛЕДНИТЕ СЛАДКИ!
Браво на всички майсторки  smile3501
(само дано Лабрекс не ме зарази и с къщичките, защото ги разглеждам час по час.....)

Виждам и две разкошни торти! Браво на вас момичета!

За днес кайма в бутер тесто

- и от вчерашното тесто  малка питка

и нещо като мъфини със сирене

Suni4ka, добър начин за правене на хляб!!!  Командировай си помощничката у нас  1dishes

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 15:08 от рени55

# 538
kasier,страхотен тутманик! А може ли рецептата?  Hug
Моля за рецептата, че лиги ми потекоха Praynig

# 539
suni4ka сладурчето ти много добре се справя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт